uzak mesafe ilişkisi... duygularımı hiçe sayıp vaz mı geçmeliyim?

Eki Görüntüle 1185317

Tabi bu işin şakası bizde eşimle sanalda tanıştık, ama tanıyana kadar adama kök söktürdüm.. sakın koşulsuz güvenme canım zaten sana gel dememiş senin ayağına gelmiş bu bir artıdır

Aynı biz. :) şuan evliyiz.

bir yerden sonra tahammülü zor oluyor mesafenin. Biz sorunlarımızı aynı şehirde yaşamaya başlayınca çözebildik. Çok uzun ömürlü bir şey değil bence, kısa süre sonra kavuşamayacaksanız.

Eşim gece binerdi. Sabahın köründe burada olurdu. Sabahın köründe daha otobüsler başlamamışken inerdi buraya. Hatta kışın güneşin doğmasından hemen önce inerdi. Ben de ilk dolmuşu beklerdim. O da yarım saat bi saat beni beklerdi. Sabahın köründe gidecek yer bulamazdık. Her yer kapalı. Gece de biner dönerdi. Aylarımız böyle geçti.

Benim ailmden izin almalarım zor olurdu sabahın köründe evden çık gece 12 de gel her seferinde. Sonra maddi sıkıntılar, çünkü sırt bırt yol masrafı. Sürekli dışarıda yiyip içme masrafı sabahtan geceye kadar. Bunları hep daha çok vakit geçirebilmek için yapıyorduk tabi. Bir de yol çekerdi benimki. Zordu yani. Değdi mi değdi. :)

Hiç düşünmeden devam et şekerim ben konya da sevgilim Samsun da tam 8 yıl geçirdik biz ve 9. yılımızda evlendik çok da mutluyuz çok şükür uzak olmak sevgiyi özlemi aşkı güçlendiriyo bence

evet bi de maddi yönü var ki çökertiyor insanı. yaşlı gibi olcak ama bizim zamanımızda whatsapp falan yoktu mesaj parayla öyle paket falan yok, telefon parası yol parası, adam gelir otel parası, yemek parası, bir de ben öğrenciydim falan cepte 5 kuruş yok çok rezillik çektik düşünüyorum da. geçti gitti şükür ama insan kötüleri hatırlamıyor be benim aklımda hep güzel izmir'de geçirdiğimiz güzel günlerimiz kaldı ♥

Madem duygularin var devam et ama dikkatli adimlar at
Biz 3.5 sene ayri sehirlerde surdurduk 1.5sene ayni sehiri paylastik simdi askerde 9gun sonra yeniden ayni sehiri paylaşacağızz iinşallah :)

kimliğini gördünüz mü hiç? evli mi bekar mı emin misiniz? eğer bi sıkıntı yoksa tanıyın derim ama kimliğini görmek isteyin bence

Ben de evlenene kadar, uzak mesafe ilişkisi yürütücem malesef. 3 sene oldu. Evet ayrılık zor ama bir de kavuşması var bu işin tadından yenmez :)) iyice bir araştır, evli olmadığına emin ol, iyice bir güven. Ondan sonra eğer arada sevgi, saygı, güven varsa ilişkinin nereden yürütüldüğünün de pek bir önemi yok :)

Internet'ten koca mı olur ya...
Çaresizlik insana neler yaptırabiliyor demek ki.
Ananız babanız sormuyo mu bu adamı nereden buldun diye

Zaten 4 aylık düzenli konuşma sonucu buluşmaya ikna oldum :) ve evet o benim ayağa geldi. Yine gelicek kısmetse 10 gün sonra

Sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuz daim olur umarım :)

kimliğini gördünüz mü hiç? evli mi bekar mı emin misiniz? eğer bi sıkıntı yoksa tanıyın derim ama kimliğini görmek isteyin bence
Evet gördüm. Hiç 25 yaşında durmuyosun ya filan diye dalgaya vurdum ve gösterdi öyle göz attım. Ve ben güvenmediğim insanla neden buluşayım ki :)
Ne kadar güvensiz olmuşuz biz böyle yhu :) evli değil kesinlikle, ayakta uyutabileceği biri değilim. Hep der zaten bana cin gibisin çok zekisin senden bi şey kaçmaz filan diye :)

Yazdığınız biraz saygısızca olmamış mı sizce de? Çaresizlik derken?? Neyin çaresizliğinden bahsediyorsunz?

yalnız çok mantıklııı hiç göstermiyosun falan harikasınız:)) messafe sıkntı olmaz o zaman ama güven problemi yaratabilir ilerleyen zamanlarda şuan hani sadece arkadaş gibi bakıın o güveni alın :)

Bu insan bana yarım saat mesaj atmadan duramyan biri yani evli olan adam bütün gün ilgilenemez :) kaldı ki canım istediği zaman ararım konuşuruz o yalnız yaşıyor zaten.

söylediğiniz şey ne kadar komik farkında mısınız?

benim annem babam sormadan ben söyledim nerden tanıştığımı merakınızı giderecekse benzer bir örnek olarak cevaplayayım istedim. ve o kadar çaresiz o kadar çaresizdim ki 23 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak ancak netten bulabildim o da olmasa köyden 60lık bir dul amcaya vereceklerdi

Aşk enqel tanmz cnm bnce kalbinin sesini dnle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 yaşında üniversite öğrencisi olmanız gayet normal. Doktorasına o yaşda başlayanı görmedim henüz

Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde :) Her şey tamam, mesafeyi de hiç sorun etme dediğim gibi sevgi,saygı,güven olduktan sonra hiç bir sorun yok :)

Balım kendi duygularından eminsen karşındakininde duygularından eminsen güveniyorsan peşini bırakma derim
4-5 saat mesefa ne ki ve ayda bir buluşma..
Ben sana birşey diyim mi bende sevgilimle netten tanıştım aramızda 24 saat yoldan daha çok var benim ülke farklı
yine komşu bir ülkedeyim ama sınır var sonuçta arada ve ayda biri geçtim bazen senede 2 veya 3 kere görüşüyoruz anca..
Mutlumuyum acayip mutluyum Allah bozmasın güveniyormuyum sonuna kadar
Çizelgemdende göreceksin 3 buçuk yıldan çoku gitti dilinde hep evlilik hep gelecek planlarıı..
O yüzden ben artık mesafeden yürütemeyenlere bahanesi olmuş bu sevgisi yeterli değilmiş diyorum
dediğim gibi seviyorsan sevildiğini hissediyorsan olacağı varsa olur mesefeler hiç bir şeye engel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…