Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de yaşadım olmadı araya bi kere güvensizlik girdi mi hiç hiç olmuyr ki siz yılda sadece 1 kere görüşecekmişsiniz çokk zorr ama inşallah yürütürsünüz
romantikliği boşver içten samimi olsun sevgisinde yeterli.. herkese göre değişir yani bu durum malesef sende beklemek ve görmek zorundasın umarım başarırsınız..
şimdiden içime bi korku düştü onu görmeden yanında olamadan ne yapacagım ve kesinlikle kıskanc bi insanım yanımdayken bile ona güvenmiyorum ama ne olursa olsun bu iliskiyi yürütmek istiyorum
şimdiden içime bi korku düştü onu görmeden yanında olamadan ne yapacagım ve kesinlikle kıskanc bi insanım yanımdayken bile ona güvenmiyorum ama ne olursa olsun bu iliskiyi yürütmek istiyorum
malesef biraz zor gibi geliyor canım ikinizde farklı ortamlara gireceksiniz üni ortamı yeni arkadaşlıklar sevgilinede güvenmiyorsan 4 yıl devam edemez gibi
Herşeyden önce ona güvenmen ve güvendiğini ona hisettirmen gerek..
Eğer gerçekten seviyorsanız yürür.. Hem özlem sevgiyi arttırır. Birbirinizin değerini anlarsınız. Arar, sms atar, webcamdan görüşürsünüz.. Arada bir buluşursunuz hiç bi araya gelmeyecek değilsiniz ya.. Ondada daha bi anlamlı olur.
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı..
eğer arada gerçek sevgi varsa uzaklık daha çok yaklaştırıyo biz altı yıldır birlikteyiz ve hep uzaktık birbirimize sadece ayda bi kez görüşebilirdik şimdi ise sevdiğim tamamen uzakta görev yeri burdan çok uzak altı ay sonra ilk kez görüştük ve anlatılamaz bi mutluluk duygu yoğunluğu ve anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle eğer seviyosan ve seviliyosan uzaklıktan korkma ben aynı şehirde yaşayıp hergün görüşen ama birbirine uzak o kadar çift gördüm ki
eski konustugum cocukla yaklaşık 1.5 yıl konuştuk sehir dısında üniversite okumaya gitti cocuk 5 ayda degişti ve olmuyo merve uzak cekılmıyo hasret falan bahaneler... sonunda noktalık ılıskımızı. uzakta olanın gözü dısarda oluyor arkadas ortamı falan degiştiriyor hal-hareket bana karşı tavırları bir anda degişti anlam veremedim. ben boyle düşünüyorum her uzaktan sevende ayrılacak degil. hayırlısı hakkında canım fazla güvenipte hayal kırıklığına ugramanı istemem
slm cnm benm 2 yılla yakım bir beraberliğim var ve ikimizde ayrı memleketlerde kalıyoruz ve ayrı illerde üniv.okuduk
:)bu süre zarfında toplasan 3 defa grşebildik ancak eğer sevgi bağınız gerçekten kuvetliyse asla ilişkiniz bitmez
hiç kimsede bitiremez uzak olmanın zorluğu ve acısı fazladır ama inan acısı bile güzel bn erkek arkadaşımı en son ocak 22 de gördüm
ve farklı memleket olduğu için yine de göremiycem herşey sevgi ve saygıdır bunlar mevcutsa sizde asla bitmez