• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz koca

Siz calismayin bence siz calisiyorsunuz baskalari yiyor sizin paranizi. Esinizide birca sokunki ona buna para vermeyi düsünücek hali kalmasin. Ama sahsi fikrim ben cekmezdim katlanmazdim, sizden bir tane var baska yok kendinizi blyle insanlar icin yipratmaya deymez. Allah yardimciniz olsun.

Siz calismayin bence siz calisiyorsunuz baskalari yiyor sizin paranizi. Esinizide birca sokunki ona buna para vermeyi düsünücek hali kalmasin. Ama sahsi fikrim ben cekmezdim katlanmazdim, sizden bir tane var baska yok kendinizi blyle insanlar icin yipratmaya deymez. Allah yardimciniz olsun.
kendının zaten borcuda var yok degıl zaten ama kaynım duzenlı calısmadı ıcın yardım edıo ısde.

Senin kocan artik asmis olayi rezalet bosa gitsin su adami
ya ben paramı ıstedımm ıçın kaynımla karısı kavga ettı suclu ben oldum lan eltım kosu bandını kırarım gene vermem surdan atarım falanlar dıyınce hıcbır sorun yok ben anlamıom ya ya ben sucluysam ya lutfen abartmıssam söyleyın ya esıme göre abartmısım yok söyle böyle

Ayni binada oturuyoz. Bayramda calistim para onlarin borcuna gitti guya onlarda kosu bandini satip parasini verecekti eltim kocami sevmio kosu bandini parcalar gene vermem demis gelde dellenme

Acaba eltin hanfendi çalışıyor mu ? Kendi kocasının borcunu o ödeyecek sen değil birde kocan değil senden ne alaka isterler ne yüzsüzlük bu yaaa!

ya ben paramı ıstedımm ıçın kaynımla karısı kavga ettı suclu ben oldum lan eltım kosu bandını kırarım gene vermem surdan atarım falanlar dıyınce hıcbır sorun yok ben anlamıom ya ya ben sucluysam ya lutfen abartmıssam söyleyın ya esıme göre abartmısım yok söyle böyle

Sizin ne suçunuz olacak o kendi evindekini eşşşk gibi satacak .

Ciktim zaten gene. Ama olmuyo her kadin guzel giyinmek ister ben normal ihtiyaclarimi alim yeter diye yukunu hafifletim diye calisim diom hep burnumdan getiriyolar

Bu durumda bu şartlarda çalışmasanız daha iyi. Bırak borcunu kendi ödesinnn. Zaten insan bi utanır yaaa .
Sanki siz vermek zorundaymışınız gibi davranıyorlar .

Acaba eltin hanfendi çalışıyor mu ? Kendi kocasının borcunu o ödeyecek sen değil birde kocan değil senden ne alaka isterler ne yüzsüzlük bu yaaa!
Bebegi var calisamiyor. Benim koca gidip borclarina verio benden istemek yok. Benim kendi borcumda var ama biz onu degil ama onlara yardim ediyoz

Bu durumda bu şartlarda çalışmasanız daha iyi. Bırak borcunu kendi ödesinnn. Zaten insan bi utanır yaaa .
Sanki siz vermek zorundaymışınız gibi davranıyorlar .
Zaten bi kredi cektirmeye kalktilar zorla ozamanda direk isi biraktim simdide ya brnim emegimi goturup onlara verdini duyunca direk ciktim ben calisim kendi universite kredimi bile odemiyorum once kredi kartlarimizi bitirek diue ama nerde

Simdi daha yeni ya param ya kosu bandini imdirin dedim kayin la elti birbirine girmis kaynana beni ario napion sen diye koca benle kavga edio seni bi guzel doverim defol dio ya ben nerde yanlis yapiom
Kaç yaşındasınız merak ediyorum gerçekten. Kaynana böyle konuşacak .Ağzıma gelen herşeyi sayar dökerim .Kayananaya bak sen hele kim kimi dövermiş acaba ? Sen kovanla kavga ediyorsan bende oğlunla kavga ediyorum .İsteğiniz bitmiyor kapa çene deyip suratına kapatman gerekir .

Kizlar benim koca gibi kocasi olanlar ne yapio akil verin. Ya agiz tadiyla bi calismama firsat bile vermiolar ya bi ara calismaya basladim kaynim icin bana zorla kredi cektirmeye calistilar yok dememe ragmen baktim israr bi zorlama kocayla tartisma isden ayrildim gene basladim ya bayram oncesi bi hafta gi...mi yirta yirta ter su gibi aka aka bi hafta calistim kocaya vermedim parami zorla kavga ede ede aldi benden goturmus kaynimin borcuna vermis. Simdide enerji taktirdik kaynana kayinbabaya belesden verdi sicak su simdide diger kaynima beles verek dio bi zamanlarda yani bundan 4 ay onca su faturasi cok gelio die saatle oynadi haram yedirdi simdi abisine beles vercek gelde delirmen ya benim yerimde olsaniz naparsiniz ya yada bole kocasi olan varmi
Ümüğünü sıkarım napicam:oha:

Kaç yaşındasınız merak ediyorum gerçekten. Kaynana böyle konuşacak .Ağzıma gelen herşeyi sayar dökerim .Kayananaya bak sen hele kim kimi dövermiş acaba ? Sen kovanla kavga ediyorsan bende oğlunla kavga ediyorum .İsteğiniz bitmiyor kapa çene deyip suratına kapatman gerekir .
Yok kaynanam demedi o laflari kocam dio. 24 yasindayim 2senelik evliyiz

Yok kaynanam demedi o laflari kocam dio. 24 yasindayim 2senelik evliyiz

Hımm .kocanızın yaşı kaç ?evlilik için bence yeterli bir olgunluk göremedim .Kimse eşinin kazandığını vermez . Sağlık durumları haricinde .Bence sizin çalışmamanız en doğrusu kafanız rahat olur .Öbür trlü yine isteyecek evde huzursuzluk olacak . Birde bu adama katiyen çocuk düşünmeyin yaşınız daha küçük kendinizi ezdirmeyin

Yani zaten sonuçta vereceksenizkavga etmeden verin bari.
Ama bende bankaya katılıyorum. Tüm paranızı söylemeyin kesinlikle
Ya yevmiye hesabi calisiyotum zaten cok bi para almiyorum gerci aldimin hepsini goturup vermedi bi kismini verdi ama yinede verion donusu olmuyo bir bide verdikleri tepki sinirimi bozdu ben zengin degilim ki ben 12 saat ayakta borcum bitsin diye caba liom ve benim 3000lira sahsi borcum oldugu halde verdigi geri odeseler vallaha bisey demem demiomda diger kaynima koca verir alir tek kelime etmem. Ama bu kaynim oyle.degil sen bi iste borcunu ooo neler sayar maasi naptin nere verdin soylede boylede kendine gelince para ister alir kacar

Back
X