Bence hiçte yanlış yapmıyorsunuz. Ya birde yurtdışında yaşayan gurbet kuşlarını düşünün isteyince hemen gidilmiyor gelinmiyor vize verilmiyor. Annen dua etsinki türkiyedesin birşey oşsa uçakla arabayla hemen onun yanında olacaksın . Kendinden ve aşkından eminsen önüne bak ve evlenOlduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Yaptığın yanlış değil. Tabiki herkes kendi yolunu çizmeli. Anneniz bencil düşünmüş. Kırmadan izah edin. Kararlı olun.Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Eğer sevdiğiniz ve mantığınıza uyan bir adamsa mükemmel bi karar kendi annenizde olsa sizin artık bir hayatınız olacak buna göre yaşayacaksınız tabiki annenin yemeği işi yapılmalı ama hasta olursa yoksa sorumluluğunuz artık eşinizOlduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
bende hep uzağa gelin gitmek isterdim hatta yurtdışı olsa filan diye hayâl ederdim sonra ne mi oldu ? 40 dklık bir yere gelin gittim gurbetmi olur derler 40 dk ama oluyor canım çünkü eşime bağlı götürüp getirme gidiş geliş servis var izin vermez bende onun işi olmucakta iki ayda bir bi kaç saatliğine gidecem.. çok zor ya hamilelikte veya başka şeylerde keşke annem yakın olsadı kardeşlerim yakın olsadı diye çok ağladım ama avantajıda oldu mesela daha güçlü oluyor insan herşeyi kendin yapmaya alışıyorsun her işin üstesinden gelebiliyorsun..Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?