aynen canım ya, düğün tarihim alındığından beri garip oldum. Gözümde büyütüyorum biraz galiba. İnşallah alışırız canım gittiğimiz yerlere. İlk günleri, ilk seneyi atlatırsak, alışırız inşallah
ben de izmirden sakarya(adapazarı) na gelin gidicem allah yardımcımız olsun :26:
bende Allah nasip ederse 6 ay sonra ankaradan erzuruma gelin gideceğim
nişanlımında benimde ailem ankarada fakat nişanlımın işi erzurumda olduğundan oraya gideceğiz,gurbette yapayalnız kalacağız
16 Temmuzda düğünüm var ve evimizi direk şarka kurucaz nişanlım polis, il belli değil henüz ama yanımda o olsunda bana her yer paris
hayırlısı neyse o olsun canım be o kadar da üzülme hem destek olursunuz birbirinize ikinizde yalnız kalınca daha çok bağlanırsınız:)
öyle canım: )
konuşurken hep diyoruz,herkesten uzak bi şehirde başbaşa olacağız,karışan olmayacak,birbirimize daha sıkı tutunacağız diye: )
ama genede insan bi garip oluyor...
ben bırak şehri,oturduğum semti bile daha hiç terketmedim,doğdum doğalı aynı yerimdeyim
o yüzden düşününce bambaşka bi şehirde,farklı bi hayatı...içim burkuluyor
kızlar çokmu zor ayrı bir şehirde yaşamak ben şimdiye kadar hiç ayrılmadım ailemden okurkende çalışırkende yanlarındaydım şimdi ayrılma fikri bana zor geliyor vazmıgeçsem diyorum nasıl alışıcam ben buna(
bende ayni sekildevazgmigecsem diyorum, cok korkuyorum cok üzülüyorum
napıyosun peki böyle şeyler hissedince ben annemi babamı görmeden dayanamamki onları bırakıp gitmek fikri öyle acıtıyorki yüreğimi
arkadaşlar peki içinizde bu gelgitleri yaşayıp bu sıkıntı yüzünden vazgeçeniniz oldu mu ?
mrblarrbendee gidicem uzaklaraa neresi bilmiyorumm ama gideceğimm kesinn
üzülnlerr oluyo yaa bende üzülmek isterdimm ailmle sorunlu oldugum içimm iyi olcak diye düşünüyorumm
amaa tabiki herşeyii herkesi herşeyee rağmen çok özlicem sözlüyüm ve şimdidenn içimmm burukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?