- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYanınızdaki insan doğru insansa dünyanın öbür ucuna gitmek bile kötü değil.
Etrafta iyisiyle kötüsüyle bir sürü örnek var. Aynı sokakta olup annesine göndermeyen eş diye ortalık gezinenlerle dolu. Öte taraftan şehir dışında olup sık sık annesini ziyarete getiren de. Ki bence bizim toplumumuzda evlilik bağımsız yaşamaya bir adımdır, tabii ki anne baba vardır yeri ayrıdır ama eş ile özgür bir hayat sürmek bambaşkadır. Eğer oradaki ortam iyiyse kastım kayınvalide yanı üstü vs değilsegidin ne olacak.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
yaptıgın dogru bence kendi ayaklarının ustunde durmak ve 3.4 saatlık yer okadarda uzak degilOlduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
Niye ki neresinde olgun olmayan cümleler var?
Ben de kendim karar vermek istiyorum elbette ve verdim de sayılır. Sadece anne olamadigim için gözden kacirdigim noktalar olabilir mi diye düşünüyorum.Yahu evleneceksiniz, aileniz olacak, yarin bir gun anne olacaksiniz; tutmus 3-4 saatlik mesafenin pesine dusmussunuz. Evlenmeyin o zaman. Neyinize evlenmek? Oturun annenizin eteginin dibinde, mutlu mesut gecinin.
Evlenmelisiniz yaptığınız çok normal.Olduğum şehirden başka şehire gideceğim evlenmek icin nasibse. 3-4 saatlik mesafe var. Annem istemiyor. Ama ben yuvamı kurmak istiyorum. Annem hayal kuruyormus ki ben yakında olurum. O bana yemek yaparmış, ben o hasta olunca gelirmişim. Müstakbel eşimi seviyorum karakterini de beğeniyorum. En azından hayatımda bunu kendim seçip denemek istiyorum. Sizce yaptığım yanlış mı?
İşinin olduğu yere gidiceğim insaAllahBen evlenirken başka bir şehre gidilmesini yadirgamiyorum.Ammaa, ailemi bırakıp ta kayinvalidenin dibine gideceksem işler değişir.
Hep kadın adama uyum sağlasin,kadın ailesinden ayrilsin,kadın fedakarlık yapsın,yok öyle bir dünya.
Müstakbel koca adayı gelsin sizin şehre![]()
Anneniz baya üzerinize gelmiş yalnız.peki annenizle bağımız nasıldır ? Beraber gezer yer içer anne kız takılır mısınız? Yoksa daha otoriter dediğim dedik bir anne midir?Benim için de değil. Ama annem çok üstüme geldi. Buradan çıkarsan bir daha gelme , senden bunu beklemezdim. Senin için daha farklı hayallerim vardı. Sen beni yalnız bırakıyorsun vs diyip sürekli ağlıyor.
Yani annem gezmekten hoşlanmaz. Beni sever hemde çok lakin kendi hayatimla ilgili kararları o almak ister.Anneniz baya üzerinize gelmiş yalnız.peki annenizle bağımız nasıldır ? Beraber gezer yer içer anne kız takılır mısınız? Yoksa daha otoriter dediğim dedik bir anne midir?
Çok doğru söylüyorsunuz. Herkes olaylara kendi cephesinden bakıyor. Onların cephesi de böyle olmasını gerektiriyorhenüz çocuğum yok ama açıkçası bir yaştan sonra anne ve babaların bu derecede çocuğum yanımda olsun düşüncelerini çok doğru bulmuyorum.
dinen de bakılsa, bilimsel olarak da belli bir yaştan sonra herkesin bireyselleşmesi gerekiyor.
bu anneni, babanı unutmak görüşmemek değil. ancak hayat koşulları amerika'yı da gerektirebilir anne-babanın alt katını da..
belki tatlı dille artık yetişkin olduğunu, hayatını o şehirde kurmayı uygun gördüğünü ama bunun ailene duyduğun sevgi, saygı ve merhameti değiştirmeyeceğini anlatsan iyi olur.