- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
İnşallah canım ya inşallahHayırlısıylan geçer inşallah az kalmış
Aynen canım insan sevdiklerinden uzakta çok zorlanıyor ya inşallah bi an önce biter, senin neden gitme imkanın yok kiCanım şuanda seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi uzaklardayım senin yine okulu bitirip gitme imkanın var benim oda yok uzakta olmak çok yıpratıyor insanı bazen öyle zamanlar oluyor ki insan koskoca şehirde yapayanlız hissediyor tez zamanda sevdiğin kişilerle buluşman dileğiyle sayılı gün gelir geçer
Anladım canım kısmet olursa bende uzakta olucam evlenince o zaman aklıma geldikçe daralıyorum şimdiden valla alışmak zor ama bi yerden sonra katlanmak zorunda kalıyosun ve alışmak zorunda kalıyosun Allah yardımcımız olsunEvliyim ve ailem şehir dışında
Gerçekten bazen çok daralıyorum. Şehir dışında okuyorum son senem ama şu 4 senede gerçekten bıktım yani uzakta olmaktan başkalarının kahrını çekmekten, en yakınım dediğim insanlardan kazık yemekten. Bitsin üstümden büyük bi yük kalkıcak resmen gözümde büyüdü 5 ay
Bende bende canım amin inşallah sabretmekten başka caremiz yok ne yazık ki :/bende ayni durumdayim, nerdeyse günleri sayicam 8 ayim kaldi benimde, Allahim yardimcimiz olsun yasayan bilir, sabredicez ne yapalim :/
Çok zorlanırım eminim yaza istemeye gelcekler gibi gözüküyor canımÂmin canım inşallah ozaman sen kendini alıştır bu uzaklığa evlilikte 5 senem olacak neredeyse hala alışamadım okul bittikten hemen sonra mı evlilik
Uzakta olmak hiç bişeye çare olmuyo maalesef canımherkestenn uzağa gitmek istiyorum bense..
aynen canim öyle, hersey nasip kismet ama ben hic olumlu bakmiyorum uzaga evlenmeye, bidaha ailemin yanina dönebilirsem orda kalirim herhalde, evlenirsem ayni semte tasinicam bu gidisle dogrusu daha ortada fol yok yumarta yok ama uzaga bi kere gittim bidahada niyetim yok :) bakalim belli olmaz yinedeBende bende canım amin inşallah sabretmekten başka caremiz yok ne yazık ki :/
Gerçekten bazen çok daralıyorum. Şehir dışında okuyorum son senem ama şu 4 senede gerçekten bıktım yani uzakta olmaktan başkalarının kahrını çekmekten, en yakınım dediğim insanlardan kazık yemekten. Bitsin üstümden büyük bi yük kalkıcak resmen gözümde büyüdü 5 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?