- 16 Ağustos 2018
- 111
- 33
- 98
- 27
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
Merhabalar beni şimdiden çok zorlayan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Sevgilimle 3 aydır birlikteyiz okuduğumuz ünide tanışmıştık o süreçte denedik ilerletemedik yıllar geçti mezun olduk ve tekrar barıştık ikimizde olgunlaştık bu sürede. Şimdi her şey çok iyi bir sorunumuz yok iletişimimizde kuvvetli güven konusunda da sorun yaşamıyorum işe gidip eve geliyor zaten ama en büyük sorunumuz uzak mesafede olmamız o kendi memleketine döndü bende öyle biz en son haziran sonu görüşmüştük memleketlerimizde birbirine uzak 10 saat kadar yani ve ben şimdiden çok zorlanmaya başladim hani görüşmek istiyorum yanımda olsun istiyorum ama çare yok şuanlık gerçekten çok üzülüyorum bu duruma. 1 hafta sonra gelicek ama anca 2 ayda 1-2 gün görüşebilicez yani.1 yıl sonra aynı şehirde ben yüksek lisans o da çalışma için taşınmaya karar verdik ama henüz daha 1 yıl var. Bana aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşamış olanlar tavsiye verebilir mi? Bu histen nasıl kurtuluyodunuz ilişkilerinizi nasıl yürütebildiniz bu süreçte güzel deneyimler duymaya ihtiyacım var.