- 17 Ekim 2018
- 13
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi whiteblue97
-
hayır aramıyor. o kız ona sabah mesaj atmıştı o da o zaman cevaplamış. ilk başkta çok bozulmuştum olaya:/Çocuk eski sevgilisini sarhoşken arıyorsa , zaten onu unutamamıştır , siz hala nasıl devam edebiliyorsunuz
eski sevgilisini aramış üstüne bi de sizin hakkınızda mesajlaşmış mı?
ne alaka, siz de ne diye çok normal bişey gibi anlatıyorsunuz bunu anlamadım.
eski sevgilisini aramış üstüne bi de sizin hakkınızda mesajlaşmış mı?
ne alaka, siz de ne diye çok normal bişey gibi anlatıyorsunuz bunu anlamadım.
Kültürel bazı farklılıklar olabilir.Mesela eski sevgiliyi direk hayatından çıkarma ya da arkadaş olarak kalma vs. gibi.O yüzden o konu hakkında yorum yapmayacağım ama içinize sinmeyen bir şeyler varsa kesinlikle üstünü örtmeyin derim.Gözlem yapın biraz.İnsan hisseder bazı şeyleri.
hiç sevgilimin telefonunu dinlemedim de karıştırmadım da. bişeyler bulacağınızı bilerek yapmışsınız bence.dur
şöyle açıklayayım. kız ona önceden mesaj atıyoru ülkeden istediği birkaç şey var ona yollaması için çünkü kendi ülkesinde pahalı. o da zaman bulunca mesaj atıyor. ayrıca öyle kör kütük sarhoş değil sesli mesajını dinledim
hanımefendi... o gece çevrimiçi olduğunu görünce merak ettim ne konuşmuş diye hepsi bu.hiç sevgilimin telefonunu dinlemedim de karıştırmadım da. bişeyler bulacağınızı bilerek yapmışsınız bence.
hanımefendi... o gece çevrimiçi olduğunu görünce merak ettim ne konuşmuş diye hepsi bu.
Hayır tabiki de gitmez buna bir sözüm yok. Yaptığım yanlış onu da biliyorum. Ama merakıma engel olamadım ve o mesajı duymam gerekliydi. Ama benden bahsetmesi hoşuma gitmedi değil mesajında.o sizin telefonunu karıştırsa hoşunuza gider mi?
Çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederim yorumunuz için. işte araya mesafe girince hemen kuruntular da bonusu olarak hediye ediliyor herhalde kadınlara :) şimdi ilişkiniz devam ediyor mu?Eski sevgilisiyle hala konuşması benim biraz tuhafıma gitti. Sonuçta herşeyi bırakıp yeniden bir ilişkiye başlamış.
Siz iç sesinizi dinlemeniz gerek. Anladığım kadarıyla bu iç sesiniz o sizi çok sevdiğini ve değer verdiğini söylüyor. Uzak mesafeli ilişkilerde maalesef “acaba...?” Diye düşünürsün hep. Bende tecrübe ettiğim için biliyorum. Hatta bazen kafamda birşey kuruyordum. Sonra bu düşünçeler beni mutsuz ettiğini farkına vardım. Bu tur şeyler aklıma gelince hemen başka birşey düşünmeye başladım. Böyle böyle o acabalardan kurtuldum.
Sizi seviyor ve birlikte bir vakit geçirmişsiniz. Gelecek planları da kuruyorsunuz. Üstelik o master hukuk okuyor ve kendimden biliyorum çok ağır bir bölüm. Ben master yapmamama rağmen bazen kendime bile vakit bulamıyordum. Ama o size vakit ayırıyor. Bence fazla kafanıza takmayın. Anı nın tadını yaşayın. Her bir düşünce kendinizi mutsuz etmeyin. Yoksa hayat zehir haline gelir.
Hayır tabiki de gitmez buna bir sözüm yok. Yaptığım yanlış onu da biliyorum. Ama merakıma engel olamadım ve o mesajı duymam gerekliydi. Ama benden bahsetmesi hoşuma gitmedi değil mesajında.
hoşunuza gitti ise sıkıntı yok, devam.
Çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederim yorumunuz için. işte araya mesafe girince hemen kuruntular da bonusu olarak hediye ediliyor herhalde kadınlara :) şimdi ilişkiniz devam ediyor mu?
Aynen o kuruntular var ya o kuruntular. Benden size tavsiye; o kurtuntular sizi paranoyak haline getiriyor :) ve bu yüzden o anın tadını bile yaşamıyoruz. Kendinizi uzak tutun bu düşüncelerden. Eğer şüphelendirecek birşeyler yapmıyorsa gerçekten çok gereksiz.
Okuduğum kadarıyla size çok değer veriyor. Tam fazla iöeriğinş bilmiyorum ama dediklerinşzi okuyunca bir sorun görmüyorum)
Evet, hatta 4 ay olacak evleneli :) sabırın sonu selamettir. Bunu bizzat kendim tecrübe ettim
İşte ben de türk kafasıyla düşünüyorum ama bütün mesajlarını gördüm. Benle ilişkiye başladığı günden beri hep arkadaşça yazışmalar, emojiler var.Bilemedimbelki türk kafasıyla düşünüyo olabilirim ama bi insan neden içmişken eski sevgilisine yazıp yeni sevgilisinden bahseder ki bence arada hala kopmamış bi bağ var
Evet öyle düşünüyorum ben de. Diyorum eğer sevmeseydi çocuk (babasının vefat maaşının bir kısmıyla geçiniyor) para biriktirip 3 ay içinde gelmezdi buraya:) veya ne bileyim sahte ağlayamazdı herhalde, kavga edince, havaalınından gidince. Güzel sözler söylemezdi. Nereye kadar yapabilir yani? Ki hiç yalancı biri de değil. Neyse çok uzattım ben. İnşallah bizim de sonumuz evlilik olur bu ilişkide sizinki gibi. Eşinizle çok güzel musmutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle. Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?