- 9 Ocak 2018
- 691
- 1.865
- 113
- Konu Sahibi kumandapili
-
Ben de öyle olacağını hissediyorum göz göre göre de böyle bir saçmalığa sürüklendiğim için biraz öfkeliyimYürür ancak yıpratır.
Bacakları olmayan bir balerin,gözleri olmayan bir ressam,ses tellerini birakmis bir sanatci gibi hissettirir.
Mantık olarak evlisinizdir ama duysal olarak bu tatmine ulaşmakta güçlük çekersiniz.
Maalesef branşından kadro açılmadı biz Antalyadayız, Isparta Burdur bile açılmadı. Yorumunuz için teşekkür ederim bu süreci yaşayıp bitirmiş birilerinin olduğunu bilmek biraz iyi geliyorÖncelikle hayırlı olsun.
Ben bizzat yaşamadım ama cok yakın arkadaşım evlendikten kısa bir süre sonra atanarak farklı bir şehre atanmıştı. Sizin de ifade ettiğiniz gibi 3 yıl boyunca ayrı yaşadılar fakat yakın iller olduğu için sık sık gidip gelme imkanı oluyordu. Bir şekilde yürüttüler, yiprandiklari oldu ama sayılı gün de gecti bir şekilde. Simdi gayet mutlular.
Sizin bulunduğunuz ile yakın bir il olma ihtimali var mıdır peki?? Belki o şekilde sık sık gidip gelerek bu süreci atlatabilirsiniz.
Şu anda yok benimki bizimki 15 senedir öyle işi nedeniyle ama ayda en geç 2 ayda bir yanımda sende gidersin yanına yıpratıcı mı evet ama zaman da hızlı geçiyorİyi akşamlar.
Eşim MEB’in son atamasıyla atanacak. Yaşadığımız yere uzak, afet bölgesi yüksek ihtimalle. Benim ise yer değişikliği yapma durumum yok.
Çok kötü hissediyorum. En az üç yıl da zorunlu görevi var.
Bu yönde deneyimi olan, uzaktan evlilik yürüten var mıdır? Gerçekten yürür mü? Bu süreç bizi çok yıpratır mı? Haritaya baktıkça ağlayacağım geliyor dertleşmeye geldim. Eşime de yansıtamıyorum o da gerginlik küpü tercih döneminde.
Tavsiyelerinize açığım hikayelerinizi dinleyeceğim. Teşekkür ederim.
Bu süreci çok yıpranmadan geçirmek iki tarafında elinde çok zor yönleri var ama yan yana geldiğinizde her dkyı dolu dolu geçirmeye bakınİyi akşamlar.
Eşim MEB’in son atamasıyla atanacak. Yaşadığımız yere uzak, afet bölgesi yüksek ihtimalle. Benim ise yer değişikliği yapma durumum yok.
Bu yönde deneyimi olan, uzaktan evlilik yürüten var mıdır? Gerçekten yürür mü? Bu süreç bizi çok yıpratır mı? Haritaya baktıkça ağlayacağım geliyor dertleşmeye geldim. Eşime de yansıtamıyorum o da gerginlik küpü tercih döneminde.
Evliliğin temel mantığına ters bir durum gibi değil mi, bakalım göreceğiz biz de. 15 sene çok uzun bir zaman gerçektenŞu anda yok benimki bizimki 15 senedir öyle işi nedeniyle ama ayda en geç 2 ayda bir yanımda sende gidersin yanına yıpratıcı mı evet ama zaman da hızlı geçiyor
Çok teşekkür ederim umarımSonuç itibariyle 3 sene dişinizi sıkıp tekrar birleşeceksiniz. Atanmak eşinizin hayattan beklediği bir şey. Bu noktada birbirinize destek olun.
Öfkelenecek bir durum değil ama üzgün olmanız kadar normal bir şey yok.
Arkadaşım öğrenciyken şehir dışında eşi çalışıyordu. Ayda 1 yada ucuz uçak bileti denk getirdikçe gidiyordu. İlişkileri uzaktayken çok daha tatlıydı hatta.
Ki eşiniz öğretmen olduğu için 15 tatil, yaz tatili ve ara tatil gibi avantajlarınız da olacak.
Asker eşi olanlar çoğu zaman ne zaman geleceğini bilmeksizin bekliyorlar.
Şimdiden hayırlı olsun, umarım mutlu ve huzurlu bir süreç olur sizin için.
Of içimi dağladı bu hikaye Allah rahmet etsinBi arkadaşımın eşi doğu da kendisi Marmarada 3 yıl geçirdiler yiprandiklari zorlandiklari çok zaman oldu ama şuan mutlular. Başka bi akrabam da kendisi ege de eşi doğuda ayrı düştüler ama hiç yıpranmadi ilişkileri her fırsatta bi uçak bileti yeterli oldu hatta çocukları bile oldu tabi o süreç biraz zorluydu tek başına gebelik geçirmek kolay değil nihayetinde. Cocuk doğduktan 6 ay sonra bir araya gelebildiler fakat bu seferde eşi vefat etti. Kadın yeterki sağ olsaydı da uzakta olsaydı bi 3 sene daha bekleseydim dedi hep
Geçici bir dönem bence gözünüzde çok da büyütmeyinEvliliğin temel mantığına ters bir durum gibi değil mi, bakalım göreceğiz biz de. 15 sene çok uzun bir zaman gerçekten
Gerçekten büyük fedakarlık, tebrik ederim.18 yıldır sürüyorHem de yurt dışı. Zorluğu var tabi. Çok hem de. Ama oluyor da işte. Kavga etmiyoruz bile özlem oluyor çünkü.
onceki yıllarda olduğu kadar ayrı kalmıyoruz artık uzak şehirlere gitmiyor zor yanı da var güzel tarafları da hayırlısı olsun hakkınızdaEvliliğin temel mantığına ters bir durum gibi değil mi, bakalım göreceğiz biz de. 15 sene çok uzun bir zaman gerçekten
Antalya deprem bölgelerine çok uzak bir şehir değil. Haftasonu bile cuma akşamı yola çıkıp pazar gecesi dönerek birbirinizi ziyaret edebilirsiniz. Eşiniz öğretmenmiş. Ek dersi az olursa ve idareye arası iyi olursa pazartesi ya da cumayı boş bırakıp daha uzun gelebilir.İyi akşamlar.
Fazla dramatik olmuş buYürür ancak yıpratır.
Bacakları olmayan bir balerin,gözleri olmayan bir ressam,ses tellerini birakmis bir sanatci gibi hissettirir.
Mantık olarak evlisinizdir ama duysal olarak bu tatmine ulaşmakta güçlük çekersiniz.
Ayrıca gözden ırak olan gönülden uzak olur da derler.
Bu her evlilik için geçerli olmaz pek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?