- Konu Sahibi Sirine_4553
Hiç bir açıklama yapmadan heryerden engeli bas ben olsam hattımı değiştiririm arayınca yesin engeli şok olsun o güzel oluyo ya :)o kadar yoruldum kırıldım ki sürekli bahane sürekli
hırsımdan deliye döndüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir açıklama yapmadan heryerden engeli bas ben olsam hattımı değiştiririm arayınca yesin engeli şok olsun o güzel oluyo ya :)o kadar yoruldum kırıldım ki sürekli bahane sürekli
hırsımdan deliye döndüm
Sende ozman takıl arkadaşların ile hatta erkek arkadaşın varsa onlarla erkekler hiç rakip sevmezengellesem güler herhalde zaten aramıyor ki .
şimdi bana mesaj atmış fotograf etrafım kalabalık arayamıyorum diye
E ayrıl anam babam ne diye deli oluyono kadar yoruldum kırıldım ki sürekli bahane sürekli
hırsımdan deliye döndüm
En sağlıklısı sanırım .artık bunalıma girdim.eve gidiyorum arasın diye saatlerce bekliyorum .adam ortada yok sürekli bahane .Sende ozman takıl arkadaşların ile hatta erkek arkadaşın varsa onlarla erkekler hiç rakip sevmez
Hırs ego kırgınlık gelsin istiyorum ki içimdeki öfke dinsin o ise beni muhatap almıyorE ayrıl anam babam ne diye deli oluyon
De get hele kurban olduğum o dengesize mi hırs yaptın hayat kısa zaten yol ver başka başka insanlar elbet tanıyacaksın zamanına değecek kişilerle muhattap olHırs ego kırgınlık gelsin istiyorum ki içimdeki öfke dinsin o ise beni muhatap almıyor
Affedirsin ama erkekleri üzen kızlar yaraniyor onun için hiç takma bol bol durum paylaş msj yazarsa görüldü at bırak hiç uğraşma 4 ay çok kısa onu hayatının merkezine koymaEn sağlıklısı sanırım .artık bunalıma girdim.eve gidiyorum arasın diye saatlerce bekliyorum .adam ortada yok sürekli bahane .
Adam çok popüler, çok yakışıklı, çok meşgul, çok sıkıntıları var, inanılmaz yoğun, vs. Vs. Falan heralde. 2dk konuşmak için bu kadar peşinde koştuğuna gire başka bir ihtimal yok sanırım. Bu adam sana zerre değer vermiyor, ilgin hoşuna gidiyor, peşinde koşman hoşuna gidiyor. O zaten seni hayatına almamış sen tüm duygu dünyanı bu adama bağlamışsın.ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
kaç kez söyledim pis pis bana benden kurtulacağını mı sanıyorsun dedi toparlanıcaz dedi bende koskoca kadınım işte yumuşak tarafım tamam diyorum toparlanacakAdamın burada yanlışı bittiyse bitti dememek.
Velev ki aldatıyor. 20 kez arayınca ne olacak? Aldatan adam bir kez cevapsız çağrıya da bahane bulur 20 kez olana da. Burada haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz.
Tehditvari şekilde mi söylüyor bunu?kaç kez söyledim pis pis bana benden kurtulacağını mı sanıyorsun dedi toparlanıcaz dedi bende koskoca kadınım işte yumuşak tarafım tamam diyorum toparlanacak
hayır gülerek söylüyorTehditvari şekilde mi söylüyor bunu?
ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
bunu denicem aramamayı .uzak kalmayı yokmuş gibi davranmayı .üsteledikçe daha da şımardığını düşünüyorum.bir haftadır zulum çektim gerçekten insanlar sebgiden ilgi alakadan anlamıyor bunu anladımEn nefret ettigim iliski tipi kıskançlıkla bunaltan ilişkiler.Niye 20 kere ariyorsunuz ki. Her insanin kendine ayirmasi gereken zamanlar,zor dönemleri olabilir. Kendi haline bırakın. Sevgilisiniz diye göbek bağınız bir kesilmedi. Siz üsteledikçe bir sorun olmasa bile sorun haline gelecek. Ayrıca böyle yapacaksan ayrılalım da cok yanlış. Ben her zaman burdayım ama karar senin imajı vermiş oluyorsunuz. Bir sorun yokmuş gibi davranın. Tamam canım deyin her dediğine siz de ilgilenmeyin,ararsa bahane üretin vs.. Sorun var mı derse yok askım ne sorunu falan deyin. O zaman "yedekte" imajından çok "beni umursamıyor" imajı verirsiniz peşinize düşer
Aldatıyorsa elbet çıkar bir yerden öyle bir durum vaesa da yüzüne tükürüp ayrilirsiniz. Simdilik bir rahat bırakın adamı. Kaçan kovalanıyor. İliskinizin ilk başlarında siz daha rahat davrandiginiz pesinizden kosmusturbunu denicem aramamayı .uzak kalmayı yokmuş gibi davranmayı .üsteledikçe daha da şımardığını düşünüyorum.bir haftadır zulum çektim gerçekten insanlar sevgiden ilgi alakadan anlamıyor bunu anladım