Uzak mesafe,ayrılık,kafa karışıklığı...

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
326
En iyi cevaplar
1
67
13
Herkese iyi akşamlar önceki konumu bilenler bilir. 1 senelik uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1 ayı da geçiyor ayrıldığımız ben ayrıldım çünkü son dönemlerde 2 gün vs yazmaması haber vermemesi artmaya başlamıştı polis memuru kendisi. Bugün beni aradı ben müsait bir ortamda değildim önce açmadım sonra müsait olduğumda ben onu aradım müsait değilim aricam konuşmak istiyorum dedi neyse aradı ben yine müsait değildim açmadım kapattı ardından 2 kez aradı ben de açtım attığım fotoğraflara vs bakmış onun aldığı kolyeyi takmadığımı fark etmiş kafanda bitirdiğini düşündüm dedi aynı zamanda bilekliği de çıkardım takmıyorum sende hiç merak etmedin sormadın vs dedi hep ben soruyordum o yüzden ben de sormadım. Örnek veriyorum evlilik konusu açıldığında da net değildi ki telefonda yine bu konu açıldı net değil 1.2 sene vs dedi. 30 yaşında ben onun sorumluluk almak istemediğini düşünüyorum. Konuşma bir yere varmadı bekledim açmanı sesini duyunca anladığım özlediğimi vs dedi. Ama ben net olmadığı için istemediğimi belirttim. Ona karşı evet bir şeyler hissediyorum. Özlem duygumda var ama hep ben hep ben adım atamam ona. Siz olsanız napardınız ?

Yokluyor işte, yeni birini mi buldun diye.
Bence kafanda bitirmemişsin sende, sürekli bi bekleme halindesin. Adam bu şekil, değişmez, kabul edersen böyle devam et, etmezsen sana ulasacagı her yolu kapatmalısın.

Ben olsam su an bilmem kacıncı flörtümdeydim, yiyismemdeydim hatırlamıyorum. Aradıgında da engeli basmıstım.

İste ben olsaydım böyle yapardım.

Yokluyor işte, yeni birini mi buldun diye.
Bence kafanda bitirmemişsin sende, sürekli bi bekleme halindesin. Adam bu şekil, değişmez, kabul edersen böyle devam et, etmezsen sana ulasacagı her yolu kapatmalısın.
Yeni birini bulmadigimi biliyor ortak tanıdıklarımızdan aslında ben alıştım çünkü görmüyorum da seninle yaşadığım hisler güzeldi her şey çok güzeldi vs dedi tabi ben de gerçekten onunla yaşadığım anıları hisleri çok özlüyorum.

Back
X