• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkisi yürür mü?

fairstar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
11
0
16
Ankara
Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz ve farklı şehirlerde üniversiteleri düşünüyoruz. Aynı şehirde olmayacağız ve büyük ihtimal sonraki görüşmemiz 1 yıl sonra olacak ve 4 yıl böyle ilişkiyi yürütmek zorundayız. Sizce bu işi yürütebilirmiyiz? Onu bırakmak istemiyorum onu herşeyden çok seviyorum ve uzakta olsak onunla beraber olmak istiyorum. Yürüten ve başarılı olan var mı?

Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz ve farklı şehirlerde üniversiteleri düşünüyoruz. Aynı şehirde olmayacağız ve büyük ihtimal sonraki görüşmemiz 1 yıl sonra olacak ve 4 yıl böyle ilişkiyi yürütmek zorundayız. Sizce bu işi yürütebilirmiyiz? Onu bırakmak istemiyorum onu herşeyden çok seviyorum ve uzakta olsak onunla beraber olmak istiyorum. Yürüten ve başarılı olan var mı?

aynı şehirde neden olamayacaksınız anlamadım...uzaktan yürütülen ilişkiler sağlıklı olmuyor tecrübeyle sabit..

4 yıl çok uzun bir süre... Şu an siz bırakmak istemesenizde zamanla kendiliğinden tükenecektir sevginiz :50::50::50:

Bende sevgilimi 1 senedir görmüyorum, farkli ÜLKELERDEYIZ birde bu daha da kötü :50:
Ama sevginiz, birbirinize güveniniz güclüyse olur canim hic dert etme. Bizim ailelerimiz bu sene tanisacaklar Allah izin verirse, daha fazla ayri kalmaya dayanamiyoruz ve daha SIK görüsebilmek icin buna karar verdik, hakkinda hayirlisini diliyorum canim :34:

ilişkiniz en başından beri ayrı olarak başlasa tabiki devam eder derdim:31:. çünkü bende sevgilimle ayrı şehirlerdeyim. asla olmayacak diye bir şeyy yok :20:
ama siz bu zamana kadar berabersiniz sonradan ayrı şehirlere gidiyorusunuz. o yüzden çokta bir şey diyemiyorum. sonuçta 1 yıldır alışılmış bir hyat var bu hayatın dışına çıkmak biraz zor olabilir.:31::31:

Bence bunu hic düsünmemelisin bile................

Benim sevdigim insan yurtdisindaydi, herkes OLMAZ yürümez dedi...Ben inandim...

IKI YIL boyunca toplamda 6 kere görüstük !:)

Ve simdi Evliyiz....... :7::24::64:

Bence bunu hic düsünmemelisin bile................

Benim sevdigim insan yurtdisindaydi, herkes OLMAZ yürümez dedi...Ben inandim...

IKI YIL boyunca toplamda 6 kere görüstük !:)

Ve simdi Evliyiz....... :7::24::64:

bizde yaklasik 2 senedir birlikteyiz ve simdiye kadar toplam 6-7 kere görüstük :52: tesadüfe bakarmisin :52::52::52:

gerçek sevgi ise yürür tetlım.kendimi örnek gösterebilirim şu an uzak mesafe ilişkisi yaşadığım aşkımla evliyim :)
zor yanlarıda var ama güzel yanlarıda.
biz ayda 1 defa görüşüyorduk.görüşemediğimiz zaman dlminde ayda 5 bin sms yetmyordu.aslında aynı şehirde olsaydık bukadar içten samimi bir ilişkimiz olmazdı.wc ye giderken bile yazardık haber verirdik birbirimize :)
heleki o buluşmalar.o e.şehire gelirdi ayda bir.ben süslenir püslenir istasyonda onun trenden inmesini beklerdim.suratımda aptal bir ifade.hepsi anı oldu 9 aylık evliyiz şimdi.ve birdaha hiç bir zaman o heycanı yaşayamayacağımızı biliyoruz.
sevginizden eminseniz bir sorun yok bence aksine daha iyi olur derim ;)

telefonsuz olur mu sekerim günde en az 4-5 defa konusuyoruz biz, arkadasta'da kesin öyleydi :D kusura bakma arkadasa sordun bende daldim hemen araniza :P

hiç sorun degil ne kadar cok yorum olursa o kadar rahatlıyorum gercekten zor bi durumdayım onu bırakmak ve unutmak istemiyorum insallah bu süreci bizde basarılı bir sekilde atlatırız :))

Bu sözü KK'dan bir üye paylasmisti, hemen telefonuma kaydettim, cünkü bana cok güc verdi :)

Tenine dokunmadan, avuclarini kavramadan da seni sevebilirim, cünkü istedigim tenin degil, Yüregin..

ilişkiniz en başından beri ayrı olarak başlasa tabiki devam eder derdim:31:. çünkü bende sevgilimle ayrı şehirlerdeyim. asla olmayacak diye bir şeyy yok :20:
ama siz bu zamana kadar berabersiniz sonradan ayrı şehirlere gidiyorusunuz. o yüzden çokta bir şey diyemiyorum. sonuçta 1 yıldır alışılmış bir hyat var bu hayatın dışına çıkmak biraz zor olabilir.:31::31:

ilişkinin nasıl başladığı önemli bencede.. bende aynı şehirde başladım şimdi farklı şehirlerdeyiz ve ben çok yıprandım..
birde sevgiline bağlı.. uzaktan o aşkı hissettirmek zor ama gerçekten seviyorsa sana isterse uzaydan bile hissettirir sevgisini..
:1:

ilişkinin nasıl başladığı önemli bencede.. bende aynı şehirde başladım şimdi farklı şehirlerdeyiz ve ben çok yıprandım..
birde sevgiline bağlı.. uzaktan o aşkı hissettirmek zor ama gerçekten seviyorsa sana isterse uzaydan bile hissettirir sevgisini..
:1:

pek romantik biri olduğunu söyleyemem açıkçası :)

olunca oluyo bende üniversitede tanıştım daha sonra herkez memleketine döndü 1.5 yıldır ayrı şehirlerdeyz ben bocalasamda sevgilim hiç bi zaman beni bırakmadı sıkı sıkı sarıldı BANA EĞER SEVGİ GERÇEKSE GERÇEKTEN YÜRÜYO

Eğer insan birbirini gerçkten seviyorsa uzakta olsada ilişki bir şekilde yürür.Biz 7 yıldır bu şekilde devam ediyoruz insan istedikten sonra herşey oluyor hem telefonda görüşüyoruz hem internette arada özlem oluyor bir araya geldiğinizde zaman okadar kıymetli oluyorki en son kasımda görüştük bu aralarda tekrardan bir araya gelicez inş.

ben pek taraftarı değilim bu tür ilişkilerin ...
yürütebilenide görmedim....
ama inşallah sen yürütebilirsin..
4 yıl çok uzun zaman..
allah yardım etsin...

Back
X