evet hep kalıcam aynen ailemden uzakta nasıl yaparım hep aynı düşünce kafamda çok zorlanıcam çünkü ben burda büyüdüm küçük bi ilde nasıl olurum bilmiyorum
Bende doğduğumdan beri İstanbul'dayım.
Nişanlımın anlattığına göre oraya gelen herkes bizim gibiymiş o nedenle pek sıkıntı olmazmış ama bilemiyorum.
İnşallah çabucak alışırız...
Mutlaka bir büyük şehir gibi olmaz, ama zamanla neler değişir, neler olur bilinmez. Çoğu kişi maddi sıkıntılar nedeniyle, yaşadığı şehri değiştiriyor. Belki ilerde farklı bir şehre yerleşirsiniz:26:
Söylediğin gibi, mutlu, huzurlu olmak en önemlisi. Ama yinede yaşadığın alıştığın şehirden uzağa gitmek zor olsa gerek. Sen gerçi pekde uzağa gitmiş olmuyorsungerçi gurbet, her yerde gurbettir demişler
Annem hep der bu kapıdan çıktıktan sonra ha 2 bina ötesi ha başka bi şehir ülke ne farkeder diye
hem ölüm var ne olcağımızı belli değilki anne babamız heran yanımızda olamıcaklarki
sen hangi şehre gidiyosun cnm?
Allah ölüm ayrılığı vermesin canımBen Ankara' dan Bursa' ya gelin gideceğim inşallah
ne güzel Bursa büyük bi şehir çabuk adapte olursun takma fazla kafana
Sağol canım, inşallah
evlilik ne zaman yakınlardamı?
Henüz belli değil, muhtemelen Eylül- Ekim gibi olur, sende bellimi bişeyler
yok hayatım bendede belli değl henüz:92:
isteme de olmadı bizim
aynen:13: Ama nisan ayında bekliyorum bişeyler, bakalım. :97:
Senin içinde inşallah en güzeli olur canım, sevgilerimle
bende güzel samsunumdan bursaya geldim evlenince 4 yıldır burdayım ama hala alışamadım evin tek çocuğuyum ve anneme çok düşkünüm annemle ayrılık zormuş,o yaşlarda (23) insan aşık olunca acaba oraya alışır mıyım diye düşünmüyor doğup büyüdüğün şehri arkadaşlarını aileni herşeyini seni sen yapan bütün değerleri arkanda bırakıp yeni bir şehre geliyorsun yeni bir çevre uyum süreci burda ne kadar akrabalar olsada asla ailenin yerini tutmuyor uzağa gidicekler çok iyi düşünmeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?