• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz koca

Hımm .kocanızın yaşı kaç ?evlilik için bence yeterli bir olgunluk göremedim .Kimse eşinin kazandığını vermez . Sağlık durumları haricinde .Bence sizin çalışmamanız en doğrusu kafanız rahat olur .Öbür trlü yine isteyecek evde huzursuzluk olacak . Birde bu adama katiyen çocuk düşünmeyin yaşınız daha küçük kendinizi ezdirmeyin
28 yasindada kocam. Ya ailesinin durumu iyi degil diyr hep onlara yardim edim cabasinda kendini hala evlenmemis gibi hissederek davranio once onlar diye

Kizlar benim koca gibi kocasi olanlar ne yapio akil verin. Ya agiz tadiyla bi calismama firsat bile vermiolar ya bi ara calismaya basladim kaynim icin bana zorla kredi cektirmeye calistilar yok dememe ragmen baktim israr bi zorlama kocayla tartisma isden ayrildim gene basladim ya bayram oncesi bi hafta gi...mi yirta yirta ter su gibi aka aka bi hafta calistim kocaya vermedim parami zorla kavga ede ede aldi benden goturmus kaynimin borcuna vermis. Simdide enerji taktirdik kaynana kayinbabaya belesden verdi sicak su simdide diger kaynima beles verek dio bi zamanlarda yani bundan 4 ay onca su faturasi cok gelio die saatle oynadi haram yedirdi simdi abisine beles vercek gelde delirmen ya benim yerimde olsaniz naparsiniz ya yada bole kocasi olan varmi
Çok basit ! Tutup camdan aşağı atacaksın ..elimi kana bulayamam, beni kan tutar dersen de , boşayacaksın. . Niye bu kadar basit bir denkleme formül arıyorsun ki ?:süslü:

Ya yevmiye hesabi calisiyotum zaten cok bi para almiyorum gerci aldimin hepsini goturup vermedi bi kismini verdi ama yinede verion donusu olmuyo bir bide verdikleri tepki sinirimi bozdu ben zengin degilim ki ben 12 saat ayakta borcum bitsin diye caba liom ve benim 3000lira sahsi borcum oldugu halde verdigi geri odeseler vallaha bisey demem demiomda diger kaynima koca verir alir tek kelime etmem. Ama bu kaynim oyle.degil sen bi iste borcunu ooo neler sayar maasi naptin nere verdin soylede boylede kendine gelince para ister alir kacar
Canım seni tanımıyorum niyetim yargılamak asla değil. Kızgınlığını anlıyorum. Bankayı şunun için dedim bazı eşlerde cüzdan karıştırma olayı var. Eğer öyleyse diye. 100 lira alıyorsan 20ini at demek istedim. Y

Canım seni tanımıyorum niyetim yargılamak asla değil. Kızgınlığını anlıyorum. Bankayı şunun için dedim bazı eşlerde cüzdan karıştırma olayı var. Eğer öyleyse diye. 100 lira alıyorsan 20ini at demek istedim. Y
Yok hayir oyle seyleri yok benim kizginlim farkli. Yoksa borc bitsin diye cabaliyorum zaten borcumuz icin kocama verdim parada sikinti yok sikinti onun baskalarina vermesi. Gene versin ama karsilikli olsun sikinti yok. Ama hep ver hep ver nereye kadar insanin zoruna gidiyor

BAK canim bu tipler duzelmezler..zaten o aile de duzelmez..cunku hazira kolay alisilir..sen bence boşan..biliyorum söylemek kadar kolay olmaz ama yaptiklari şey ayiptanda öte..terbiyesizlik

Kocana senin ailen ben miyim onlar mı diye bir sor. Kaynın eşek gibi çalışsın. Ben kadın halimle çalışıyorum o evde oturmaya utanmıyor erkek olarak de. Niye utanmıyor çünkü sırtını sana dayamış de. Ben paramı dağıtmak istemiyorum önce kendi borcumuzu ödeyelim sonra yardım ederiz başkasına de. Ama benim paramı kendimiz için harcamayacaksan ben de boş yere elalem için çalışmam bundan sonra de. Eşine bunları tane tane aynı salağa anlatır gibi anlat. Çünkü tam bi salak. Kardeşleri sizin borcunuzu düşünmüyor. İleride zorda kalsanız yüzünüze bakan olmaz ben onu anladım. Hem rahatça helal paraya haram katan bi aileden de ne köy olur ne kasaba. Ailene anlat durumu bakalım ne diyecekler.

Hem onun ailesine para veriliyorsa senin de ailenin durumu iyi değil belki sen onlara vermek istesen eşin ne der acaba?
Kendini yeterince ifade edemiyorsun bence onlara karşı. Neye kızdığını neye sinirlendiğini tek tek açıklarsan sakince daha kolay anlaşılırsın. Çünkü buradaki mesajlarındaki ifadenden de ne demek istediğini anlamak biraz zor. Dişini göstermezsen hep sana vur kafaya al lokmasını muamelesini yaparlar. Yarın öbür gün çocuğun olursa hadi kendini geçtim onun rızkını başkasına vermen hoşuna gider mi? O zaman her şey daha kötü olur. Boşanmayı düşünmüyorsan çocuk olana kadar onların hakkını kolay kolay yiyemeyeceğini anlamaları lazım.

Ben kucuk yerde buyudum belkide onlarin bana bakis acisindan korkuyorum belkide birinin(abimin babamin ) elimden tutup kaldirmasini bekliyorumdur bilmiyorum . Beklide her evlilikte bu gibi sikintilar var diye

Toplum baskisi umrunda olmasin..onlarin haberi olmazsa seni nasil kurtarabilrler..bak canim inan seni adina cok uzuldum..parayi bi sekilde sakladin diyelim..eşin sana deger vermiyor canim benim...okurken kaynina eltine ve esine ayri ayri sövdum kusura bakma ne olur cunku cok sinirlendim..butun aile senin alacagin 3 kurusa göz dikmiş..su an boşansan inan cok sevinirim senin adina

Kocana senin ailen ben miyim onlar mı diye bir sor. Kaynın eşek gibi çalışsın. Ben kadın halimle çalışıyorum o evde oturmaya utanmıyor erkek olarak de. Niye utanmıyor çünkü sırtını sana dayamış de. Ben paramı dağıtmak istemiyorum önce kendi borcumuzu ödeyelim sonra yardım ederiz başkasına de. Ama benim paramı kendimiz için harcamayacaksan ben de boş yere elalem için çalışmam bundan sonra de. Eşine bunları tane tane aynı salağa anlatır gibi anlat. Çünkü tam bi salak. Kardeşleri sizin borcunuzu düşünmüyor. İleride zorda kalsanız yüzünüze bakan olmaz ben onu anladım. Hem rahatça helal paraya haram katan bi aileden de ne köy olur ne kasaba. Ailene anlat durumu bakalım ne diyecekler.

Hem onun ailesine para veriliyorsa senin de ailenin durumu iyi değil belki sen onlara vermek istesen eşin ne der acaba?
Kendini yeterince ifade edemiyorsun bence onlara karşı. Neye kızdığını neye sinirlendiğini tek tek açıklarsan sakince daha kolay anlaşılırsın. Çünkü buradaki mesajlarındaki ifadenden de ne demek istediğini anlamak biraz zor. Dişini göstermezsen hep sana vur kafaya al lokmasını muamelesini yaparlar. Yarın öbür gün çocuğun olursa hadi kendini geçtim onun rızkını başkasına vermen hoşuna gider mi? O zaman her şey daha kötü olur. Boşanmayı düşünmüyorsan çocuk olana kadar onların hakkını kolay kolay yiyemeyeceğini anlamaları lazım.
Ailenmi benmi sorusuna asla beni secmez eminim

Suan annesinin abisinin yaninda bana kus eve gelmiyor orda kaliyor soruyu sormadan secimi belli

Esim beni hic anlamaz neden biliyormusunuz. Ailesiyle arasini bozmaya calisan biri gibi bi el kizi bunu diosa him kesim aramizi bozacak dusuncesine sahip.oldu icin asla anlamaz asla benide benimsemeyecek gibi

Back
X