- 29 Mayıs 2017
- 60
- 23
- 88
- Konu Sahibi aslankizi24
off cok kotu olmus yaAramıyordu arada ,işim var, yok telefonum kırıldı bilmem ne güvenmiyordum, ona kıskançlıklarım derken haklı çıktım aldattı beni ş...siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off cok kotu olmus yaAramıyordu arada ,işim var, yok telefonum kırıldı bilmem ne güvenmiyordum, ona kıskançlıklarım derken haklı çıktım aldattı beni ş...siz
gerçek sevgi-aşk varsa olur yani?Niye yürümesin?
İlla dip dibe mi olmak gerek
Uçakla 1saat bu kadar büyütmeyin
Adam yok olmaz diyorsa o zaman zaten istemiyordur..
sevgi varsa olur yani. bi de güven :)İki bucuk yıl eşimle uzak mesafeden telefonda internette konuştuk ve bi kaç kez de benim bulunduğum yere geldi görüştük aranızda güven sorunu varsa iyi tanıyorsan sorun olmaz düşüncesindeyim
kişiye göre değişiyor yanibence ıkı tarafta saygı ve sevgı varsa nerde oldugun onemlı degıl ne tanıdıklarım var kız turkıyede cocuk yurtdısında ve tel aracılıgı ıle konusuyorlar. arada gıdıyorlardı bırbırlerıne. ama o karsındakıne baglı cogu erkek sevgılısı yanında olsun ıster. benım eskı erkek arkadasım sırf bu mesafe yuzunden benden ayrılmıstı
ama yeni başladık ondanGonule girdikten sonra irak olsa nolur.demekki sandigin gibi sevmiyosun ben esimle sevgiliyken ve nisanliligida katarsam hemen hemen 5 yil ayri sehirdeydik ama bigun olsun ayrilmak aklimizin ucundan gecmedi
Muutlu olanlar ve evlenenler var buna ne dıyorsun? Neye göre hareket etcegımı bılemedımHiç bulaşma bence.Uzakta çok zor ve yıpratıcı oluyor.Uzun olan ilişkimde çok sıkıntı çekmiştim hem maddi hem manevi .Aradan kaç yıl geçti o kişiyle Nasıl sevgili olmuşum diye düşünüyorum.Uzakta olunca çok tanıyamamışım ayrılık aşamasında yüzünü göstermişti çünkü.Yol yakınken dön bence.
Neden çok yıpranılıyor?Ben ve sevgilim baştan ayni şehirlerdeydik 2 yıl öyle geçti. Sonra işin içine üniversite girince başka şehire gitmek durumunda kaldı 4 yıldır sürekli başinin etini yiyorum desem yeridir. Ikimizde çok yıprandık sonuç olarak. Bu sekilde devam ediyoruz. Siz yolun basindayken bence de girmeyin bu ise mantiğinizi dinleyerek.
Aynen öyle galiba..Eşimle 5 yil uzak ilişki yürüttük. Zorluklari oldu mu tabiki oldu. Ama niyeyse bir tadi da vardi. Özlem, kıymet, hasret.. bu gibi duygular çok baskindi bizde. Kamera da konusmak görüşmek .. o gün görüntülü konusacaginiza dair planlar yapmak. Ve onun bile size heyecan vermesi.. cok guzel duygular bence.. :)) anilarim canlandi suann ..tabi kişiden kişiye değişen bir mevzu bu.. kime insan ille el ele diz dize olacak..
Onlara da istisnalar kaideyi bozmaz,işini kış tutmalısın diyorum.Muutlu olanlar ve evlenenler var buna ne dıyorsun? Neye göre hareket etcegımı bılemedım
+14 sene dip dibeydik şu an uzağımda iş gereği bilmiyorum bu durum ne kadar sürer. Sadece şunu biliyorum; uzun dönem birlikte olduktan sonra uzak kalınması gerekiyorsa çok sorun olmuyor ancak ilişki başından öyle başladıysa ya da daha tam oturmadan o düzene geçildiyse maalesef sorun yaşanma ihtimali yüksek. Neticede imkansız da denemez?
Diyeceksiniz ki sevgi olunca sorun olmuyor falan. Ama ben buna pek inanmıyorum. Hepimiz insanız. Gözden irak olan gönülden ırak olmaz mı?
1 aydır sevgili gibi flörtleşiyoruz. 25 yaşında iyi birisi. İşi için Istanbul'dan Antalya'ya taşındı. Artık görüşemeyecegiz gibi galiba. Ama seviyoruz birbirimizi. Aramızda değişik çekim var karşıt olmamızdan dolayı. Fazla bağlanmadan ayrılalım diye düşünüyoruz. Karar verme sürecine gelmedik henüz sonuç yok! Kızlar çok bunalıma girdim yardımcı olursanız sevinirim?