Uzak mesafe ilişkisi ve ilgisizlik napmalıyım?

Benim sevgilimde öyle yanımdayken herşey çok güzel ama uzakta ilgi azalıyo. Tabi sizinki gibi 3 günde bir değil ama yanımdaki gibi de değil. Cidden iş hayatı yoruyo, başka bi sebep olsa yanınızdayken hissederdiniz. Çok fazla kafanıza takmayın bu durumu

Ben de yeni bir ilişkiye başladım yaklaşık 1.5 ay oldu ama çok yoğun çalışıyor. Adam akıllı görüşemiyoruz.
Bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor ama çalıştığı günler sabah 7den gece 1e kadar. . .
Evdeyken de öğlen 2 3'e kadar uyuyor.
Sanki aramızda eksik bir şeyler var . İlk zamanlarda böyle hissetmem çok sıkıntı ama bilemiyorum kafam çok karışık benim de...
Sizin de umarım yakın zamanda düzelir. :/

çözümü hiç yok mu birazcık bile olsa ilgili olsa yeter hergün seni seviyorum demesini beklemiyorumki
var ama bu yazın sonu okul seneye bu zamanlar en az 2 yıl senin gibi uzak mesafe ilişkisi yaşıcaz
Biz 5 yıldır uzaktayız ama iki haftada bir en kötü 3 haftada bir haftasonları görüşüyoruz. Tamamen ayrı değiliz öyle olsa asla yürümezdi. Siz o 2 yıl birbirinizi hiç göremeyecekseniz direkt bitirin ilişkiyi benden söylemesi. Çok yıpranırsınız

Bizimde uzak mesafe ilk 4 ay günde kaç kere mesaj atardı şimdi haftada bir iki mesaj atar ya atmaz oldukça yıpratıcı artık bende takmıyorum ama sadece aileler konusunda ısrarcı davranacam yoksa çekilir dert değil

Ya iki üç günde bir mesajlaşmak falan nedir ya çok absürt değil mi sizce de.. iyi dayaniyorsunuz valla ben olsam dayanamam o kadar insan gün içinde bir iki de olsa yazısir ya da arasır merak eder birşey yapar. Gündüz günaydın gece iyi geceler demeye de mi mecali yok. Biz kizlarda niye böyle olmuyor anlamıyorum.

Canim aynı şeyleri üniversitedeyken erkek arkadaşımla yaşardım.sonuc olarak mezun olduktan 15 gün sonra ayrıldık

Eşimle de uzak mesafe ilişkisi yaşadık, devamlı arar sorar mesaj atar fotoğraf atardı. Şimdi görüyorum da sevilmek buymuş yani ötekisi kendini kandırmak oluyormuş.

umarım sizinde düzelir

sevgili olmadan önceki ilk yıl eşiniz gibi sürekli arar mesaj atar fotoğraf atardı ancak birbirimize alıştıkça bu değişti umarım bizde ayrılmayız mezuniyet sonrası en buyuk korkum bu zaten.Farklı hayatlara beraber yürümek zaten yeterince zor olcak birde ilgisizlik olursa kaçınılmaz son ayrılık

işte bende de sabır taştı taşacak artık aynı şehirde olsak hani hiç takmam böyle şeyleri haftada 2-3 gün görüşelim kaliteli zaman geçirelim yeterli ama uzaktayken çok zorlanıyorum

işte bende de sabır taştı taşacak artık aynı şehirde olsak hani hiç takmam böyle şeyleri haftada 2-3 gün görüşelim kaliteli zaman geçirelim yeterli ama uzaktayken çok zorlanıyorum
Emin ol ilgisizse aynı şehre gelse de devam eder. Seven adam özler merak eder bak yazamasa da hissedersin... Sevgi dilendiriyorlar zorla bize

2 3 gün yine iyi bizim haftada bir 2 haftada bir sabır taşı olsa çatlar

Bizimde eşimle uzak mesafe zamanlarımız oldı flörtte. Cep telefonun yeni yeni çıktığı ve aşırı pahalı olduğu yıllardı. Bir msj 50 kuruştu mesela :) ve buna rağmen günde 2 kez arardı devamlı msjlaşırdık. Ve yurtdışındaydı, saat farkı, maddi zorluklar hepsi vız gelirdi açıkçası. Ben arama derdim hatta parası gitmesin diye.
Sevgi böyle birşey değil, kızma ama 3 günde bir msjlaşılan ilişki çoktan bitmiştir. Uzatmaları oynuyordur. Ayrıca arayıp sorma işi ısmarlamayla olmaz, içinden gelecek, özleyecek, kendi isteyecek sesini duymayı. Senin ısrarınla arayıp sorması zaten anlamsız.

Evet canım bizim de ilk yıl öyleydi yani devamlı mesajlar gece uyanınca bile, kabus gördüm de benden ayriliyordun da ya da işte uyanınca bu mesajı okuyacaksın biliyorum bi gün aramızda bi bebisle beraber uyanicaz da falansinirden gülüyorum vallahi. Malesef canım uzun ilişkiler %90 kaçınılmaz sonlu oluyor.Allah hayırlısını nasip etsin..

belkide sen haklısın neye inanacağıımı napcağımı bilmiyorum yüzyüze gelince de herşeyin güzel olması o halde sadece alışkanlık gibi bişey olması dimi

amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…