- 5 Temmuz 2025
- 170
- 9
- 11
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Daha geçen gün evlilikle ilgili konu açmıştınız çoğu üye de bu adamla evlilik düşünmeyin sağlıksız bir ilişki demişti, evlilik düşündüğünüz insanlara biraz daha dikkat etmelisiniz bence. Hayırlısı olsun ama ben tekrar barışacağınızı düşünüyorum sizin.Herkese iyi akşamlar, önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü artık yok. Hatırlarsınız bir iki gün yazmayıp sonra normal yazdığı vs oluyordu. Bugün mesaj atti ben de hiç bir şey yazmadım. Bu tavır ne dedi cevap verdim yazmamazlık yapmazdın dedi. Ben de sonra onu bu ilişkide göremediğimi vs söyleyip veda konuşması gibi bir konuşma yaptım sessizce bitti aslında. Ama içimde böyle tabi daha yeni olduğu için bir boşluk hissi var. Yazmamazlık yapmazdın demesi bile aslında her şeyi açıklıyor alışmış buna. Aslında yazmadığım zaman da oldu ama günün sonunda yine yazar vs diye düşündüğü için yazmamazlık etmezdin dedi. Aradı açmadım. Sadece kırgınım, verdiğim değer yaşadığım his güzeldi. Uzaktı evet ama geldiğinde gittiğimde dolu dolu yaşadık güzel anılar oldu. Aslında yan yana çok iyi ve çok iyi anlaşıyoruz sadece uzaklaşınca iletişim problemimiz ortaya çıkıyordu böyle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Benim evlenme isteğim vardı bunuda söyledim yani net olarak hiç bir fikrin yok demiyorsunda diye çünkü ben istiyordum ki daha net olsun. Barışma olmaz çünkü adamın çabası yok.Daha geçen gün evlilikle ilgili konu açmıştınız çoğu üye de bu adamla evlilik düşünmeyin sağlıksız bir ilişki demişti, evlilik düşündüğünüz insanlara biraz daha dikkat etmelisiniz bence. Hayırlısı olsun ama ben tekrar barışacağınızı düşünüyorum sizin.
İlişkinizi sonlandırmışsınız. Konuyla ilgili ne söylenebilir ki. Bu konudaki dert nedir tam olarak ?Herkese iyi akşamlar, önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü artık yok. Hatırlarsınız bir iki gün yazmayıp sonra normal yazdığı vs oluyordu. Bugün mesaj atti ben de hiç bir şey yazmadım. Bu tavır ne dedi cevap verdim yazmamazlık yapmazdın dedi. Ben de sonra onu bu ilişkide göremediğimi vs söyleyip veda konuşması gibi bir konuşma yaptım sessizce bitti aslında. Ama içimde böyle tabi daha yeni olduğu için bir boşluk hissi var. Yazmamazlık yapmazdın demesi bile aslında her şeyi açıklıyor alışmış buna. Aslında yazmadığım zaman da oldu ama günün sonunda yine yazar vs diye düşündüğü için yazmamazlık etmezdin dedi. Aradı açmadım. Sadece kırgınım, verdiğim değer yaşadığım his güzeldi. Uzaktı evet ama geldiğinde gittiğimde dolu dolu yaşadık güzel anılar oldu. Aslında yan yana çok iyi ve çok iyi anlaşıyoruz sadece uzaklaşınca iletişim problemimiz ortaya çıkıyordu böyle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Maalesef ki uzaklık devam edecek. Adam da evliliğe dair net bir şey yok.Ufukta evlilik görüyorumUzaklıktan dolayı iletişim bozulmuş biraz zamana ihtiyacınız var özleyin iyice birbirinizi.
İçimde ki boşluk hissi.İlişkinizi sonlandırmışsınız. Konuyla ilgili ne söylenebilir ki. Bu konudaki dert nedir tam olarak ?
Ya sanki benim hikayemi anlatıyorsunuz bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım evlilik gözükmüyor diye soğukluk oldu ayrılacaktım filanMaalesef ki uzaklık devam edecek. Adam da evliliğe dair net bir şey yok.
İşte böyle bir adamla evlilik düşünmenizin saçma olduğunu söylemiştik, sağlıksız çabasız bir ilişki çünkü. Neyse umarım barışmazsınız.Benim evlenme isteğim vardı bunuda söyledim yani net olarak hiç bir fikrin yok demiyorsunda diye çünkü ben istiyordum ki daha net olsun. Barışma olmaz çünkü adamın çabası yok.
Sohbet etmek, içini dökmek istemiş belli ki dert değil deİlişkinizi sonlandırmışsınız. Konuyla ilgili ne söylenebilir ki. Bu konudaki dert nedir tam olarak ?
Adam zaten ortada yoktu ki. Konunuzu hatırlayın. 2 gün size yazmayan bir insanla ortada duygusal bir ilişki de yoktur.İçimde ki boşluk hissi.
Ayrıldınız mı ? Bana bu tavır ne demesi beni daha da sinirlendirdi eski sevgilim şöyle biri tartışma olmasın tartışmayalım istiyor hep yani huzursuzluk oluyor gibi geliyor ona. Hemen geriliyor falan.Ya sanki benim hikayemi anlatıyorsunuz bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım evlilik gözükmüyor diye soğukluk oldu ayrılacaktım filan
Bu hep böyle değildi ilişkimiz 1 senedir var son dönemlerde böyle olduAdam zaten ortada yoktu ki. Konunuzu hatırlayın. 2 gün size yazmayan bir insanla ortada duygusal bir ilişki de yoktur.
Aynı aynı uzaklıktan kaynaklı oluyor hep aramız iyi olsun ciddi meseleler konuşmayalım tadımız kaçmasın istiyordu bende netlik istediğim için hep açıyordum çünkü insan net bir şeyler istiyor ya hep ya hiç. Ne mi oldu şu an evliyizAyrıldınız mı ? Bana bu tavır ne demesi beni daha da sinirlendirdi eski sevgilim şöyle biri tartışma olmasın tartışmayalım istiyor hep yani huzursuzluk oluyor gibi geliyor ona. Hemen geriliyor falan.
Demek ki adam yakın mesafe ilişkisine geçiş yapmış.Bu hep böyle değildi ilişkimiz 1 senedir var son dönemlerde böyle oldu
yok onuda yapmadı o ilişki yapamıyor bence kendide derdi bir gün seni elimden kaçırıcam diye.Demek ki adam yakın mesafe ilişkisine geçiş yapmış.
nasıl evlendiniz süreç nasıl oldu ?Aynı aynı uzaklıktan kaynaklı oluyor hep aramız iyi olsun ciddi meseleler konuşmayalım tadımız kaçmasın istiyordu bende netlik istediğim için hep açıyordum çünkü insan net bir şeyler istiyor ya hep ya hiç. Ne mi oldu şu an evliyiz
Özelden anlatırım istersen canımnasıl evlendiniz süreç nasıl oldu ?
ben konuyu pek açmıyordum ama bazen örneğin o taşındı vs koltuk aldı bana sordu konu oradan açıldı.bunun gibi knoşuyorduk ama uzak olduğu için ve bizim ailelerimizde tanıştığı için ondan şunu bekliyordum örneğin şu zaman nişan vs gibi.Aynı aynı uzaklıktan kaynaklı oluyor hep aramız iyi olsun ciddi meseleler konuşmayalım tadımız kaçmasın istiyordu bende netlik istediğim için hep açıyordum çünkü insan net bir şeyler istiyor ya hep ya hiç. Ne mi oldu şu an evliyiz
bizim evlenmemiz bence imkansız.Aynı aynı uzaklıktan kaynaklı oluyor hep aramız iyi olsun ciddi meseleler konuşmayalım tadımız kaçmasın istiyordu bende netlik istediğim için hep açıyordum çünkü insan net bir şeyler istiyor ya hep ya hiç. Ne mi oldu şu an evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?