Uzağa evlenmek

hıııııı??? aynı koydeniz kocamla.

6 sene 16 saatlık şehırlerdeydık.
biz gezmeye dıye gıdıyoruz o kadar saatlık yolu.
neyse aynı şehir çok onemlı bır krıter zateen

3 4 saat uzak bir mesafe değil. Bence doğrusunu yapiyosunuz. Anneniz hayal kurmuş her anne yavrusu yanında olsun ister. Ama nasipten öteye gidilmez. Mutluluklar

Ben yapamazdım hiç ailemden uzak düşünmedim çok şükür 3 km birkaç gün görmesem ciğerim acıyor.

Ben de ailemden 3 saat uzaktayım. Seçimimden dolayı pişmanlık duymadım. Allah pişman etmesin. Ayda bir en az görüşebiliyoruz çok şükür. Biz gideriz yada onlar gelir. Eşin anlayışlıysa emin ol 10 saatte uzak olsan görüşürsün. Tabi bi zaman gelecek belki daha sık görmeyeceğin günler gelecek, ya da illa ki zorlandığın günler olacak özleyeceksin. Olmuyor mu? Oluyor. O zaman da biliyorsun ki ailen sağlıklı o yastığa başını rahatça koyacaksın. Yanındaki adamı gerçekten seviyorsan, yanında huzurluysan düşünme evlen. Herşey kısmet. Aynı şehirde olup mutsuz olmayacağın ne malum? Şu da var ama burda eşimin ailesi saolsun beni sahiplendi, o bakımdan da şanslıydım. İnşallah senin de öyle olur

20 saat uzağa evlendim. Başta laylaylom gelmişti ama zor. Evliliğimde mutluyum ama yine de keşke daha etraflıca düşünseymişim diyorum. Yalnız kalmak, canın sıkıldığında anneni çaya kahveye davet edememek, gün içinde ha deyince onun sana gelememesi üzüyor insanı içten içe.
Keşke 3-4saatlik mesafede olsaydım aileme.

Uzağa evlenmek mi ahahah ya bu sitede çok abuk sabuk deyimler buluyosunuz valla yaratıcısınız neyse. Valla 3-4 saat bi şey değil yani. Annen belli ki senin mutluluğundan çok kendi keyfini düsünüyor. Böyle bencil insanlara karşı sen de bencil ol müstehak

Doğru yapıyorsun

Annenize çok yakın oturursunuz ama anneniz hasta olur. annene ne faydan olabilir? Ya da senin eşinle huzurun olmaz annen neyi düzeltebilir? Allah her şeyin hayırlısını versin. Herkes sağlıkla huzurla evinde otursun. Anneniz yanlış dua ediyor bence. Kızım yanımda olsun deyip duran akrabamın kızı boşandı geldi acı tecrübelerle.. kadın çok pişman oldu nerden yanımda istedim diye..

annenize bu mantığı anlatın bence. O zaman uzakta ve huzurlu olmanız arayınca mutluyum demeniz yeter ona..

Ben yurtdışında yaşıyorum. Ki o kadar bağlıydım ki anneme.. ben de çok isterdim bir evini süpüreyim. bebeğim olsun annem baksın. Ama hayat benim hayatım annemin hayatını yaşayamam ki.. dünyada gezilecek görülecek çok yer var. Dil öğreniyorum okul okuyorum. Eşimle iyiyiz burda. Yine seçsem gelirim buraya..

hele kıymetinizi bilen, sizi önemseyen, yalanları olmayan, dürüst, çevresinde sevilen, helal ekmek peşinde birini bulduysanız bırakmayın. Annenizi suçlarsınız mutsuz oldukça.. bundan da korkmalı anneniz aslında. he ikna edersiniz çocuğu annenize yakın yaşarsınız o zaman ballı börek olur.

Çalışıyorsan her aklına estiğinde gidemezsin bunu hatırlatayım. Çocukların okula başladığı zaman da aynı şekilde...

Çok iyi düsünmelisiniz bence. Aynı yerde olduğunuzda paylasımlarınız aynı sekilde devam edebilir. Ailenizin yada aileniz sizin mutlu anlarını kacırmaz. Bir yardıma ihtiyaciniz olsa yaninizda olurlar. 3-4 saat az degil bence. Bizim 1 saat var o bile bana zor geliyor. Keske aynı yerde olsak. Aynı binada bile oturabilirim. Aileden buyuk zenginlik mi var. Tercih hakkınız varsa 2 kere daha düsünün derim.

ben gittim gördüm eşimi alıp geri geldim.. gitme çokpişman olursun özellikle ailenizle aranız iyiyse, birlikte eğleniyorsanız gitmeyin ararsınız..

Annemle zaten anne kiz iliskim yoktu
Yurt disina geldim, evet zorluk da cektim ama ben cok güclü bir anne oldum
Simdi bile her isimi kendim yaparim, alismamisim baska türlü
Annemle aramizda bir iliski olsaydi yakininda kalmayi istermiydim bilmiyorum
Nasil oluyor anne kiz bagi, bir kiz annesiyle oturup cay icerken nasil bir duygu olusuyor bilmiyorum
Ikinci dogumumda annemi getirmistim evime baya huzursuz bir ortam olmustu, bir daha da cagiramiyorum bu yüzden
Ama sunu söyliyeyim dogru kiis icin dünyanin bir ucuna dahil gidilir
Degmeyen biriyle ayni mahalede otursan bile yazik olur
Es kisisi önemli bu karari alirken anneye yakinliktan ziyade
Kizim var, büyüyor. Simdiden sabirsizlaniyorum onunla nasil zaman geciririz diye
en yakin arkadasi ve annesi olmayi planliyorum
hic olmasa bile beraber kahve iceriz diyorum
Evlenirse de ic güveysi aliriz diyorum

Daha olgunlasamadan evlenmek ne kadar dogru bilmiyorum.

Annem ne derse o

3-4 saat otobüsle mi uçakla mı? 3-4 saat uzak değil. Başlangıçta bir adaptasyon süreci yaşarsınız ama siz istekli iseniz bu sorun değil. Annenizi anlıyorum, gönül öyle ister ama size de engel olmamalı. Dediğim gibi 3-4 saat uzak bir mesafe değil; ,insanlar yurtdışına falan gidiyorlar yani, her zaman annenin dizinin dibi olmaz. Mutluluklar diliyorum.

Bence de. Yani ben bu adamla ömür geçirmek istiyorum. Annemse kendi muhitimizden birilerini istiyor. Genel anlamda hırçın bir insan olmadim. Bu sefer kararımı verdim ve arkasında durucam diyince bir fırtına koptu..

Otobüsle. Kendi arabanızla daha da az sürebilir.

hıııııı??? aynı koydeniz kocamla.

6 sene 16 saatlık şehırlerdeydık.
biz gezmeye dıye gıdıyoruz o kadar saatlık yolu.
neyse aynı şehir çok onemlı bır krıter zateen
Benim için de değil. Ama annem çok üstüme geldi. Buradan çıkarsan bir daha gelme , senden bunu beklemezdim. Senin için daha farklı hayallerim vardı. Sen beni yalnız bırakıyorsun vs diyip sürekli ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…