uzak ilişki sorunlarının üstüne bir de aile eklendi..

Basit mi kendin söylüyorsun 10 yıllık ilişkim var diye bana bu cok sacma geldi 10 yasından beri mi bu fikirdesin? Tabi tercih meselesi ne diyelim
Bakınız,elbette saçma ya da yanlış gelebilir ama koca bulma terimi çok hatalı bir tabir olarak geliyor bana.Ayrıca 10 yıllık ilişkim var demedim,10 senedir birbirimizle konuşuyoruz ama 2 sene önce ilişkiye başladık dedim.10 yaşımdan sonraki yıllarda hala saklambaç oynayacak yaştaydım nasıl bir ilişki yaşayayım..İlişki başka bir şey ama hisler her yaşta olabilir,yine sevebilirsin ama çocukça hislerle olur sadece.Çocukluk aşkı diye bir kavram var o masum duygularla kendini başka bir kalbe kaptırmak var.Ve bunun açıklaması koca arama gibi kaba cümleler olmamalı.

11 yaşında başlayan bir ilişkiden pek birşey beklenmemeli..Genelde çocuklukta başlayan ilişkiler evlilikle sonuçlansa bile o evlilik uzun sürmüyor.çünkü 25_30 yaşına geldiğinde neden bunu yaşamadım neden şunu yapmadım diyorlar.birazda bıkkınlık oluyor.

11 yaşında başlayan bir ilişkiden pek birşey beklenmemeli..Genelde çocuklukta başlayan ilişkiler evlilikle sonuçlansa bile o evlilik uzun sürmüyor.çünkü 25_30 yaşına geldiğinde neden bunu yaşamadım neden şunu yapmadım diyorlar.birazda bıkkınlık olinsa
İnsan bir senede bile o kadar çok değişiyor ki on senede nasıl değişmesin..Ya işte asıl sorun bence en başta çok açık olunmuyor,ilişki adı altında 19 yaşında başladık zaten ama belli hisler küçüklükten beri vardı.O zamanlar bile yanında hissettiğim güven duygusunun fazlalığını hala hissediyorum,asıl sorun karşındaki insanla değil de dış etkenlerle olunca işler daha zor oluyor

Back
X