Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz ve farklı şehirlerde üniversiteleri düşünüyoruz. Aynı şehirde olmayacağız ve büyük ihtimal sonraki görüşmemiz 1 yıl sonra olacak ve 4 yıl böyle ilişkiyi yürütmek zorundayız. Sizce bu işi yürütebilirmiyiz? Onu bırakmak istemiyorum onu herşeyden çok seviyorum ve uzakta olsak onunla beraber olmak istiyorum. Yürüten ve başarılı olan var mı?
Bence bunu hic düsünmemelisin bile................
Benim sevdigim insan yurtdisindaydi, herkes OLMAZ yürümez dedi...Ben inandim...
IKI YIL boyunca toplamda 6 kere görüstük !:)
Ve simdi Evliyiz.......
Bence bunu hic düsünmemelisin bile................
Benim sevdigim insan yurtdisindaydi, herkes OLMAZ yürümez dedi...Ben inandim...
IKI YIL boyunca toplamda 6 kere görüstük !:)
Ve simdi Evliyiz.......
peki telefondan falan konusuyormuydunuz sms vs? :))
telefonsuz olur mu sekerim günde en az 4-5 defa konusuyoruz biz, arkadasta'da kesin öyleydikusura bakma arkadasa sordun bende daldim hemen araniza
ilişkiniz en başından beri ayrı olarak başlasa tabiki devam eder derdim. çünkü bende sevgilimle ayrı şehirlerdeyim. asla olmayacak diye bir şeyy yok
ama siz bu zamana kadar berabersiniz sonradan ayrı şehirlere gidiyorusunuz. o yüzden çokta bir şey diyemiyorum. sonuçta 1 yıldır alışılmış bir hyat var bu hayatın dışına çıkmak biraz zor olabilir.
ilişkinin nasıl başladığı önemli bencede.. bende aynı şehirde başladım şimdi farklı şehirlerdeyiz ve ben çok yıprandım..
birde sevgiline bağlı.. uzaktan o aşkı hissettirmek zor ama gerçekten seviyorsa sana isterse uzaydan bile hissettirir sevgisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?