Uyuz oluyorum

Fikir vermek var vermek var . Çok bilmişlik olduğunu anlarsam bende çok sinir olurum, kaale bile almam zaten. Ayrıca bir fikre ihtiyacımız olduğunda bunu sorabilecek yaştayız istersek sorarız. Üstten üstten ukalalık yapanlar fikir vermiyor aslında aklınca küçümsüyor diye düşünüyorum ben.

Öyle tabi. Tecrübeliler ama sürekli yapmalarından rahatsızım yoksa tabiki bende sormak isterim bişey bilmediğim zaman bu olabilir bişey
Evet sürekli olması sinir bozucu. Bu sadece onlar için değil aynı şeyi eşin de yapsa sinir oluyosun. Yoğurt veriyorum soğuk mu diyo mesela eşim hee diyom buzluktan çıkardım 😂😂

Bildiğiniz konuları size söylüyorlarsa bunu zaten biliyorum, zaten yapıyorum diyin mutlaka, asla susup kalmayın. Böyle yaparsanız zaman içinde bu huylarını törpülerler belki. O bilmişlikler ne gıcıktır bilirim.😒

Ben dikteden hoslanmam
Emrivaki şekilde şunu yap bunu yap tarzı beni gıcık ediyor
Annemde dese sunu şöyle yap gicik oluyorum
Ama tavsiye amacli her fikre açığım
Üslup önemli

Biri size sürekli akıl verdiğinde uyuz olurmusunız?
Kayınvalidem ve görümcem sürekli bana akıl veriyorlar her konuda. Her şeyin en iyisini onlar bilir modundalar sürekli. Çok bilmişler.
Bebeğim hastalandı bana sürekli şöyle yap böyle yap yaa ben zaten yapıyorum o dedikleri şeyleri beslenmesini asla ihmal etmiyorum.
Ama onlar sürekli şunu yedir bunu yedir şöyle yap böyle yap. Bir çocuğu anne babasından iyi kimse düşünemez.
Bunu anlamıyorlar. Akıl veriyorlar. Bende çok uyuz oluyorum. Bunu onlara açık açık söylemelimiyim sizce?
Fikirleriniz neler teşekkür ederim.
Bunu bizim gelinimiz bize yapar genelde ama her konuda ve yasi hepimizden küçük 😀. Cokta severiz kendisini ama arada bu huyu insani irite ediyor. X hadi kızınla ilgilen sen derim bazen 😀

Kayınvalidem ve görümcem sürekli bana akıl veriyorlar her konuda. Her şeyin en iyisini onlar bilir modundalar sürekli. Çok bilmişler.
Bebeğim hastalandı bana sürekli şöyle yap böyle yap yaa ben zaten yapıyorum o dedikleri şeyleri beslenmesini asla ihmal etmiyorum.
Ama onlar sürekli şunu yedir bunu yedir şöyle yap böyle yap. Bir çocuğu anne babasından iyi kimse düşünemez.
Bunu anlamıyorlar. Akıl veriyorlar. Bende çok uyuz oluyorum. Bunu onlara açık açık söylemelimiyim sizce?
Rahatsızlığını usülünce anlatmalısın.

Ben de deli olurum. Haklısın.
Bi keresinde görümcem (evime bayramda bile gelmez. Şıklık olsun diye kahvaltıya cagırmıştım) çaydanlığımı yıkamaya kalkmıştı. Ben onu öyle seviyorum demiştim.

Ben diyorum ki bana akıl versen de ben gene bildigim yaparım. O yüzden hiç akıl falan verme. Eşime de diyorum. Annen seni 40 sene önce dogurmus. O zamanın şartları ve şuanın şartları bir degil. Beni darlamayın diyorum. Ki şuan çocugum yok. Ama konusu açıldığında şimdiden tavrımı söylüyorum.

Tavsiye verirken ki şekil şemal ses tonu kaş göz önemli benim için.
Zaten haftanın 3günü görüşüyoruz. Müsait misin diye mesaj atarlar cevap vermeden çat kapı gelirler. Bizim evi kendi evleri gibi görüyorlar.
Bana akıl verirken kendilerini görmüyorlar ben ona kızıyorum daha çok. Mesela görümcem bana diyorki çocuğun uyku düzenini oluşturun attığı mesaj aynen böyle. Ama kendi çocuğunun uyku düzeni yok. Yalan söylüyorlar bana yok akşam 9da yatıp sabah 6da kalıyormuş sabaha kadar hiç uyanmıyormuş 8aylık bebek. Ama hep şahit oluyoruz hiç 9da uyumuyor uyusa da uyanıyor 11de

Ben diyorum ki bana akıl versen de ben gene bildigim yaparım. O yüzden hiç akıl falan verme. Eşime de diyorum. Annen seni 40 sene önce dogurmus. O zamanın şartları ve şuanın şartları bir degil. Beni darlamayın diyorum. Ki şuan çocugum yok. Ama konusu açıldığında şimdiden tavrımı söylüyorum.
Aynen öyle. Herşey değişmiş durumda. Ve yaptığım şeyleri yap et şeklinde konuşuyorlar.
Benim kendi annem bana karışmaz ama bunların herşeylere bir yorumları var

Rahatsızlığını usülünce anlatmalısın.

Ben de deli olurum. Haklısın.
Bi keresinde görümcem (evime bayramda bile gelmez. Şıklık olsun diye kahvaltıya cagırmıştım) çaydanlığımı yıkamaya kalkmıştı. Ben onu öyle seviyorum demiştim.
Aynen bir de böylr davranışlarında oluyor. İstemiyorum ben kendi işimi kendim yaparım ihtiyacım yok. Ve akılda vermesinler benim aklım bana yetiyor.
Teyzeside sabah mesaj atmış çocuğa iyi bakın diye bende ben zaten çok iyi bakıyorum dedim

Zaten haftanın 3günü görüşüyoruz. Müsait misin diye mesaj atarlar cevap vermeden çat kapı gelirler. Bizim evi kendi evleri gibi görüyorlar.
Bana akıl verirken kendilerini görmüyorlar ben ona kızıyorum daha çok. Mesela görümcem bana diyorki çocuğun uyku düzenini oluşturun attığı mesaj aynen böyle. Ama kendi çocuğunun uyku düzeni yok. Yalan söylüyorlar bana yok akşam 9da yatıp sabah 6da kalıyormuş sabaha kadar hiç uyanmıyormuş 8aylık bebek. Ama hep şahit oluyoruz hiç 9da uyumuyor uyusa da uyanıyor 11de
Anladım can sıkıcı gerçekten. Uygun bir dille ikaz edin bence.

Aynen öyle. Herşey değişmiş durumda. Ve yaptığım şeyleri yap et şeklinde konuşuyorlar.
Benim kendi annem bana karışmaz ama bunların herşeylere bir yorumları var
Direk de ki, kendinizi yormayın ben gene bildigim yaparım de. Nasihatten bende asırı nefret edıyorum

Aynen bir de böylr davranışlarında oluyor. İstemiyorum ben kendi işimi kendim yaparım ihtiyacım yok. Ve akılda vermesinler benim aklım bana yetiyor.
Teyzeside sabah mesaj atmış çocuğa iyi bakın diye bende ben zaten çok iyi bakıyorum dedim
Benim cocugum iyi bakarım diyeceksin. Geldiklerinde kapıyı acma kapıda kalsınlar. Bıdaha gelemezler

Acık acık söylemediğin kabahat.
Neden simdıye kadar bısey soylemedın?
Evet aslında hata benim. Baştan hep ben sustum.
Çünkü öyle insanlar ki kibarca bir şeyi söylediği nizde bile hemen alınıp küsüyorlar. Mesela eşime kaç kere küstüler. Onları terledi diye. Sonra da gönlümüzü al diyorlar yani bizle iyi olmak istiyorsan her dediğinize he deyip gönlümüzü alacaksın modundalar.
Yani onlara düzgünce bişey diyemiyorsun. Ailem başka şehirde ee bende tatsızlık çıksın istemiyorum. Susuyorum.
Mesela sabahtan beri eşimi arıyorlar çocuğu görmek için tesadüfki çocuk ta her aradıklarında uykudaydı bugün.
Uyanınca da biz aramadık onları bir sıkıntımı var bütün gün uyuyor herhalde ufak çocuk demişler. Eşimde evet aslında sorunumuz var demiş dün yellowrabbit çok ağladı sanki çocuğu o hasta ediyor gibi sürekli şunu yedir iyi uyut iyi bak diyorsunuz üzülüyor bu laflarrınıza üzüldük oyüzden birsz dinlenmek istiyoruz demiş.
Görümcem se okumuş ama cevap vermemiş. Trip atıyor şuan eşime.

Back
X