• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaklık umutsuzluk mu ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
eski erkek arkadasımın okulu bu yıl bitiyo ve meslege baslıyo . 2.5 yıldır birlikteydik ve 6 aydır ayrıyız . Baska bi sehire tayin olacak ve ben burda kalcam . yani aynı şehire max izin günlerinde gelebilcek . sizce artık umut yok mu ?

Beraberken herşey harikaydı ayrı şehre gidince bitecek mi diye düşünüyorsunuz?
Bu mu sevginize biçtiğiniz değer? Uzaklık olunca herşey bitecek.
Aşk her yerde aşktır.
Uzak olunca da aşk olarak kalacak.

Ben bu mantığı anlamıyorum.Uzaktan yürütenler insan değil mi ? (mesela biz.)O kadar çok şey katıyor ki insana.Deli gibi özlüyorsun,göremiyorsun.Yan yana yürümek,bir çay içmek belki çoğu insana basit geliyor.Ama yanına geldiği sınırlı bir zaman içerisinde insan ne acıktığını anlıyor,ne susadığını.Bulutların üzerinde oluyor.

Konuya dönelim.Ayrıyız diyorsun.Barışmak için iki taraftan birinden bi adım yoksa,bence umut yok gibi.

Beraberken herşey harikaydı ayrı şehre gidince bitecek mi diye düşünüyorsunuz?
Bu mu sevginize biçtiğiniz değer? Uzaklık olunca herşey bitecek.
Aşk her yerde aşktır.
Uzak olunca da aşk olarak kalacak.
sanırım yanlış anlattım . demek istediğim uzakta olmak askımızı bitirir mi değil . biz zaten ayrıyız . ben bu nedenle barışmamız artık imkansız mı diyorum . yüz yüze konuşmadan barışamıcaz cünkü ve artık o cok az gelcek . ayrıydık ayrı kalalım gb bi durum olur mu diye sormuştum .

Ben bu mantığı anlamıyorum.Uzaktan yürütenler insan değil mi ? (mesela biz.)O kadar çok şey katıyor ki insana.Deli gibi özlüyorsun,göremiyorsun.Yan yana yürümek,bir çay içmek belki çoğu insana basit geliyor.Ama yanına geldiği sınırlı bir zaman içerisinde insan ne acıktığını anlıyor,ne susadığını.Bulutların üzerinde oluyor.

Konuya dönelim.Ayrıyız diyorsun.Barışmak için iki taraftan birinden bi adım yoksa,bence umut yok gibi.
şu anda da baska şehirdeyiz . o okumak için baska sehirde . tayin gelince yine ayrı şehirde olcaz . ilk gittiğinde yürütebildik bnm açımdan bi problem yoktu . o ayrıldı . şimdi yine aynı şehre gelemeden baska bi yere gidiyo . umutsuz mu sizce ?

Hala size karşı bişeyler hissediyorsa,sizi seviyorsa tabi ki bir ihtimal vardır.
Uzaklık vs sorun değil böyle bişey için.
Ama 6 ay çokta kısa bir süre sayılmaz. Hiç bir adım atmamışsa sizi gerçekten hayatından çıkarmış olabilir.
Yani çok beklentide de olmayın derim.

Bak benim mantığım hep şu oldu.Ne geliyorsa içimden yaptım..''Yapsaydım şöyle olur muydu?Böyle olur muydu?''falan filan,böyle yaşanmaz.İçinden geleni yap.Ne hissediyorsan söyle,ilk adımı atmaktan çekinme.İlerde keşke yapsaydım diye dövünmektense,şimdi ağlayıp sızlamayı yeğledim ben bugüne dek.

sanırım yanlış anlattım . demek istediğim uzakta olmak askımızı bitirir mi değil . biz zaten ayrıyız . ben bu nedenle barışmamız artık imkansız mı diyorum . yüz yüze konuşmadan barışamıcaz cünkü ve artık o cok az gelcek . ayrıydık ayrı kalalım gb bi durum olur mu diye sormuştum .

Sen adım atsan?
Pat diye karşısına çıkıp, yaşadığı yere gidip ben geldim desen :3:
Konuşulunca hallolmayacak mesele yok :38:

Sen adım atsan?

Sonuna kadar katılıyorum.Olumsuz yanıt verirse başta üzülürsün.Ama yapmazsan,emin ol ilerde daha çok üzülürsün.:34:

Sonuna kadar katılıyorum.Olumsuz yanıt verirse başta üzülürsün.Ama yapmazsan,emin ol ilerde daha çok üzülürsün.:34:

Zamanında benzer şeyleri ben yaşayıp hoppp diye karşısına dikilmiştim o zamanki erkek arkadaşımın.
Neticesi de son derece olumlu olmuştu.
Onun cesaretsizliği senin cesaretini kösteklememeli.
Madem eşitiz her yönüyle eşit olunmalı.
Kimi zaman sen adım atarsın kimi zaman o. :39:

Hala size karşı bişeyler hissediyorsa,sizi seviyorsa tabi ki bir ihtimal vardır.
Uzaklık vs sorun değil böyle bişey için.
Ama 6 ay çokta kısa bir süre sayılmaz. Hiç bir adım atmamışsa sizi gerçekten hayatından çıkarmış olabilir.
Yani çok beklentide de olmayın derim.
6 ay boyunca ara ara telefon görüşmelerimiz oldu . mesaj ama . yani tam anlamıyla 1 ay bile konuşmadgmz zaman olmadı . ama barışmak için bi adımda olmadı . hiç görmedik birbirimizi .

Sen adım atsan?
keşke gitme şansım olsa ama malesef yok . biliyorum yüz yüze görmek herşeyin ilacı . o geldiğinde bana görüşelim dese ben koşarak giderim . ama olmadı .

gerçekten sevgi varsa uzaklık asla sevgiyi azaltmaz aksine fazlalaşır. birbirinizi deli gibi özlersiniz, kıymetli olursunuz, birbirinizn degerini anlarsınız. ama gerçekten sevgi varsa.

gerçekten sevgi varsa uzaklık asla sevgiyi azaltmaz aksine fazlalaşır. birbirinizi deli gibi özlersiniz, kıymetli olursunuz, birbirinizn degerini anlarsınız. ama gerçekten sevgi varsa.
biliyorum . benim açımdan hep öyle oldu bi an bile etkilemedi özlem dışında . ama onu hep cok değiştirdi . etrafı çevresi ...

Back
X