- Konu Sahibi LesMistigris
-
mesafeyi bırakta asıl evlimi bekarmı ondan emin ol hiççç belli olmaz kandırılada bilirsin
Bekar tabiki ne evlisi
valla gülüm bu devirde kimmmseye güven olmaz cüzdanını gördünmü
burda biz çok okuduk meğer evliymişleri
biz de eşimle netten tanıştık 5 yıl uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik. ki ilk zamanlar evlilik falan düşünmüyordum. ilk zamanlar dediğim ilk 2-3 yılo zamanki fikrim hala aynı sonunda ölüm yok belki hayatının aşkını yaşayacaksın belki de bir iki aya kalmaz ayrılıp gideceksin denemeden bilemezsin. bence size bu fırsatı ver 3-5 sene sonra belki sen de benim gibi biz de uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik diyerek burda anılarını anlatacaksın :)
ha bu arada güvenmeden -ki kimseye kolay kolay güvenme- ne evine git ne evine al ne ıssız bir yerde buluş ne arabasına bin. neler duyuyoruz allah korusun
hergun gorusmek iliskileri yipariyo cogunlukla.
Az az gorusmek daha guzel hem ne guzel ozluyosun birbirinin kiymetini anlyosun. Bosver bazen uzak kalmak iyidir
Ama soyle birsey var. birbirinize cok cok guvenmeniz lazim. madem o kadar cok sevdiniz ve etkilendiniz birbirinizden en bastan kurallari acik acik ortaya koyun.. zaten iliskiler zamanla gucleniyo birden degil ki..
Ask insanin basina gercekten cok az geliyor bazilarina hic gelmiyor...
Bir sans verin ya denemeye degmez mi ?
icinde bi ukte kalmasi mi daha iyi keske deneseydim diye yoksa denedim gordum olmadi birdaha denemem demek mi ?
siz buna cevap verdiginiz anda dha kararli olacaksiniz bence..
hayati korkak yasamamak lazim.
4-5 saatlik mesafe de cok fazla degil insanlar ulkeler arasi ask yasiyor
Öncelikle henüz 25 yaşında burda 30-40 yaşında birinden bahsetmiyorum. İkincisi hyatıyla ilgili her şeyden hberim var benimle her şeyini paylaşır. Ona güvenmem için face şifresini bile verdi. Ama girip bakma gereksinimi bile görmüyorum
25 de canım 18de evleniliyor biliyorsun yasal olarak. bi kere hiç gözün kapalı güvenme kaç yaşındasın bilmiyorum ama neler neler var sapığından manyağından organ mafyasına kadın pazarlayanından metres tutanına. alır bir eve kapatır kitler üstünden sabah kadar bağır dur tövbe tövbe felaket senaryosu yazdırdın bana gece gece de öyle amauyanık ol gözün hep açık olsun, sevgilisi var mı evli mi dediği okula gidiyor söylediği işte çalışıyor mu hep bunlara dikkat et. bir yerden sonra emin olup kurcalamayı bırakıyorsun zaten ama şimdi güvenmek için çok erken benden sana söylemesi
Yok söylediği her şeyin doğruluğunu bi şekilde kontrol ettim :) yani ne bileyim yaptığı yemeğin fotosunu atıyor, evinin dağınık ve sonrasında temizlediğ halini paylaşıyor vs. Ve fotolardan gördüpüm kadarıyla tam bir bekar eviayrıca okuyup etmiş bir insan. 23 yaşındayım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?