Uzak durmak zorunda kalıyorum :(

Pj_Muguet

2606ilkdevre
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
1.373
59
318
Ankara
Merhaba arkadaşlar...ben 21 yaşımdayım...Yaklaşık 1 kadar çıktığım bir sevgilim var..Onu çok ama çok seviyorum ve onunda beni sevdiğinden şu aralar bir şüphem yok.Kendisi de 27 yaşında...Fakat son birkaç gündür yanına gitmiyorum bahane bulup..Çünkü yaklaşık bi 10-15 kilo kadar fazlam var...Bana dokunmasından rahatsız oluyorum...O kadar zor birşey ki... Bİr yandan da evde ondan ayrı ama yemeklerle bir aradasın... Felaket derecede hayatımı alt üst ediyor bu durum...
Bana bi keresinde kompleksli ve kendimla barışık olmadığımı söyledi...Haklı.... 1 ydır uğraşıyorum daha 3 kilo verdm çünkü bazen gerçekten pes ediyorum...Hatta bi keresinde gaza gelip, benden daha iyilerini hak ediyorsun sen ayrıl benden, demiştim...
... etrafımda o kadar 90 60 90 varken ve ben kendime güvenemezken nasıl rahat rahat sevebilirim ki onu :'( .....

Ah canim ya sacmalama lütfen benimde 3-4kilo fazlam var hadi bende utaniyorum benimde sevgilim resmen kemik =) ama böyle yaparak hem onu hemde kendini üzüyorsun kendinle barisik olmaya calis hadi zayifla ama onuda bu yüzden yari yolda birakma

canım ama benden soğumasından korkuyorum...Çünkü ben kiloyu direk karın ve kol bölgesinden yani üst bölgeden alan insanım...sürekli de eli belimde oluyor ... offf
ve işin kötüsüde o bunu biliyor...o kadar çok dokunma dedim ki, artık gerçeği söylemek zorunda kaldım...tamam diyip elini uzak tutuyor ve geyiğe vurarak çabuk zayıfla aşkım fln diyor....ama onun aşkı bir türlü incelemiyor...mesela yarın gidicem yanına...ne yapıcam bilmiyorum ne giysem bilmiyorum vs. ...aman yaa

Iyide 1 sene öncede böyleymissin ve o seni böyle sevmis kabul etmis niye bu kadar sorun ediyorsun?Etrafta olan kizlarla degil o seninle ilgileniyor kilolu olman yüzünden degil ama böyle davranmaya devam edersen ondan sogudugunu düsünebilir.Biraz gayret gösterirsen kilo vermen senin elinde sadece komplex haline getirmissin...

Ayrica kilolu bi sürü güzel bayan var önemli olan saglikli olman kilolar nasilsa zamanla gider ...

kilo ile ilgili ne cok topik açılır oldu bu aralar
sonucta sevgilin seni o şekilde kabul etmişş
kendini bu kadarda strese sokmanın ne manası var
bırak askını doya doya yasa canım
neden bu hayatı hem kendine hemde sevgiline zindan ediyorsun

Neyse bu başlık kapatılabilir bence...anlamanızı beklemiyordum zten bu direk kiloyla değil kendmle barışık olamama sorunumdu...belki bişiler olur diye paylaştım ama hata ettim, olmuyormuş...
ayrıca daha 1 ay kadr bi süredir çıkıyoruz...geçen yıl ki halimi fln bilse eminim 1500le kaçar yanımdan :/

ya cok kiloluyum kimse bana bakmiyo desen anlicam
ama sevgili yapmisin kardesim kendine
yani adam seni begenmiski senle sevgili olmus
sen kilolu olmama ragmen beni seven biri var (yanlis anlasilmasin arkadasin bakis acisiyla yaziyorum) demiyosunda kalkmis kendine sorun etcek yer ariyosun

dövseydin ....
mesele segilin olup olmaması mı sence....Hiç aranızda sevgilim beni gerçekten seviyormu diye kendini yiyip bitiren oldu mu...benm halimden öyle kızlar anlr...bu daha zor birşeydir...yada önünüzden 90 60 90 bi hatun geçtiğinde rahatsız oldunuz mu? yada fotoğraf beraber fotoğraf çekilmekten korkmdınız mı hiç? eğer hayırsa...lütfen bana daha fazla empatisiz ve başka açıdan bakılmış cevaplar yazmayın

canım benim sevgilin kilolarını sorun etseydi zaten seninle bir beraberliğe başlamazdı.etmemiş ki birliktesiniz.bence sürekli arkadaşına kiloluyum belime dokunma falan gibi şeyler söyleyip adamın aklına da kilolu olduğunu sokma.adam seni gönül gözüyle sevmiş belli ki.güzellik her şey demek değil.zamanla verirsin kilolarını,kendini çok sıkma kasma.her şey olacağına varır,kendini üzmekten başkada bişey yapmıyorsun görüyorsun ki.takma,boşver seni böyle beğenmiş zaten

deniyorum ayşe inan...güzel şeyleri görmeye çalışıyorum... kilo vermem lazım ..
... yoksa sanırım bu ilişkiyi ya ben öldürürüm ya o zaten gider....ki bunu istemem

cnm seni çok iyi anlıyorum bende üç beş kilo alsam kompleks yapıyorum
hani demişsin ya belki birşeyler olur diye paylaştım
inanki o birşeyleri değiştirmek kendi elimizde
ama gel görki ben yapım aşamasını başlatıp tekrar yıkıyorum ve bir türlü üstümde yük olan kilolardan kurulamıyorum
evlendikten sonra aldım biraz ilaç kan hapı vs..
sende bende ve bizim gibi bu durumdan kurtulmak isteyenler birşeyler yapmazsak böyle kısır döngü gibi gider durur zaman
ama biz yerimizse sayarız:18:
aslında her geçen saniye bizim aleyhimize işliyor
bir an önce üstümüzdeki yüklerden kurtulmak dileği ile
üzme kendini olur mu??
aşırı kiloluk tamam itici duruyor
ama kilon aşırı derecede değil anladığım kadarıyla
demek çekicisin güzelsin
bazen kilo kadına yakışır ve kadını çekici kılar..
bence sen güzelliğini kiloluyum psikolojisine sokup
kamufle etmişsin...
hayır sen çekici ve güzel bir bayansın..

seni çok iyi anlıyorum çünkü en basit cevap ben de bir hanımım.. yani hanımlar her ne kadar yok takmıyorum kilolu muyum değil miyim önemli değil;beni seven böyle sevsin dese de aslı böyle değildir bunu da her hanım bilir elbet.. ama şu da var ki bir insan bir insanı sırf kilolu değil diye seviyor değildir ya da kilolusun diye sevdiğin senden vazgeçecek de değildir..
asıl mesele kiloluyum kısmını önce kabuledip daha sonra diğerlerinden farklı, güzel huylarını ön plana çıkarmakta.. bunu başardıktan sonra önce sen kendine güvenirsin sonra da insanlar senin dış görünüşünü unutuverirler :)
sadece biraz hissettiklerini hissetmeye çalıştım ve sadece seni ilgilendiren bi cevap vermeye çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir..
hem boşver kadın dediğin etine dolgun olurmuş değil mi

öyle olsa bile biliyorsunuz erkekler işte..ince beldir... güzel ve yine tabi ki ince bacaklar...yine ince bir boyun...ince bilekler,ince kollar,ince parmaklar...of of of ...
ben hergn zayıflicam diye kalkıyorum kendimi bildm bileli....ama sevgilim yokken daha az takıyordum ya...gerçekten daha zor sevgilin olunca çünkü sen kendini beğenmiyorken onun seni beğendiğine inanamıyorsun...ettiği her iltifat yalanmış gibi geliyor samimiyetsiz geliyor...dedim ya bi fotoğrafımız bile yok ....

aaah kızlar aah...inanın bi zayıflasam benden mutlusu zor olur da ...çünkü o kadar derdim var, ama ben onların üstesinden ya gelirim yada takmam onları....ama bu felaket birşey...bugün aradı...gel işte yaa fln dedi ama ...gelemem çünkü dün çok yedm karnım felaket şiş diyemiyorum,yalanlar uyduruyorum,kahroluyorum ....yarn bir diyete başlayacağım, yanına da gidicem...ama zayıflayana kadar bu ilişki bana zehir

etine dolgun olur kadın ama benimle uyuyup başka kadınlar düşleyen bir erkek istemem doğrusu :'( ... çok sağol ama haklısın bu sevme konusunda...ben onu şurasında şu var diye sevmicekmiyim yani sevicem tabi ki de... ama etrafımdaki kızlardan biliyorum sadece kalp çarpıntısıyla başlayan ilişkilerin sonunu...sevgilini kendne hayran etmek zorundasın yoksa ellerinden kayıyor :'(

canım bende senin tam tersin aşırı zayıftım sevgilimle ilk karsılastıgımda. böyle pantolon belimde durmazdı.adam sarılınca sırf kemik torbasına sarılırdı. yani bu kilonun fazlası da insanı rahatsız ediyor eksikliği de insanı rahatsız ediyor. seni anlıyorum. kendine güvenemiyorsun bir türlü ve eğer önünüzden senin istediğin vücut hatlarına sahip birisi geçince sevgilinin gözlerinin içine bakıyorsun acaba dönüp de bakacak mı diye.

ama böyle kendini üzmeye hiç değmez inan ki. erkekler eğer ciddi bir beraberlik istiyorlarsa kiloları falan öyle kafaya takmazlar. ama eğer gönül eğlendirme olarak görüyorlarsa bunu ayrılma sebebi bile yaparlar. en önemli şey kendine güvendiğini sevgiline hissettirmek olacaktır. sen kendine güvendikçe o seni daha çekici bulur emin ol.kendine güven ve kilo vermenin yollarını aramaya devam et.eğer maddi imkanın varsa spor salonuna yazılabilirsin çok uygun fiyatta olanları var.

bazen diyorum ki...şehir dışına çıkmam lazım de ... 2-3 hafta...o aradada zayıfla...ama aynı şehir...karşılaşırsak herşey biter ....

bazen diyorum ki...şehir dışına çıkmam lazım de ... 2-3 hafta...o aradada zayıfla...ama aynı şehir...karşılaşırsak herşey biter ....

canım hiç kimse 2-3 haftada 10 kilo veremez.sen en iyisi hem ilişkini ilerlet hemde o arada daha zayıf olmanın yollarını ara. hem unutma aşk kadını güzelleştirir.

arkadaşların cevaplarına boşuna alınganlık yapmışsın canım bence.

toplumdaki ince, zayıf kadın imajından dolayı kadınlr kendisini kilo alınca kötü hissediyor ve beğenilmediğini düşünüyor.

ben de senin gibiydim. hatta şöyle söyleyeyim ben hala kiloluyum, aşırı bir kilo hem de. ama artık takmıyorum. çünkü eskiden derdim ki "erkekler kesinlikle benden hoşlanmıyor." sonra erkek arkadaşlarım oldu internetten. o zamanlarda hemen derdim "bak beni beğenmezsin sen ben şişkoyum" diye. onlar bana "bunu takacak biri değilim" dediklerinde yalan söylüyorlar zannederdim. ama özellikle son erkek arkadaşımdan sonra anladım ki aslında beğeniliyorum ve gerçekten onlar bu durumu takmıyorlar. düşünsene adam rejim yapmamam için elinden gelen her şeyi yapıyordu.

diyeceğim şudur ki kendini böyle sev ki başkaları da seni sevsin. zayıflayacaksan da kendin için sağlığın için zayıfla. asla bir erkek için değil.

evet,vakit kaybetmeden spor diyet ne varsa yapmam lazım .... aaah ah üzgünüm sevgilim ama bi süre uzak durucam senden :'( ....

Kendimi yıllardır sevemedim böyle, birdaha da seveceğimi sanmam.. zayıflicam eminiim...ama bu süreç beni deli ediyor...uzak dursam mutsuzum,yanına gtsm endşeliyim...iki arada bi derede kaldım...yarın 1de buluşacaktık mesela işim var 5 de buluşalım dedm .... beni şu an ne kadar az görürse o kdr iyidir çünkü ben kendi adımada böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…