Uzak mesafe ilişkisi ve ilgisizlik napmalıyım?

espoirreves

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
43
4
6
30
2.5 yıldır sevgilimle aynı okuldayız ama farklı şehirlerde yaşıyoruz.Yanyanayken ya da aynı şehirdeyken herşey çok güzel hiçbir problem yok ilgili,yanımda ama Okul tatile girince o akşam 6 sabah 8 çalışıyor çok yoğun ve sadece 1 gün boş o yüzden tüm yaz ayrı geçiyoruz. Sorun şu ki şehrine döndüğü an sevgiliden arkadaşa dönüşüyoruz sanki. Bu ayrı geçirilen 3.yazımız oluyor ve her yaz tavrı daha da uzaklaşmak oluyor sanki. Sevgi cümlesini duyamıyorum skype bile açalım yüzünü göreyim demiyor .Naber napıyorsun ötesine geçmeyen 3 günde bir olan konuşmalar ve aşırı ilgisizlik. Çok bunaldım bu tavırlarından napabilirim daha ne kadar böyle gider bilmiyorum seneye mezun oluyoruz ve tatildeyken böyleyken okul bittiği halini düşünemiyorum yardım edin lütfen bir çözüm arıyorum çok seviyorum ama uzak olunca çok oluyor dayanamıyorum bazen

Seni sevdiginden emin misin? Tamam her gun konusmasin da uc gunde bir naber nasilsin muhabbeti tuhaf. Benim icime kurt dustu.

Nasıl bir adam sen uzaktasın seni merak edip kiskanmayacak . 3 günde bir Naber nasılsın muhabbetti yapacak. Tuhaf. Nabız yokla ayrılmak için hemen kabul ederse naber nasılsın muhabbettinin ötesinde konuştuğu birileri vardır.

neymiş efendim insan özlemek öyle sözle ifade edilmezmiş hissettirmekmiş çook yoğunmuş yapmadım mı sanıyorsun ayrılmak yok ama sen çok ilgi manyağısın diyor her seferinde

neymiş efendim insan özlemek öyle sözle ifade edilmezmiş hissettirmekmiş çook yoğunmuş yapmadım mı sanıyorsun ayrılmak yok ama sen çok ilgi manyağısın diyor her seferinde

Ayy haspam ilgi manyağı diyene kadar sana kendisi neymiş acaba. Insaniz herhalde ilgi isteyeceksin sevdiğin adam sonuçta . Bence biraz kaçar kovalanır mantığıyla hareket et gözlemle .

WhatsApp diye bişey var gün içinde nekadar işi olursa olsun tuvalet arasında bile yazar yazmak isteyen onun sevgisi bitmiş sana

Ilgi manyagisin neyseki 3gunde bir konusuyorsunuz. Dumanla haberlesseydiniz keske gorusene kadar.

Ayy haspam ilgi manyağı diyene kadar sana kendisi neymiş acaba. Insaniz herhalde ilgi isteyeceksin sevdiğin adam sonuçta . Bence biraz kaçar kovalanır mantığıyla hareket et gözlemle .
Bence direkt kacsin Sevgi ilgi goren cicek bile farkli oluyor. Ici kurur insanin bu adamla.

5 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşayan biri olarak söylüyorum, şimdiki aklım olsa hayatta bulaşmazdım bu işe ama 5 yıl oldu işte atsan atılmaz satsan satılmaz. Neyse ki az kaldı 1 yıl sonra biz kavuşuyoruz. Şöyle söyliyim o sorunlar hiç bitmeyecek. Yalnız siz sadece yazın ayrıymışsınız dayanın biraz. Mezun olduktan sonrası için gelecek planlarınız yok mu?

1 hafta sonunda geliyor özür dileniyor çok sert davvrandım deniliyor hatta kısa süre ilgili tamda istediğim gibi davranıyor sonra yine eski haline geliyor sinir oluyorum bende

çözümü hiç yok mu birazcık bile olsa ilgili olsa yeter hergün seni seviyorum demesini beklemiyorumki
var ama bu yazın sonu okul seneye bu zamanlar en az 2 yıl senin gibi uzak mesafe ilişkisi yaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…