seni cooooooooook iyi anliyorum, nedenmi, cunku bende su son 1 aydir tam 5 kilo aldim ! ve 5 kilo fazlam vardi, hepsi soz isteme stressinden bide sinavlarim vardi evden cikmadim sporu biraktim, suan varya aynen dedigin gibi bende rahatsiz oluorum belime sarilmasindan veya kalcama dokunmasindan felan. cokta tembellestim 2 haftadir zayiflamaya baslicam diorum baslamiorum.. bu arada cekindigimiz resimlerdende bende rahatsiz oluorum ve kendimle barisik degilim 1 aydir. kayinvalidemde arkamdan soylemis sevgilime aman kilo almasin dikkat etsin diye, 2 haftaya kadar istemeyede gelecekler, ne giyecegim kompleksine girdim, hatta ertelemek istiorum bile o gun kalabalik gelecekler ve benim okadar insanin icine bu sekilde cikacak cesaretim yok aaah !
üzülme nolurr =( bunu sevgilin dert etmiyosa sende dert etme.. erteleme faln olmasın. verirsin elbette. stres sonuçta başka bişi değil. olabilecek şeyler. kayınvalidelerde herşeye karışır, zayf olursun çok zayıf etsiz der, kilolu olursun çok kilolu derbenimkide 2 kilo veriyim yüzün etsiz kalmış dio ne alakaysa bakma sen onlara sevdiğin önemli.. üzülme, hem isteme stresi hem kilo üzüntün allah korusun başka şeylerde doğurabilir. rahat ol.. her türlü kıyafet bulursun.
ya kızlar birde ben bu duruma taktığım için ve aram olmadığı için kıyafet bile alamıyorum....çocuğun yanına 2 tane pantololumu değişik değişik giyerek gidiyorum...Millet sevgilisiyle buluşrken kıyafetler , etekler alıyor ki ...Almam ki hak etmem lazım önce....ama bi yandan bu da deli ediyor....bugn baaşladm diyete bakalım... ama varya şu zamanın benim için felaket hızlı akması lazım :'(
Ah canim ya sacmalama lütfen benimde 3-4kilo fazlam var hadi bende utaniyorum benimde sevgilim resmen kemik =) ama böyle yaparak hem onu hemde kendini üzüyorsun kendinle barisik olmaya calis hadi zayifla ama onuda bu yüzden yari yolda birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?