Uzak durmak zorunda kalıyorum :(

ya ne kadar az görürse o kadar uzaklaşırsa???
durum zor anlıyorum seni ama böle yapman mantıksız bence beğenmediği bir insanla neden beraber olsun ki çevrede bir sürü kız var ama onun sevgilisi sensin sevgilin seni tercih etmiş takıntılarını bir yana bırakıp bu zayıflama sürecini beraber geçirerek halledebilirsiniz 2 kişi inan daha kolay aşılıyor sorunlar hele ki o kişi sevdiğinse...Bir süre sonra bu görüşmeme durumu sıkabilir bence görmediği bir insanla insan ne paylaşabilir ki ya da ne kadar beraber kalmak ister ki bence iyi düşün derim:26:naçizane fikrim bu yönde

siz anladıgım kadarıyla 1ay gibi bir süredir berabersiniz. bu kadar kısa süreli ilişkilerde böyle kendinden uzak tutmaya calısman yanlıs bence. ya senden uzaklasıp sogursa?

Seni çoooook iyi anlıyorum. Erkeklerin böyle sorunları yok. Ama biz bayanlar heeeeep güzel ve ideal ölçüerde olmak zorundaymışız gibi... Saçlarımız hep harika görünmeli. Vücudumuz ideal ölçülerde olmalı. Bu gerçekten hepimizin üstündeki ağır bir yük. Sana kilonla barış demek istemiyorum. Rahatsız olmuşsun ki böyle bir konu açmışsın. Bence işe bir diyetisyene gitmekle başla, ki sana sağlıklı bir program hazırlasın. Sabah ve akşam egzersizler yap. Mekik fln çek vs. Ama bu arada da erkek arkadaşınla görüşmeyi kesme. Kilo verdikten sonra alacağın yeni kıyafetleri fln düşünki sana motivasyon olsun :):) ama kesinlikle diyetisyene git oradan buradan duyduğun şeyleri uygulama canım.

seni cooooooooook iyi anliyorum, nedenmi, cunku bende su son 1 aydir tam 5 kilo aldim ! ve 5 kilo fazlam vardi, hepsi soz isteme stressinden bide sinavlarim vardi evden cikmadim sporu biraktim, suan varya aynen dedigin gibi bende rahatsiz oluorum belime sarilmasindan veya kalcama dokunmasindan felan. cokta tembellestim 2 haftadir zayiflamaya baslicam diorum baslamiorum.. bu arada cekindigimiz resimlerdende bende rahatsiz oluorum ve kendimle barisik degilim 1 aydir. kayinvalidemde arkamdan soylemis sevgilime aman kilo almasin dikkat etsin diye, 2 haftaya kadar istemeyede gelecekler, ne giyecegim kompleksine girdim, hatta ertelemek istiorum bile o gun kalabalik gelecekler ve benim okadar insanin icine bu sekilde cikacak cesaretim yok aaah !

inanırmısın bunu bende ilk sorun ettim. sarılmasına izin vermedim falan. benimde simidim var kocaman karpuzz gibi 2 tanee çok gıcıkkk erimiyolar yaaaaaaaa:84::84:

herneyse ben ne kadar kendimi o konuda esirgesemde sonunda dokundu yani ve gerçektn seviyosa dert etmezz.. şimdi bayılıyo etlerime =)
ve kendide çok atletik kaslı faln . bense tombik =)
askere gitti sakın kilo verme dedi vitamin almış bana, üzüntüden yiyemem belki diye ama nerde...

üzme kendini, seven her türlü seviyomuş onu gördüm ben

Son düzenleme:
Canım gercekten iste pes etme verirsin kesinlikle!!
Öncelikle diyetisyene git sonra spor sart..
Ben su okulu bi bitirebilsem direkt spora baslayacagım saglıklı yasam adına.

üzülme nolurr =( bunu sevgilin dert etmiyosa sende dert etme.. erteleme faln olmasın. verirsin elbette. stres sonuçta başka bişi değil. olabilecek şeyler. kayınvalidelerde herşeye karışır, zayf olursun çok zayıf etsiz der, kilolu olursun çok kilolu der benimkide 2 kilo veriyim yüzün etsiz kalmış dio ne alakaysa bakma sen onlara sevdiğin önemli.. üzülme, hem isteme stresi hem kilo üzüntün allah korusun başka şeylerde doğurabilir. rahat ol.. her türlü kıyafet bulursun.

sevgilimde kilo aldin seni her halinle begeniorum ama 5 kilo versen daha guzel olucan yine dior. bunlari duyduktan sonra zaten ozguven kalmio insanda elbiseyi degilde o gun kilolu sisko kiz durumuna dusmek beni tirsiyor.

ya kızlar birde ben bu duruma taktığım için ve aram olmadığı için kıyafet bile alamıyorum....çocuğun yanına 2 tane pantololumu değişik değişik giyerek gidiyorum...Millet sevgilisiyle buluşrken kıyafetler , etekler alıyor ki ...Almam ki hak etmem lazım önce....ama bi yandan bu da deli ediyor....bugn baaşladm diyete bakalım... ama varya şu zamanın benim için felaket hızlı akması lazım :'(

insan istedikten sonra herşeyi başarır.Seni bu kadar sıkıntıya sokan kilolarından kurtulmak senin elinde.Kendini üzeceğine hemen silkelen ve çok sıkı bir rejime girmek yerine,azar azar yemeye başla.Günde 1 saat yürü ve protein ağırlıklı beslen.Su içmeyi ihmal etme,zaten kilolarının gittiğini görürsün.Eğer veremiyorsan mutlaka bir dahiliyeciye git,troid bezinden salınan hormona baktır.Şunu da unutma özgüven insanı herzaman olduğundan çekici gösterir.

Hızlı çözümler lazım sana rejim etki gösterene kadar mesela bel için olan korseler var onalrdan alabilirsin 2 hatta 3 beden inceltiyor bir anda ve hileli elbiseler zayıf gösteriyor insanı, kendine güvensizlik ne demek çok iyi anlıyorum seni ama kendini bu şekilde ince gösterip en azından sevgilinle buluşabilirsin ben bir dönem üniversitedeyken sıkıntıdan 15 kilo almıştım fazladan ne okula gittim ne evden çıktım o dönem sadece yemek yemek televizyon ve internetti hayatım sonra biranda sirkelendim diet yapmaya başladım ama sporda yaptım hergün 1 saat yürüdüm sonra 15. kattaydı evim her gün 1 yada 2 kere inip çıktım o merdivenleri ve mart ayından hazirana kadar 18 kilo verdim ama vücudum acayip güzelleşmişti.. Benki abur cubur yemeden duramayan biriydim kendini gaza getir ben inanıyorum seninde yapabileeğine benki o zamanlar çok kötü giden bir ilişki, çok kötü giden bir okul hayatı ile hayatımda hiç olumlu birşey yokken sirkelendim senin en azından tutunabileceğin bir dalın var

canım sana bişey söyleyimmi asıl sen ondan uzak durursan senden soğur bi kere erkekler kendine güvenen kızlardan hoşlanır boyum 1.70 80 kiloyum ama kendimle barışığım giydiğim herşeyi kendime yakıştırıyorum sevgilimin yanında gittiğimde bana hayranlıkla baktığını gözlerimle görebiliyorum inan bana onun yanında kesinlikle kilolarının konusunu bile açma zamanla bundan sıkılabilir çünkü daha önceki ilişkimde çok yaşadım ama şimdi sevgilim askere gitti bende senin gibi düşündüm etrafta o kadar çıtır kız varken neden bana baksın ddim ama demekki bizi beğeniyolarki birlşkteyiz dimi :) ve karar verdm mayısa kadar 20 kilo vericem :)

Hakli söyluyorsun canim, ona kalsa bende bir kac kilo fazlayim ve sevgilim kemik gibi. Ne olacak takma kafana o seni boyle sevmis hem

mesajları okuyamadım canım da dert ettiğin şeye bak
biraz yürüyüş yap biraz da akşam gec saatte yememeye dikkat et, yemek saatlerin düzenli olsun
hemen kilo vermeye başlarsın zaten
ben kaymaklı kadayıfa baklavaya falan bayılırım hergün yerim hep ama erken saatte, 49 kiloydum bunlara rağmen
kahvaltıda en az yarım ekmek yerim, ama hareketli bi hayatım var bu yüzden metabolizmam hızlı
evlendiğimde ilaç kullanıyodum kilo yapıyodu 56 kiloydum (boyum kısa bu arada o yüzden bu kilo benim için fazlaydı) ilacı bıraktım 44 kiloya düştüm
eşim bana ne dedi biliyo musun
''kadın dediğin ele gelicek cemre bu ne hal ya kuru kemik kaldın, kilo al sarılmak bile gelmiyo içimden kemiklerin batıyo'' onun istediği üzerine 5 kilo aldım, şimdi de işten çıktım evdeyim ve ilaca yine başlamak zorunda kaldım yine tombiş oldum kaç bilmiyorum ama
her erkek manken gibi kızları seviyo diye bişey yok
bak dizideki hürreme, beni 3e katlar ama taş gibi kadın valla :)
boşyere kendini üzme

Son düzenleme:
bence herkes olduğu gibi güzeldir..
emin ol sevgilin senin kilolarından rahatsız değil.
10-15 kilo vermek çok fazla ve yapılan bir araştırmaya göre erkekler sevgililerinin bir bedenden fazla zayıflamalarını istemezlermiş.

Son düzenleme:
Çok yanlış düşünüyorsun ve yanlış yapıyorsun.
Seven insan için sevdiği kişi her haliyle her şeyiyle güzeldir.
Tabi ki yediklerine dikkat et, kilo vermeye çalış ama bu hareketlerinle daha da uzaklaştırırsın onu kendinden.
Kimsenin hoşuna gitmez kendine güveni olmayan bir insanla beraber olmak.

AYRILDIK KIZLAR..BU SEBEPTEN DOLAYI TERK ETTİM..DAYANAMADIM DAHA FAZLA...
sanırım artık daha kötü hissediyorum

ortada sorun vardı yaa..yanına bile gitmek istemiyordum...deli gibi özlüyorum 2 hafta oldu ayrılalı... kiloda aldım...başkasını sevsem onda da böyle olacak .... aah ah ne yapacağını bilip yapamamak...işte bütün mesele bu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…