Uyuz

Siyahaura

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.116
Puanlar
113
Yer
İstanbul
Merhabalar
Yaz kış günde iki kez dus alan surekli evini çocuğunu temiz tutan ben uyuz oldum arkadaslar. 1 hafta aileyle bir arada kaldık ve aileden biri ayrildiktan sonra tanı aldı. Görüşmemizin yaklaşık 3. Haftası gibi kasintilarimiz basladi. Doktor ziver , wilkinson pomad ve kwellada losyon tedavisi basladi. Ama cocugum ziver içmeyecek sadece losyonlarla çözmeye çalışacağız. Atlatanlar bu tedaviyi görenler neler yaşadınız nelere dikkat etmek gerekiyor bilgilerinize talibim.

Geçmiş olsun , Allah düşmanıma vermesin zor is. Benim uzun bi mesajım vardi nasil kurtuldugumla ilgili ama buraya da yazayım.
Tani alir almaz ilk isim evdeki tekstil urunleribi (battaniye minder vs ) cop posterleri koydum ağzını bağladım ve kullanmadığımız banyoya yigdim . Biz iyileştikten sonra yikadim bunları.

Her gün banyo yaptik üstümüzden ikan her sey yuksek ısıda yıkandı, kurutmada kurutulxu, ve utulendi (coraplar dahil).

Eczanede hazırlanan kötü kokan bir krem vardi ,üç gun onu sürdük, üstümüzden çıkan kıyafetleri çöpe attım zaten kokusu çıkmıyor yikamayla.

Internetten uyu, icin bi sprey aldim koltuklara ve yataklara onu sıktım.

Tedavi bittikten sonra ciltte ilac kullanımına bağlı kuruluk olduğundan kasinti devam ediyor, doktor bunun icin de ayrı Bi krem verdi.

Benim kurtulmam bilac haftayı aldi, zordu ama bitti,şimdiden kolaylıklar diliyorum

Her banyoda evdeki herkes kukurtlu sabun ile kese yapti ,bu keseler de her banyodan sonra camasir makinesi kurutma makinesi utu ile temizlendi.
O donem el havlusu kullanmadık, kagit havlu kullandik, ve banyo havlulari tek kullanımlık oldu her banyoda yine makineye

Her banyoda evdeki herkes kukurtlu sabun ile kese yapti ,bu keseler de her banyodan sonra camasir makinesi kurutma makinesi utu ile temizlendi.
O donem el havlusu kullanmadık, kagit havlu kullandik, ve banyo havlulari tek kullanımlık oldu her banyoda yine makineye
Peki ilaç kullandınız mi ziver?
Bende herseyi yuksek ısıda yıkadım kurutmaya attım ütüledim şuan pis kokan pomad tedavisi ilk gündeyiz üzerimize eski şeyler giydik hepsini atacağım. 3 gun yapacağız sonra duş alip losyon süreceğiz ve haftaya tekrar aynı tedaviyi yapacağız. Bende havlu filan herseyi kaldırdım kagit kullanıyoruz. Cok yorucu ya gercekten

Beni en çok düşündüren cocugum ilaç kullanamıyor yaşından dolayı acaba kremler ona fayda eder mi ve gun icinde elleri yıkadıkça terledikten sonra filan tekrarlarıdınız mi kremleri

Ziver kullandik , bizde enteresan olan çocuklara bulasmamasi oldu. Ziver çocuklara vermedik biz de ,ama önleyici olsun diye sampuan ve losyon kullanım çocuklara ve üç günlük diger kremi de kullandım.

Ziver kullandik , bizde enteresan olan çocuklara bulasmamasi oldu. Ziver çocuklara vermedik biz de ,ama önleyici olsun diye sampuan ve losyon kullanım çocuklara ve üç günlük diger kremi de kullandım.
Size de cok gecmis olsun gerçekten zor ve yorucu 3 gun nasil gececek kara kara düşünüyorum

2 ay mücadele etmis biri olarak yazıyorum. Ziver hap kullandıktan sonra 20 gün içinde geçti bizim. İlaç olmasaydı heralde geçmeyecekti o kadar ümitsizlige kapılmıştım. Bizim sıralama şu şekildi. Ziver hapı kilomuza göre adet olarak aldık hepimiz. Sonra losyonu sürdük 3 gün yıkanmadık ellerimizi ve tuvaletten sonra ıslanan tüm bölgelere tekrar tekrar sürdük. Temizlik yukarda arkadaşların anlatıklari gibiydi her gün herşeyi ütülüyordum. Koltuklar bile dahil. Sonra 3günün sonunda yıkandık ve losyona tam hatirlamiyorum ara verdirdi. 1 hafta sonra ikinci ziveri aldık. Losyon tekrar sıralama bu sekilde 24 günde bitti. Allah düşmanıma vermesin çok zor bi süreç.

Merhabalar
Yaz kış günde iki kez dus alan surekli evini çocuğunu temiz tutan ben uyuz oldum arkadaslar. 1 hafta aileyle bir arada kaldık ve aileden biri ayrildiktan sonra tanı aldı. Görüşmemizin yaklaşık 3. Haftası gibi kasintilarimiz basladi. Doktor ziver , wilkinson pomad ve kwellada losyon tedavisi basladi. Ama cocugum ziver içmeyecek sadece losyonlarla çözmeye çalışacağız. Atlatanlar bu tedaviyi görenler neler yaşadınız nelere dikkat etmek gerekiyor bilgilerinize talibim.
Ben ve eşimde olduk kullanmadık ilac krem bitkisel kalmadı en son ziver kullandık benesktıradan beyaz sirke kutuya koyup bütün vucuduma sıktım işe yaramıştır çok şükür öyle eşya yıkayayım yapmadım sadece girdiğimizi yıkadım

Back
X