• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkisi sormak istediklerim ?

Zaten bu kadar uzaktan ilerlemesi mümkün değil..ne bileyim iki taraf da olgun yaştadır, hayattan beklentileri nettir,teknoloji imkanlarıyla bolca konuşursunuz, yuzyuze görüşmek için adam bir kez geldiğinde de evlilik üzerine konuşulur,anlaşıp karar verirseniz ya o turkiyeye yerleşir, ya siz nikâhlayıp Londraya gidersiniz..Bu ekonomik krizde zaten kim Londradan gelip buraya yerleşmek ister ki ?
Yok istemiyor zaten benim yurtdışı düşüncem vardı aslında .

10 sene uzak mesafe ilişkisi yürütmüş şimdide iki farklı ülkeden kısa bir süreligine yürütmeye çalışan bir eş olarak diyorum ki bence yapmayın. Bu tarz şeyler çocukken idare ediliyordu zaten çıkamıyoduk aile vardı vs. Ama Evlilik süreci yürüteceginiz biriyle bu yola girmek çok zor. Yanyana geldiğinizde bunu size söylememiş olması da tuhaf. Benim düşüncem de Evlilik nişanlılık aynı şekilde ciddi bir birliktelik bunu soyleyebilirdi. Eşimden 2 aydır uzaktayım gerçekten 10 sene bu kadar zorlanmadım. İnsan yaşı maddi gücü olduğunda da yanında olsun istiyor.
Neyi söylememesi?
Tanışır tanışmaz ben sordum zaten öyle öğrendim söylemedi diyemem
Uzak mesafe ilişkisi çok zor gerçekten

Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.
6 sene İstanbul - İzmir ilişkisi yaşamış ve evliliğinde 7. senesini doldurmuş biri olarak diyorum ki uzak mesafeden bal gibi ilişki olur. Yalnız bazı şartları ve zorlukları var elbet. Şartı kesinlikle sevgiden bile önce gelen güven. Güvenebileceğin biri olmalı. Zorlukları yazmakla bitmez ama çok sabır ve bol sevgi içermesi gereken bir ilişki türü.

Başarılar :)

Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.
bence uzak mesafe ilişkisi artık eskilerde kaldı. inretnet gitse birinizin telefonu kırılsa ilişki bitti yani telefonla sevgili gibi birşeysiniz bana pek akıl mantık işi gibi gelmiyor, ayrıca sosyal medyada insanlar oldugu gibi değil de olmak istedigi gibi tanıtır kendini o nedenden dolayı pek saglıklı bakmıyorum

Back
X