Uzak mesafe ilişkisi

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
Sevgilimde bende 20 yaşımızdayız. O bu sene şehrimizden iki saat uzaklıkta başka bi şehre üniversiteye gitti. Ben bir sene daha hazırlanıp yanına gitmek niyetindeyim. İlgisi alakası iyi ama bende koptu sanki bi şeyler. Yorgan gitti kavga bitti modundayım. Oysa süreki sevdiğini hissettiriyor bu zamana yaptığı şeylerde bunu destekler nitelikte. Mesajları samimi sevecen ama ben istemeden soğuk kalıyorum cevap verirken. Emoji koyasım bile gelmiyo cümle sonlarına. Seviyorum ama hayatlarımız ayrılmış gibi hissediyorum. Sonuçta onun şehrine gidecek olmam kesin değil. Napmalıyım? Nasıl davranmalıyım. Ablalarım sizden akıl ve yardım istiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin nolur.

Sevgilimde bende 20 yaşımızdayız. O bu sene şehrimizden iki saat uzaklıkta başka bi şehre üniversiteye gitti. Ben bir sene daha hazırlanıp yanına gitmek niyetindeyim. İlgisi alakası iyi ama bende koptu sanki bi şeyler. Yorgan gitti kavga bitti modundayım. Oysa süreki sevdiğini hissettiriyor bu zamana yaptığı şeylerde bunu destekler nitelikte. Mesajları samimi sevecen ama ben istemeden soğuk kalıyorum cevap verirken. Emoji koyasım bile gelmiyo cümle sonlarına. Seviyorum ama hayatlarımız ayrılmış gibi hissediyorum. Sonuçta onun şehrine gidecek olmam kesin değil. Napmalıyım? Nasıl davranmalıyım. Ablalarım sizden akıl ve yardım istiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin nolur.

Demek ki çok derin duygular değilmiş,uzaktan ilişkisini gayet iyi devam ettiren çiftler de oluyor çünkü.
Eğer eskisi kadar yakın hissetmiyorsan bence fazla zorlama.

Gerçekten seviyor olsan asla böyle hissetmezdin. Eğer içinden gelmiyorsa karşındaki insanın hayatını çalma çünkü yeni bir hayata başlamış belki kaderindeki kişiyle karşılayacak ve seninle olduğu için bu engellenecek. Benim 6 yil 9 aydir ilişkim var. 4 yılı şehir dışında üniversite okurken geçti. Bir yili askerlikten dolayi ayri geçiyor asla böyle hissetmedik. Kalbine sor istediğin cevabı verir

Sevgi şımarığı mı oldum acaba ilk sevgilim ve beni o kadar düşünüyor o kadar özel hissettiriyorki aklım almıyor sorguluyorum hep. Belkide bünyem alışık değil bu kadar sadakate, ilgiye

Boşan.:kahve:
Ne denmesini bekliyorsun ki uzağa gidince soğuduğun biriyle devam etme tabiki de.

Uzak mesafe ilişkisi o yaşlarda zor. Ama imkansız değil:) ben o zamanlar eşimle yeni tanışmıştom,iş için farklı bir ile gitti.. çok zordu ayda 1 görüşebiliyorduk. Ayrılık çok sık yaşadık birbirimizi göremediğimiz için ama sizin mesafeniz çok da uzak değil. Şimdi 29 yaşım eşim de 30. 3 yıllık evliyiz. Yani olmaz diye birşey yok ama tabi sevgi de önemli siz soğumuşsunuz..

Back
X