- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi LesMistigris
-
Evet sonunda yıpransam bile denemeye değer sanırım. Ona güveniyorum ve onun hayatımdan çıkması bana acı verir. Bazen risk almaya değer dediğiniz gibi :)
Aynı biz. :) şuan evliyiz.
bir yerden sonra tahammülü zor oluyor mesafenin. Biz sorunlarımızı aynı şehirde yaşamaya başlayınca çözebildik. Çok uzun ömürlü bir şey değil bence, kısa süre sonra kavuşamayacaksanız.
Eşim gece binerdi. Sabahın köründe burada olurdu. Sabahın köründe daha otobüsler başlamamışken inerdi buraya. Hatta kışın güneşin doğmasından hemen önce inerdi. Ben de ilk dolmuşu beklerdim. O da yarım saat bi saat beni beklerdi. Sabahın köründe gidecek yer bulamazdık. Her yer kapalı. Gece de biner dönerdi. Aylarımız böyle geçti.
Benim ailmden izin almalarım zor olurdu sabahın köründe evden çık gece 12 de gel her seferinde. Sonra maddi sıkıntılar, çünkü sırt bırt yol masrafı. Sürekli dışarıda yiyip içme masrafı sabahtan geceye kadar. Bunları hep daha çok vakit geçirebilmek için yapıyorduk tabi. Bir de yol çekerdi benimki. Zordu yani. Değdi mi değdi. :)
İçimi dökmem gerek artık. Ben 4 ay önce netten biriyle tanıştım. Uzun süre konuştuk hatta her gün diyebilirim. 4 ayın sonunda 3 haftta önce benim bulunduğum şehre geldi sabahtan akşama kadar beraberdik. Yedik, içtik, sohbet ettik. Onunla buluşmadan önce de ondan etkilenmiştim ama görünce ve beraber zaman geçirince duygularım güçlendi. Onun da aynı şekilde benden çok etkilendiğini ve hoşlandığını söyledi. 10 gün sonra yine benim bulunduğum şehre gelicek beni görmek için. İkimizin şehirleri arasında 4-5 saatlik bir mesafe var ancak ayda bir görüşebiliriz ama onu sevdiğimi hissediyorum resmen. O da beni sevdiğini söylüyo ve samimiyetinden eminim yanımdayken hissettim çünkü. Aramızda mükemmel bir uyum var ve ondan vazgeçmek stemiyorum ama aşık olmaktan da korkuyorum. Mesafeler çok yorucu olur mu yoksa sevilen insan için bunu çekmeye değer mi? Aklım çok karışık bir yanım diyor konuşmayı bırak diğer yanım gözünü karart aşkın tadını çıkar.
Bana akıl verin lütfen..
Eki Görüntüle 1185317
Tabi bu işin şakasıbizde eşimle sanalda tanıştık, ama tanıyana kadar adama kök söktürdüm.. sakın koşulsuz güvenme canım zaten sana gel dememiş senin ayağına gelmiş bu bir artıdır
Aynı biz. :) şuan evliyiz.
bir yerden sonra tahammülü zor oluyor mesafenin. Biz sorunlarımızı aynı şehirde yaşamaya başlayınca çözebildik. Çok uzun ömürlü bir şey değil bence, kısa süre sonra kavuşamayacaksanız.
Eşim gece binerdi. Sabahın köründe burada olurdu. Sabahın köründe daha otobüsler başlamamışken inerdi buraya. Hatta kışın güneşin doğmasından hemen önce inerdi. Ben de ilk dolmuşu beklerdim. O da yarım saat bi saat beni beklerdi. Sabahın köründe gidecek yer bulamazdık. Her yer kapalı. Gece de biner dönerdi. Aylarımız böyle geçti.
Benim ailmden izin almalarım zor olurdu sabahın köründe evden çık gece 12 de gel her seferinde. Sonra maddi sıkıntılar, çünkü sırt bırt yol masrafı. Sürekli dışarıda yiyip içme masrafı sabahtan geceye kadar. Bunları hep daha çok vakit geçirebilmek için yapıyorduk tabi. Bir de yol çekerdi benimki. Zordu yani. Değdi mi değdi. :)
Evet gördüm. Hiç 25 yaşında durmuyosun ya filan diye dalgaya vurdum ve gösterdi öyle göz attım. Ve ben güvenmediğim insanla neden buluşayım ki :)kimliğini gördünüz mü hiç? evli mi bekar mı emin misiniz? eğer bi sıkıntı yoksa tanıyın derim ama kimliğini görmek isteyin bence
Ne kadar güvensiz olmuşuz biz böyle yhu :) evli değil kesinlikle, ayakta uyutabileceği biri değilim. Hep der zaten bana cin gibisin çok zekisin senden bi şey kaçmaz filan diye :)Ben de evlenene kadar, uzak mesafe ilişkisi yürütücem malesef. 3 sene oldu. Evet ayrılık zor ama bir de kavuşması var bu işin tadından yenmez :)) iyice bir araştır, evli olmadığına emin ol, iyice bir güven. Ondan sonra eğer arada sevgi, saygı, güven varsa ilişkinin nereden yürütüldüğünün de pek bir önemi yok :)
Internet'ten koca mı olur ya...
Çaresizlik insana neler yaptırabiliyor demek ki.
Ananız babanız sormuyo mu bu adamı nereden buldun diye
Zaten 4 aylık düzenli konuşma sonucu buluşmaya ikna oldum :) ve evet o benim ayağa geldi. Yine gelicek kısmetse 10 gün sonra
Sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuz daim olur umarım :)
Evet gördüm. Hiç 25 yaşında durmuyosun ya filan diye dalgaya vurdum ve gösterdi öyle göz attım. Ve ben güvenmediğim insanla neden buluşayım ki :)
Ne kadar güvensiz olmuşuz biz böyle yhu :) evli değil kesinlikle, ayakta uyutabileceği biri değilim. Hep der zaten bana cin gibisin çok zekisin senden bi şey kaçmaz filan diye :)
Yazdığınız biraz saygısızca olmamış mı sizce de? Çaresizlik derken?? Neyin çaresizliğinden bahsediyorsunz?
yalnız çok mantıklııı hiç göstermiyosun falan harikasınız:)) messafe sıkntı olmaz o zaman ama güven problemi yaratabilir ilerleyen zamanlarda şuan hani sadece arkadaş gibi bakıın o güveni alın :)
Internet'ten koca mı olur ya...
Çaresizlik insana neler yaptırabiliyor demek ki.
Ananız babanız sormuyo mu bu adamı nereden buldun diye
Bu insan bana yarım saat mesaj atmadan duramyan biri yani evli olan adam bütün gün ilgilenemez :) kaldı ki canım istediği zaman ararım konuşuruz o yalnız yaşıyor zaten.
söylediğiniz şey ne kadar komik farkında mısınız?
benim annem babam sormadan ben söyledim nerden tanıştığımı merakınızı giderecekse benzer bir örnek olarak cevaplayayım istedim. ve o kadar çaresiz o kadar çaresizdim ki 23 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak ancak netten bulabildim o da olmasa köyden 60lık bir dul amcaya vereceklerdi
Zaten 4 aylık düzenli konuşma sonucu buluşmaya ikna oldum :) ve evet o benim ayağa geldi. Yine gelicek kısmetse 10 gün sonra
Sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuz daim olur umarım :)
Evet gördüm. Hiç 25 yaşında durmuyosun ya filan diye dalgaya vurdum ve gösterdi öyle göz attım. Ve ben güvenmediğim insanla neden buluşayım ki :)
Ne kadar güvensiz olmuşuz biz böyle yhu :) evli değil kesinlikle, ayakta uyutabileceği biri değilim. Hep der zaten bana cin gibisin çok zekisin senden bi şey kaçmaz filan diye :)
Yazdığınız biraz saygısızca olmamış mı sizce de? Çaresizlik derken?? Neyin çaresizliğinden bahsediyorsunz?
23 yaşında üniversite öğrencisi olmanız gayet normal. Doktorasına o yaşda başlayanı görmedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?