Sizce "uzak mesafe ilişkisi" gibi yürür mü bir evlilik?

Bence şu an boşanmayı düşünmeyin. Akışına bırakın. Neticede eşinizin ailesi ile ilgilenmesine engel olmuyorsunuz. İstediği zaman gidip istediği kadar ilgileniyor. Siz gelin olarak onlara bakmak zorunda değilsiniz. Müdahale de etmediğiniz için sorun yok. Geç evlenmişsiniz. Alıştığınız bir düzen var. Çocuğunuz da yok. Düzeninizi bozmak istememek te haklısınız. Bakalım zamanla nasıl şekillenir.

Bence şu an boşanmayı düşünmeyin. Akışına bırakın. Neticede eşinizin ailesi ile ilgilenmesine engel olmuyorsunuz. İstediği zaman gidip istediği kadar ilgileniyor. Siz gelin olarak onlara bakmak zorunda değilsiniz. Müdahale de etmediğiniz için sorun yok. Geç evlenmişsiniz. Alıştığınız bir düzen var. Çocuğunuz da yok. Düzeninizi bozmak istememek te haklısınız. Bakalım zamanla nasıl şekillenir.
evet şu anda boşanmayı düşünmüyorum. Benim endişem hadi 1sene, bilemedim 2sene böyle yaşanır ama 3 -5 sene ve sonrası... bu evlilik yürümez. O zaman boşanma aşamasına gelindiğinde... bilirsiniz boşanmalarda hep karşı tarafa suç atılır, benim de suçum "gelmedi yanımda olmadı, onca sene karı koca hayatımız olmadı, zaten ayrı yaşadık"; aile nezdinde de "kötü gelin, bizi istemedi, kadının yeri kocasının yanı, bize bakmadı, oğlumuza karılık etmedi" olacak.

Son düzenleme:
evet şu anda boşanmayı düşünmüyorum. Benim endişem hadi 1sene, bilemedim 2sene böyle yaşanır ama 3 -5 sene ve sonrası... bu evlilik yürümez. O zaman boşanma aşamasına gelindiğinde... bilirsiniz boşanmalarda hep karşı tarafa suç atılır, benim de suçum "gelmedi yanımda olmadı, onca sene karı koca hayatımız olmadı, zaten ayrı yaşadık"; aile nezdinde de "kötü gelin" olacak.
Böyle söylenebilir ama siz neticede ona engel olmuyorsunuz. Bu nedenle size ayırdığı zamandan ilgiden de fedakarlık etmiş oluyorsunuz. Bence içiniz rahat olsun. Hem o zamana kadar yaşarlar mı onu da bilemeyiz.

Sevgilisi olur en fazla. Metres denmesi için bi tarafın evli olması, maddi çıkar ilişki olması vs vs baksa kriterler gerek. Yoh bizimle diilsin sorry
Metres konusundaki kriterlerinizde doğrusunuz. Bence de sevgili denir ama toplumumuzu bilirsiniz nikahsız birlikteliklere hoş bakılmıyor. Yukarıda örneğini verdiğim kadın da eski kocası, çocuklarının babası, hayatına başka erkek girmemiş ama eski kocası ile tekrar nikah kıymadan ilişki içerisinde olmaktan rahatsızlık duydu, el alem "metres" dermiş. Ona metres denmez ama kadının ağızından çıkan kelime kelimesine bu yani "metres derler"

evet şu anda boşanmayı düşünmüyorum. Benim endişem hadi 1sene, bilemedim 2sene böyle yaşanır ama 3 -5 sene ve sonrası... bu evlilik yürümez. O zaman boşanma aşamasına gelindiğinde... bilirsiniz boşanmalarda hep karşı tarafa suç atılır, benim de suçum "gelmedi yanımda olmadı, onca sene karı koca hayatımız olmadı, zaten ayrı yaşadık"; aile nezdinde de "kötü gelin, bizi istemedi, kadının yeri kocasının yanı, bize bakmadı, oğlumuza karılık etmedi" olacak.

Yok diyemez.
Siz a şehrinde tanıştınız. A şehrinde doğdunuz büyüdünüz. Ve a şehrinde bir hayat kurdunuz. Eşinizin ailesi a şehrine gelirse yanlarında olacağınızı yardımcı olacağınızı da söylediniz.
2 tane yaşlı insan şımarıklık yapıyor diye size bu ithamlarda bulunamaz.

Back
X