Neyse bu başlık kapatılabilir bence...anlamanızı beklemiyordum zten bu direk kiloyla değil kendmle barışık olamama sorunumdu...belki bişiler olur diye paylaştım ama hata ettim, olmuyormuş...
ayrıca daha 1 ay kadr bi süredir çıkıyoruz...geçen yıl ki halimi fln bilse eminim 1500le kaçar yanımdan :/
seni çok iyi anlıyorum çünkü en basit cevap ben de bir hanımım.. yani hanımlar her ne kadar yok takmıyorum kilolu muyum değil miyim önemli değil;beni seven böyle sevsin dese de aslı böyle değildir bunu da her hanım bilir elbet.. ama şu da var ki bir insan bir insanı sırf kilolu değil diye seviyor değildir ya da kilolusun diye sevdiğin senden vazgeçecek de değildir..
asıl mesele kiloluyum kısmını önce kabuledip daha sonra diğerlerinden farklı, güzel huylarını ön plana çıkarmakta.. bunu başardıktan sonra önce sen kendine güvenirsin sonra da insanlar senin dış görünüşünü unutuverirler :)
sadece biraz hissettiklerini hissetmeye çalıştım ve sadece seni ilgilendiren bi cevap vermeye çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir..
hem boşver kadın dediğin etine dolgun olurmuş değil mi
canım bende senin tam tersin aşırı zayıftım sevgilimle ilk karsılastıgımda. böyle pantolon belimde durmazdı.adam sarılınca sırf kemik torbasına sarılırdı. yani bu kilonun fazlası da insanı rahatsız ediyor eksikliği de insanı rahatsız ediyor. seni anlıyorum. kendine güvenemiyorsun bir türlü ve eğer önünüzden senin istediğin vücut hatlarına sahip birisi geçince sevgilinin gözlerinin içine bakıyorsun acaba dönüp de bakacak mı diye.
ama böyle kendini üzmeye hiç değmez inan ki. erkekler eğer ciddi bir beraberlik istiyorlarsa kiloları falan öyle kafaya takmazlar. ama eğer gönül eğlendirme olarak görüyorlarsa bunu ayrılma sebebi bile yaparlar. en önemli şey kendine güvendiğini sevgiline hissettirmek olacaktır. sen kendine güvendikçe o seni daha çekici bulur emin ol.kendine güven ve kilo vermenin yollarını aramaya devam et.eğer maddi imkanın varsa spor salonuna yazılabilirsin çok uygun fiyatta olanları var.
bazen diyorum ki...şehir dışına çıkmam lazım de ... 2-3 hafta...o aradada zayıfla...ama aynı şehir...karşılaşırsak herşey biter....
arkadaşların cevaplarına boşuna alınganlık yapmışsın canım bence.
toplumdaki ince, zayıf kadın imajından dolayı kadınlr kendisini kilo alınca kötü hissediyor ve beğenilmediğini düşünüyor.
ben de senin gibiydim. hatta şöyle söyleyeyim ben hala kiloluyum, aşırı bir kilo hem de. ama artık takmıyorum. çünkü eskiden derdim ki "erkekler kesinlikle benden hoşlanmıyor." sonra erkek arkadaşlarım oldu internetten. o zamanlarda hemen derdim "bak beni beğenmezsin sen ben şişkoyum" diye. onlar bana "bunu takacak biri değilim" dediklerinde yalan söylüyorlar zannederdim. ama özellikle son erkek arkadaşımdan sonra anladım ki aslında beğeniliyorum ve gerçekten onlar bu durumu takmıyorlar. düşünsene adam rejim yapmamam için elinden gelen her şeyi yapıyordu.
diyeceğim şudur ki kendini böyle sev ki başkaları da seni sevsin. zayıflayacaksan da kendin için sağlığın için zayıfla. asla bir erkek için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?