Uzağa evlenmek

Çok doğru söylüyorsunuz. Herkes olaylara kendi cephesinden bakıyor. Onların cephesi de böyle olmasını gerektiriyor
eminim kendilerince haklılar. sonuçta yaşlanıyorlar ve güvende olmak istiyorlar. haklılar da ama her zaman koşullar planladığımız gibi olamıyor. o noktada da ailelerin anlayışlı olması gerek diye düşünüyorum..
sonuçta onlar da kendi ailelerini bırakıp evlendiler..

yakınına taşınma ihtimaliniz var mı? e yani her anne ister çocuğunu yakınında. ama öyle bi seçeneğiniz yoksa, anne benim de elimden bişey gelmiyor deyin. sırf bu sebepten evlenmemek de ne biliyim

Elbette doğru memur olup atansan ne olacak kim bilir hangi uzak şehre gideceksin. Hem 3 4 saat ne ki 2 3 haftada bir gidilir

eminim kendilerince haklılar. sonuçta yaşlanıyorlar ve güvende olmak istiyorlar. haklılar da ama her zaman koşullar planladığımız gibi olamıyor. o noktada da ailelerin anlayışlı olması gerek diye düşünüyorum..
sonuçta onlar da kendi ailelerini bırakıp evlendiler..
Evet herkes kendi ailesini bırakıp evlendi. Bireyselligi çok arka plana atıyorlar. Farklı bir sevgi türü bu zannımca.

yakınına taşınma ihtimaliniz var mı? e yani her anne ister çocuğunu yakınında. ama öyle bi seçeneğiniz yoksa, anne benim de elimden bişey gelmiyor deyin. sırf bu sebepten evlenmemek de ne biliyim
Şu anlık gözükmüyor öyle bir ihtimal. Aynen dediğiniz gibi her kriter bir arada bulunmuyor.

Kimse yanlış diyemez bu sizin tercihiniz.
Nasip orayaymış orası olmuş.
Ama ben ailemden uzak evlenmek istemedim.
İyikide uzakta olmamışım çoluk çocuga karısınca ailenin önemi artıyor.
Tabii ki artar. Ama benim annem zaten çocuk bakabilecek durumda değil. Şekeri yüksek hakeza tansiyonu da. Bir çocuğa bakabilecek kadar dayanıklı sinir sistemi yok malesef.

Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Sizin düşünceleriniz önemli. Kalbine, aklına, mantığına yatıyorsa ve müstakbel eşine karşı içinde bi şüphe yoksa evlen tabi ki önce iyice bi tanıyın. Şansını dene bu devirde adam bulmak çooook zor kısmetimizin nerde çıkacağını bilemiyoruz. Benim de 3-5 saatlik mesafedeydi talibim çıktı başta herşey iyiydi sözlendik tanıyınca olmadı devamı gelemedi maalesef :( kaderinize yazıldıysa ne yaparsak yapalım olur zaten.

Eğer eş adayınızdan eminseniz mesafeler önemli değil bence 3 4 saat hem mesafe sayılmaz bile. Artı şunu da düşünün hayat karşımıza ne çıkarır bilemezsin şuan burada oturup bunu yazdım ama yarın nerde ne durumda olurum onu Allah bilir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama bence öncelik mesafe değil huzur olmalı neyin sizin için hayırlı oldugunu bilemezsin benim de kardeşim evleniyor şehir dışına ben henüz bekar oldugum için çok laf etmiyor ama bence sırf evleneyim diye beni başka ülkeye bile yollar :)

Eğer eş adayınızdan eminseniz mesafeler önemli değil bence 3 4 saat hem mesafe sayılmaz bile. Artı şunu da düşünün hayat karşımıza ne çıkarır bilemezsin şuan burada oturup bunu yazdım ama yarın nerde ne durumda olurum onu Allah bilir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama bence öncelik mesafe değil huzur olmalı neyin sizin için hayırlı oldugunu bilemezsin benim de kardeşim evleniyor şehir dışına ben henüz bekar oldugum için çok laf etmiyor ama bence sırf evleneyim diye beni başka ülkeye bile yollar :)
Allahu Teâla en güzel ve hayırlı olanı nasib eylesin istediğiniz vakitte. Çok doğru söylüyorsunuz. Bu platforma yazarak farklı bakış açılarını görmek istedim. Bazıları bu konudan muzdaripken bazıları uzakta olmanın keyfini sürüyor 🙃☺️. Hayatın ne getireceğini bilemiyor ve anlık en doğru kararı almak için çaba sarf ediyoruz. Evet, kendimce huzuru, mutluluğu yakalayabileceğim bir insan gibi duruyor. Denemeye, emek vermeye değer. Sevgi kolay bulabilen bir şey değil. Sonuna kadar gitmek gerekiyor.

Allahu Teâla en güzel ve hayırlı olanı nasib eylesin istediğiniz vakitte. Çok doğru söylüyorsunuz. Bu platforma yazarak farklı bakış açılarını görmek istedim. Bazıları bu konudan muzdaripken bazıları uzakta olmanın keyfini sürüyor 🙃☺. Hayatın ne getireceğini bilemiyor ve anlık en doğru kararı almak için çaba sarf ediyoruz. Evet, kendimce huzuru, mutluluğu yakalayabileceğim bir insan gibi duruyor. Denemeye, emek vermeye değer. Sevgi kolay bulabilen bir şey değil. Sonuna kadar gitmek gerekiyor.
Amin, Allah razı olsun teşekkür ediyorum
Biz planlar yaparız ama Allah'ın bizim için belki bambaşka planları vardır:)

evlendimiz
Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
evlendiniz mi deneyiminiz nasıl oldu süreç vs

Back
X