• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak İlişki Ne Kadar Yürüyebilir ki?

bence ıkı tarafta saygı ve sevgı varsa nerde oldugun onemlı degıl ne tanıdıklarım var kız turkıyede cocuk yurtdısında ve tel aracılıgı ıle konusuyorlar. arada gıdıyorlardı bırbırlerıne. ama o karsındakıne baglı cogu erkek sevgılısı yanında olsun ıster. benım eskı erkek arkadasım sırf bu mesafe yuzunden benden ayrılmıstı
kişiye göre değişiyor yani

Hiç bulaşma bence.Uzakta çok zor ve yıpratıcı oluyor.Uzun olan ilişkimde çok sıkıntı çekmiştim hem maddi hem manevi .Aradan kaç yıl geçti o kişiyle Nasıl sevgili olmuşum diye düşünüyorum.Uzakta olunca çok tanıyamamışım ayrılık aşamasında yüzünü göstermişti çünkü.Yol yakınken dön bence.
Muutlu olanlar ve evlenenler var buna ne dıyorsun? Neye göre hareket etcegımı bılemedım

Ben ve sevgilim baştan ayni şehirlerdeydik 2 yıl öyle geçti. Sonra işin içine üniversite girince başka şehire gitmek durumunda kaldı 4 yıldır sürekli başinin etini yiyorum desem yeridir. Ikimizde çok yıprandık sonuç olarak. Bu sekilde devam ediyoruz. Siz yolun basindayken bence de girmeyin bu ise mantiğinizi dinleyerek.
Neden çok yıpranılıyor?

Eşimle 5 yil uzak ilişki yürüttük. Zorluklari oldu mu tabiki oldu. Ama niyeyse bir tadi da vardi. Özlem, kıymet, hasret.. bu gibi duygular çok baskindi bizde. Kamera da konusmak görüşmek .. o gün görüntülü konusacaginiza dair planlar yapmak. Ve onun bile size heyecan vermesi.. cok guzel duygular bence.. :)) anilarim canlandi suann .. :KK43: tabi kişiden kişiye değişen bir mevzu bu.. kime insan ille el ele diz dize olacak..
Aynen öyle galiba..

Antalya dediğin ne ki?
Vize derdi yok- uçak biletleri sudan ucuz,aynı ülkede bir yer.
Cuma gecesinden gider pazar gecesi donebilirsiniz rahatlıkla.
Asıl sinir bozucu olan ayrı ulkeden yabanci biriyle ilişki yurutmeye çalışmak. Hele ülkeler arası vize problemi varsa :((
Ama İstanbul-antalya bence uzun mesafe bile sayılmaz çünkü aktarmasız uculabilen şehirler.
Üniversitedeki sevgilim doğunun bir mezrasinda öğretmendi.
Mezradan otostopla köye geçer ,köyden minibüsle ilçeye iner, ilçeden otobusle şehre geçip havaalanı arabasına biner,uçakla Ankara'ya geçer, Esenboğa havalimanından havaalanı arabasıyla otogara geçer, 3 buçuk saat uzaklığındaki benim şehrime gelir bir de otobüsle otogardan bana gelirdi :))
Aşırı zahmetli ,çok masraflı ama heyecan verici bir süreçti.
Bazen başka şehirlerde buluşurduk...
Olmayacak birşey değil yani.
Ama tabii ki karşı tarafa itibarının tam olması, sizi şüpheye düşürecek şeyler yapmaması gerekir. Benimki yaptı diye terketmiştim tam da havaalanına daha rahat gelebilmek- vakit kaybetmemek için araba aldığı ay

4 sene dip dibeydik şu an uzağımda iş gereği bilmiyorum bu durum ne kadar sürer. Sadece şunu biliyorum; uzun dönem birlikte olduktan sonra uzak kalınması gerekiyorsa çok sorun olmuyor ancak ilişki başından öyle başladıysa ya da daha tam oturmadan o düzene geçildiyse maalesef sorun yaşanma ihtimali yüksek. Neticede imkansız da denemez?
+1
Eşimle 4 Senelik sevgili idik, sonra Amerika ya gitti.
3 yıl 6 ayda bir gördüm.
Saat farkı desen gün aşırı konuşmayı bile zorlaştırıyordu.
Öncesindeki 4 yıl olmasa, yada ilişkiye yeni başlıyor olsaydım çekilecek dert değil.
Özlemek ve ihtiyacım olduğunda ulaşamamak beni epey yıpratmıştı.
İlişkiniz çok yeni, vazgeçemem, hayatımın aşkı falan diyorsan bir deneyin.
Yoksa hiç bu işlere girmeyin.

Diyeceksiniz ki sevgi olunca sorun olmuyor falan. Ama ben buna pek inanmıyorum. Hepimiz insanız. Gözden irak olan gönülden ırak olmaz mı?
1 aydır sevgili gibi flörtleşiyoruz. 25 yaşında iyi birisi. İşi için Istanbul'dan Antalya'ya taşındı. Artık görüşemeyecegiz gibi galiba. Ama seviyoruz birbirimizi. Aramızda değişik çekim var karşıt olmamızdan dolayı. Fazla bağlanmadan ayrılalım diye düşünüyoruz. Karar verme sürecine gelmedik henüz sonuç yok! Kızlar çok bunalıma girdim yardımcı olursanız sevinirim?

Kendinize güvenmiyorsanız ayrılın.net.
Ben de uzaktan başladım, hala uzağım ve çok sorun yaşadık, ciddi anlamda, göremiyorsun, dokunamıyorsun, kokusunu özlüyorsun, kıskanıyorsun, hep eksikliği var vs. İnsan karşısındakine %100 güvenemez, sadece kendi hissettiğine, düşündüğüne tam anlamıyla güvenebilirsin. Ben kendime güvendim önce, onu sevdiğimi ve bırakmayacağımı biliyordum. Uzak ilişkide zırt pırt ayrılmak olmaz, lafını bile etmemelisiniz, gerçi hiçbir ilişkide olmamalı, biz ne kadar kızsak bile hiç bir zaman kızgınlıktan bişelerden dolayı ayrılmadık, lafını bile etmedik. Yeri geldi 3-5 gün hiç konuşmadık, küstük, tek kelime bile ama o sürelerde dinlendik, özledik, daha iyi geldi, birbirimizi özleyerek barıştık.
1 kere ayrıldık, koptuk ve 1.5 yıl görüşmedik. Sonra ortak arkadaşlar sayesinde bir araya gelince özlediğimizi farkettik, zaten başkasıyla görüşmemiştim hiç, yeni birşeye halimiz de yoktu, yerimize başkalarını koyamadık. tekrar barıştık. Bazen yorulduk, hatta 1 keresinde o pes etmek üzereydi ama ben elinden tutup kaldırdım, hiç bırakmadım onu, hepsini aşacaz dedim, şimdi nişanlıyız, Allah utandırmasın, daha güzel günler göstersin inşallah, çok zor ama püf noktaları var işte. Uygulayabileceksen devam et, yapamayacaksan hiç başlama derim çünkü uzun ve yorucu bir süreç.

6 senedir uzun mesafe ilişkisi yürütüyorum. Ama yeri geliyor her hafta görüşüyoruz. Yeri geliyor 1 ay yanında kalıyorum. O yalnız yaşadığı için bu imkanım var. Gerekli şartlar sağlandıysa rahat rahat görüşebiliyorsaniz sıkıntı yok. Ama sadece sanal olarak yürütmek mümkün değil.

Back
X