• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve toz yağıyor

chillkiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
90
Puanlar
13
kızlar selam. eve inanılmaz şekilde toz yağıyor. her gün silip süpürüyorum dip köşe ona rağmen sabah kalkınca 1 parmak toz oluyor abartmıyorum. mesela geceden hırkam koltuğun üzerinde kalmış kaldırdığım gibi havaya toz yağıyor inanılmaz şekilde hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. gece masanın üstünü silip uyudum şuanda üzeri bembeyaz. neden oluyor bu kadar sizce? evin pencereleri çok eski bina da eski. sizce bu yüzden mi? ve ne yapabilirim bu durumu çözmek için kafayı yicem çünkü. kıyafet falan serersem zaten sabah bi uyanıyorum bildiğiniz bembeyaz toz üzeri camı da çok açmam yani 10 dk falan havalandırırım ya da süpürge yaparken açarım o kadar. ama camlar eski işte

Hava temizleyici öneririm mobilya halılar yeni mi

kızlar selam. eve inanılmaz şekilde toz yağıyor. her gün silip süpürüyorum dip köşe ona rağmen sabah kalkınca 1 parmak toz oluyor abartmıyorum. mesela geceden hırkam koltuğun üzerinde kalmış kaldırdığım gibi havaya toz yağıyor inanılmaz şekilde hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. gece masanın üstünü silip uyudum şuanda üzeri bembeyaz. neden oluyor bu kadar sizce? evin pencereleri çok eski bina da eski. sizce bu yüzden mi? ve ne yapabilirim bu durumu çözmek için kafayı yicem çünkü. kıyafet falan serersem zaten sabah bi uyanıyorum bildiğiniz bembeyaz toz üzeri camı da çok açmam yani 10 dk falan havalandırırım ya da süpürge yaparken açarım o kadar. ama camlar eski işte
sokakta inşaat yol çalışması filan mı var? bizim vardı yaz boyu kapı pencere de açıktı, çok toz olurdu değilse ne var dışarıda bu kadar ?

pencerelere fitil/sünger çekin
varsa olanı sökün tekrar çekin, çok eski olan fitiller kendi toz gibi oluyor.
evin içinde olan kısma da çekin - evet çirkin görünüyor- ama perdenin arkasında kalacak zaten
hem soğuk için iyidir hem tozu azaltır

toz filtesi iyi olan temizleyici alabilirsinizonu otomatik modda sürekli açık tutuyorlar bu kadar sıkıntısı olanlar

sokakta inşaat yol çalışması filan mı var? bizim vardı yaz boyu kapı pencere de açıktı, çok toz olurdu değilse ne var dışarıda bu kadar ?

pencerelere fitil/sünger çekin
varsa olanı sökün tekrar çekin, çok eski olan fitiller kendi toz gibi oluyor.
evin içinde olan kısma da çekin - evet çirkin görünüyor- ama perdenin arkasında kalacak zaten
hem soğuk için iyidir hem tozu azaltır

toz filtesi iyi olan temizleyici alabilirsinizonu otomatik modda sürekli açık tutuyorlar bu kadar sıkıntısı olanlar
evet karşıda inşaat var

Pencereler korunaksızsa çok toz alır. Sünger veya fitil çekin, hem ısı tasarrufu olur hem toz azalır

İnşaat bitmeden toz bitmez evınızde . Hava temızleyıcıler var bakın bi araştırın evdeki toza bi nebze fayda sağlar . Kurutma makınası da elbiseler ıcın çözüm olur

Boyalar özellikle tavan boyası ne durumda özellikle tavana kireç benzeri bir şey sürülmüşse eski olmasından sebep aşağı akar.

Karşıda inşaat var ise evet oradan toz gelir ama kapı pencere acmadığınızı söylüyorsunuz pencere aralığından gelir ama 7/24 gelmez bence pencere kapı kapalı,tavanları kontrol edin tavanlar dökülmeye başlamış olabilir kireç tarzı ise toz gibi dökülüyor.

Back
X