Ben yapamazdım hiç ailemden uzak düşünmedim çok şükür 3 km birkaç gün görmesem ciğerim acıyor.Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Doğru yapıyorsunOlduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Annenize çok yakın oturursunuz ama anneniz hasta olur. annene ne faydan olabilir? Ya da senin eşinle huzurun olmaz annen neyi düzeltebilir? Allah her şeyin hayırlısını versin. Herkes sağlıkla huzurla evinde otursun. Anneniz yanlış dua ediyor bence. Kızım yanımda olsun deyip duran akrabamın kızı boşandı geldi acı tecrübelerle.. kadın çok pişman oldu nerden yanımda istedim diye..Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Çalışıyorsa annesi muhtemelen çocuk olunca evlerine gelmek zorunda kalır, hepsi birden rezil olurlar..Çalışıyorsan her aklına estiğinde gidemezsin bunu hatırlatayım. Çocukların okula başladığı zaman da aynı şekilde...
Annem ne derse oOlduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Bence de. Yani ben bu adamla ömür geçirmek istiyorum. Annemse kendi muhitimizden birilerini istiyor. Genel anlamda hırçın bir insan olmadim. Bu sefer kararımı verdim ve arkasında durucam diyince bir fırtına koptu..Bence hiçte yanlış yapmıyorsunuz. Ya birde yurtdışında yaşayan gurbet kuşlarını düşünün isteyince hemen gidilmiyor gelinmiyor vize verilmiyor. Annen dua etsinki türkiyedesin birşey oşsa uçakla arabayla hemen onun yanında olacaksın . Kendinden ve aşkından eminsen önüne bak ve evlen
Otobüsle. Kendi arabanızla daha da az sürebilir.3-4 saat otobüsle mi uçakla mı? 3-4 saat uzak değil. Başlangıçta bir adaptasyon süreci yaşarsınız ama siz istekli iseniz bu sorun değil. Annenizi anlıyorum, gönül öyle ister ama size de engel olmamalı. Dediğim gibi 3-4 saat uzak bir mesafe değil; ,insanlar yurtdışına falan gidiyorlar yani, her zaman annenin dizinin dibi olmaz. Mutluluklar diliyorum.
Yok öyle olmayacağız aynı şehirde olacağız.Kv ile altıustlu veya dipdibe olacaksan aman yapma
Benim için de değil. Ama annem çok üstüme geldi. Buradan çıkarsan bir daha gelme , senden bunu beklemezdim. Senin için daha farklı hayallerim vardı. Sen beni yalnız bırakıyorsun vs diyip sürekli ağlıyor.hıııııı??? aynı koydeniz kocamla.
6 sene 16 saatlık şehırlerdeydık.
biz gezmeye dıye gıdıyoruz o kadar saatlık yolu.
neyse aynı şehir çok onemlı bır krıter zateen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?