Uyuzdan kurtulmak

gulten3533

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza yaklaşık 7 aydır uyuzla mücadele ediyoruz ailecek denemedik yol kalmadı almadık ilaç kalmadı yurtdışından bile ilaç getirttim yok fayda etmiyor Allah rızası için bildiğiniz bir yöntem varsa yada farklı bir ilaç varsa rica etsem bana söyler misiniz eğer varsa çok dua ederim kafayı yemek üzereyim

1 kere yasadik komsularimizdada olmuştu evi baştan aşağıya çamaşır suyuuyla sirkeyle temizleyip yatak yorganları yüksek derecede yıkayıp utuledik ilaçları komple boca ettik şükür geçti ama bağışıklık sistemini desteklemek gerekiyor ayrıca içerden çünkü bağışıklık sistemi düşük insanlara daha çabuk bulasiyoe

Ah canım çok geçmiş olsun biz senin bu dediklerinin hepsini yaptık halada yapıyoruz her gün 90 derecede yıkıyorum çamaşırları artı kurutma makinesi ve üstüne ütü ama yinede kurtulamadık cinnet geçirecem en son o gezinti ve ısırma hissi çok kötü durumdayız gerçekten

Merhaba arkadaşım bizde 2 buçuk sene uğraştık bu hastalıkla ne ettiysek olmadı kafayı yemek üzere olduğum bi gün yıne araştırma yapıyordum bu platformda bulduğum karışım yapan vtrnrr bi hanımefendinin numarasını buldum onun yaptığı karışımdan mucizevi bir şekilde sabırla kullanarak 15.gunun sonunda kurtulduk bu süreçte başımdan geçen tecrübelerimi ve tedavi sürecini sizinle paylaşabilirim Allah kimsenin başına vermesin çok zordu bizim için

`