- Konu Sahibi agresifkiz
-
Arkadaşım tanıştırdı evli değilArkadaşlarıyla görüşme daha mi önemli yani? Evli fln olmasin bu
Bende etkileniyorum zaten değer görmediğimi hissediyorum uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum sonra ilgilenmeye başlıyor ben normale dönünce aynıBeni aramayan adamdan çok soğurum sanırım.
Hele ki “işte çok yoğunum” diyorsa koşarak uzaklaşırım.
Yazdığından anladığım kadarıyla görüştüğün insan sana 1 saatini bile ayıramıyor bu da demek oluyor ki ortada ne yazık ki ciddileşmiş bir şey yok.3-4 aydır biriyle görüşüyorum ciddileşti artık ilişki. Şöyle ki farklı şehirlerdeyiz. Bana göre insan günde 1-2 mesaj da olsa haberleşmeli ya da beş dakika da olsa konuşmalı sonuçta birbirimizi göremiyoruz. Ama biz sadece akşamları 10-11 gibi konuşuyoruz sonra uyuyoruz. Kendimi hoşlanmış hissediyorum. Bundan önceki ilişkimde uzak mesafeydi bir daha bulaşmayacağım dedim ama yine oldu. Onunla da bu dertten çok müzdariptim. Sorun bende diye düşünmeye başladım artık. Sonuçta herkes yanlış ben mi doğruyum? Ya da kadın erkek farkı mı? Bilmiyorum. Bu sebeple sorun çıkarmakta istemiyorum ama bir iki defa yakındığımda sonuçta ikimizinde birer hayatı var ergen gibi sürekli telefonda olamayız ki gibi bir cevap aldım haliyle kendini bir şey sanmasını istemiyorum tekrar söyleyip. Bilmiyorum son ilişkimden sonra mücadele etmek de içimden gelmiyor yıprandım açıkçası. Sizler objektif yorum yapıyorsunuz. Nasıl olmalı uzak mesafede ilişki ben fazla mı ilgi budalasıyım abartıyorum
Tayinim yaşadığım yerden farklı bir yere çıktı ve 3 senedir buradayım 2 sene eski ilişkim sürdü internetten tanışmıştık onunla burda asla kafa dengim birilerini bulamıyorum çünkü ama çok toksik bir ilişkiydi yapamadım bitirdim. Bu sefer ki arkadaşımın arkadaşı aslında yine mesafe olduğu için istemedim ama seneye dönüyorum diye sıcak baktim bir sene idare ederim diye fakat sonuncusundan dolayı sanırım irrite oluyorum böyle şeylere hemenNeden son iki ilişkiniz de uzak mesafe ilişkisi?
Nerde tanıştınız?
Gittiğiniz tatillerde falan mı?
Yoksa memleketinize gittiğinizde falan mı?
Siz bilirsiniz.Bende etkileniyorum zaten değer görmediğimi hissediyorum uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum sonra ilgilenmeye başlıyor ben normale dönünce aynı
Bende tam olarak yazdığınız gibi hissediyorum çünkü ben nöbetlerimde bile vakit bulup zaman ayırıyorum o an müsait olmasam bile dönüş yapıyorum gün içinde hoş mesajlar atıyorum. Kendimi geri çektiğimde de o yapıyor ama o zaman anlamını yitiriyor.Yazdığından anladığım kadarıyla görüştüğün insan sana 1 saatini bile ayıramıyor bu da demek oluyor ki ortada ne yazık ki ciddileşmiş bir şey yok.
Erkek arkadaşım şu anda eğitim gereği yurt dışında ve uzak mesafe ilişki içerisindeyiz fakat erkek arkadaşım arayamıyorsa bile sürekli mesaj atar ben aradığımda 10 dakika sonra bile olsa mutlaka geri dönüş sağlar uzak olmamıza rağmen yanımdaymış gibi hissettirir bana ve gerçekten hisleri olan insan ilgisi olduğu kişiye zaman yaratır.
Karşı taraf ilişkiden çok canı sıkılınca yazan bir kişilik gibi geldi bana...
Ve ben inanılmaz yoğun çalışıyorum gün aşırı 24 nöbetlerine geliyorum ağır bir birimde çalışıyorum ama mutlaka boşluk yaratıyorum. Sanırım bu enayiliğimden kaybediyorum hep.Siz bilirsiniz.
Ben hiç uğraşamam.
Yok arkadaş yok iş yok yoğun.
Biz de yatıyorduk tüm gün zaten!
Koca pazar günü tek bi mesaj bile atmadı ve bunun bi de savunmasını mı yapıyor, pes.Bugün pazar tüm gün boştu daha ne bir mesaj ne bir konuşma muhtemelen birazdan arar açmak istemiyorum sanırım. Çocuk gibi davranmayayım konuşayım desem bir şekilde kendin savunuyor yormak istemiyorum kendimi.
Seneye döneceğimi düşünerek aslında giriştim bu işe deÖnceki ilişkinizde uzak mesafeden o kadar dert yanıp, bile bile aynı yine ayni tür bir ilişkiye girmeniz mutsuzluğunuza davetiye çıkarmak zaten.
Henüz yapmadı bile ama muhtemelen yapar şu saat oldu henüz aramadıKoca pazar günü tek bi mesaj bile atmadı ve bunun bi de savunmasını mı yapıyor, pes.
Hiç hoşuma gitmedi bu adam.
Hafta tatili kaç gün?Bende böyle düşünüyorum benim aklıma geliyor mesela gün içinde ama artık bekliyorum ki o yazsın arasın bugün pazar mesela ve daha ses Seda yok. Ararsa sanırım açmamak en iyisi.
Bugün pazar tüm gün boştu daha ne bir mesaj ne bir konuşma muhtemelen birazdan arar açmak istemiyorum sanırım. Çocuk gibi davranmayayım konuşayım desem bir şekilde kendin savunuyor yormak istemiyorum kendimi.
3-4 aydır biriyle görüşüyorum ciddileşti artık ilişki. Şöyle ki farklı şehirlerdeyiz. Bana göre insan günde 1-2 mesaj da olsa haberleşmeli ya da beş dakika da olsa konuşmalı sonuçta birbirimizi göremiyoruz. Ama biz sadece akşamları 10-11 gibi konuşuyoruz sonra uyuyoruz. Kendimi hoşlanmış hissediyorum. Bundan önceki ilişkimde uzak mesafeydi bir daha bulaşmayacağım dedim ama yine oldu. Onunla da bu dertten çok müzdariptim. Sorun bende diye düşünmeye başladım artık. Sonuçta herkes yanlış ben mi doğruyum? Ya da kadın erkek farkı mı? Bilmiyorum. Bu sebeple sorun çıkarmakta istemiyorum ama bir iki defa yakındığımda sonuçta ikimizinde birer hayatı var ergen gibi sürekli telefonda olamayız ki gibi bir cevap aldım haliyle kendini bir şey sanmasını istemiyorum tekrar söyleyip. Bilmiyorum son ilişkimden sonra mücadele etmek de içimden gelmiyor yıprandım açıkçası. Sizler objektif yorum yapıyorsunuz. Nasıl olmalı uzak mesafede ilişki ben fazla mı ilgi budalasıyım abartıyorum
Kaç saatlik uzak mesafeden bahsediyorsunuz? Yani iki şehir arası otobüsle ve uçakla kaç saat?Bugün pazar tüm gün boştu daha ne bir mesaj ne bir konuşma muhtemelen birazdan arar açmak istemiyorum sanırım. Çocuk gibi davranmayayım konuşayım desem bir şekilde kendin savunuyor yormak istemiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?