Uzak mesafe ilişkisinde iletişim?

Bizim az ya da çok diye yorumlamamızdan ziyade sizin talebinize olumsuz yanıt vermesi bence negatif olan. Daha yeni bir ilişkide insan karşındakinin beklentilerine yanıt verebilmeli diye düşünüyorum . Kendi yorumum ise bence az gerçekten. Benzer bir durum yaşadığımda gün içerisinde napıyorsun tarzında mesajlar alırdım ve hoşuma giderdi açıkçası. İş çıkışı ya da eve gidince illa ki beni merak ederdi ne var ki iki satır konuşmakta . Biz işyerinde iletişime geçebiliyorduk işimiz müsaitti ama öğle arası ve iş çıkışı dediğimiz şey her meslekte var .

Beni aramayan adamdan çok soğurum sanırım.

Hele ki “işte çok yoğunum” diyorsa koşarak uzaklaşırım.
Bende etkileniyorum zaten değer görmediğimi hissediyorum uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum sonra ilgilenmeye başlıyor ben normale dönünce aynı

Yazdığından anladığım kadarıyla görüştüğün insan sana 1 saatini bile ayıramıyor bu da demek oluyor ki ortada ne yazık ki ciddileşmiş bir şey yok.
Erkek arkadaşım şu anda eğitim gereği yurt dışında ve uzak mesafe ilişki içerisindeyiz fakat erkek arkadaşım arayamıyorsa bile sürekli mesaj atar ben aradığımda 10 dakika sonra bile olsa mutlaka geri dönüş sağlar uzak olmamıza rağmen yanımdaymış gibi hissettirir bana ve gerçekten hisleri olan insan ilgisi olduğu kişiye zaman yaratır.
Karşı taraf ilişkiden çok canı sıkılınca yazan bir kişilik gibi geldi bana...

Neden son iki ilişkiniz de uzak mesafe ilişkisi?
Nerde tanıştınız?
Gittiğiniz tatillerde falan mı?
Yoksa memleketinize gittiğinizde falan mı?
Tayinim yaşadığım yerden farklı bir yere çıktı ve 3 senedir buradayım 2 sene eski ilişkim sürdü internetten tanışmıştık onunla burda asla kafa dengim birilerini bulamıyorum çünkü ama çok toksik bir ilişkiydi yapamadım bitirdim. Bu sefer ki arkadaşımın arkadaşı aslında yine mesafe olduğu için istemedim ama seneye dönüyorum diye sıcak baktim bir sene idare ederim diye fakat sonuncusundan dolayı sanırım irrite oluyorum böyle şeylere hemen

Bende etkileniyorum zaten değer görmediğimi hissediyorum uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum sonra ilgilenmeye başlıyor ben normale dönünce aynı
Siz bilirsiniz.

Ben hiç uğraşamam.

Yok arkadaş yok iş yok yoğun.

Biz de yatıyorduk tüm gün zaten!

Bende tam olarak yazdığınız gibi hissediyorum çünkü ben nöbetlerimde bile vakit bulup zaman ayırıyorum o an müsait olmasam bile dönüş yapıyorum gün içinde hoş mesajlar atıyorum. Kendimi geri çektiğimde de o yapıyor ama o zaman anlamını yitiriyor.

Siz bilirsiniz.

Ben hiç uğraşamam.

Yok arkadaş yok iş yok yoğun.

Biz de yatıyorduk tüm gün zaten!
Ve ben inanılmaz yoğun çalışıyorum gün aşırı 24 nöbetlerine geliyorum ağır bir birimde çalışıyorum ama mutlaka boşluk yaratıyorum. Sanırım bu enayiliğimden kaybediyorum hep.

Bugün pazar tüm gün boştu daha ne bir mesaj ne bir konuşma muhtemelen birazdan arar açmak istemiyorum sanırım. Çocuk gibi davranmayayım konuşayım desem bir şekilde kendin savunuyor yormak istemiyorum kendimi.
Koca pazar günü tek bi mesaj bile atmadı ve bunun bi de savunmasını mı yapıyor, pes.
Hiç hoşuma gitmedi bu adam.

uzaktan bir ilişki her zaman yorucu ve yıpratıcı iletişim araçların belli zaten görmedikçe soğumalar , hırçınlaşmalar başlıyor bu fiziksel uzaklığı duygusal olarak arayarak mesaj atarak güzel sözlerle kapatabilirsin ama erkek kişileri bunu anlamıyor. Uzaktan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum ve sadece akşamları konuşmak şüpheli öğle arasında, wc de bile 1 2 dk arayayıp mesaj atabilir atmıyorsa sıkıntı

Bugün pazar tüm gün boştu daha ne bir mesaj ne bir konuşma muhtemelen birazdan arar açmak istemiyorum sanırım. Çocuk gibi davranmayayım konuşayım desem bir şekilde kendin savunuyor yormak istemiyorum kendimi.

Benim eski sevgilim de böyleydi. benim böyle zamanla sabrımı zorlamıştı, en son beni çıldırtınca begüm benden ayrıldı diye sızlanmıştı. Gerçekten bazı erkeklerin beyni düzgün çalışmıyor.

Benim ilişkim de uzaktan sizi bu konuda anladığımı düşünüyorum. Sevgilimin de benim de farklı yoğunluklarımız oluyor. Gün içinde mesajlaşırız ve araşırız. Diyelim ki çok yoğun bir gün yolda giderken arar gidene kadar konuşalım der ya da 5 dakika sigara molasına çıkmışsa arar pek vaktim yok 2 dakika sesini duyayım der. 1 yıl oldu ve 1 yıldır böyle. Bence bu biraz istemek ve karşı tarafın yapısıyla da alakalı

3-4 aylık uzak mesafeli ilişki normal bir ilişkiden daha yavaş ilerlemiştir, sizinki ekstra yavaş gitmiş. Uzakta olduğunuz o zamanı her an insan konuşup, tanışmaya çalışarak geçirmeli. O heyecanı olmalı.
Sitem ederek ilişkideki güç dengesini ona vermiş oluyorsunuz, ergen gibi sürekli yazışmak mı lazım demiş adam da. Onun yerine sizin ilişki anlayışınıza ters olduğunu söyleyip daha fazla iletişim kurmak istediğini söyleseniz hem bu lafı duymazdınız hem de baktınız olmuyor ben demiştim hadi güle güle derdiniz.

manitamla 6 ay uzaktan ilişki yaşadık kendisi mesajlaşmaktan nefret eder ama ben net çizgimi koymuştum ya benimle adam akıllı iletişimde olursun ya da güle güle diye, nefret ettiği halde gün içinde yazardı arardı şimdi beraber yaşıyoruz zaten yurt dışında demem ki o sevince sevmese bile yapıyorlar

Kaç saatlik uzak mesafeden bahsediyorsunuz? Yani iki şehir arası otobüsle ve uçakla kaç saat?

Aramayı, mesaj atmayı geçtim, pazar günleri boşsa neden atlayıp gelmiyor sizin şehrinize. Yarım saat yüzünü görebilmek için 10 saatlik yol giden var(sadece gidiş), 5 dakika saçını koklamak için 2 saatlik öğle arası molasında sevgilisine giden erkek bilirim.

Seven insanı hiçbir şey durduramaz.
Siz de biliyorsunuz bunu, itiraf edemiyorsunuz.
Şahsi görüşüm, kurtulun bu kaplumbağa yükünden.

Uzak mesafe ilişkisine şöyle bakıyorum.

Eğer o insanla geçmişte aynı yerde yaşamış birbirimizin hayatına şahit olduysak sonrasında geçici süreyle iş, okul vs.. sebeplerle başka bir ile gittiyse bir vakit sonra ortak noktada yine yaşanacaksa sürdürülebilir.

Ancak baştan itibaren bir bilinmezlikten uzak mesafe ilişkisi güvenilmez geliyor. Eşine dostuna ailesine arkadaşına gittiği geldiği sokakları bilmiyorsunuz. Onun anlattığı kadarıyla yetinmek zorundasınız.

Ki şu an yetindiğiniz için çocukluk mu yapıyorum acaba diye aklınızla oynuyor.

Gün içindeki iletişimi bile çok gören bir adam ya başka birisiyle ilişkisi vardır yada arkadaşlarına benim de sevgilim var demek için sizinle öylesine mesajlaşıyordur.

İnsanın bir sevgilisinin olma nedeni gönül ferahlığı, huzuru, mutluluğu olmasıdır.

Bu ilişkide, iletişimde kalma sebebiniz ne ola ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…