Uzaktaki biri ile ilişkiye başlamak...

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Aramızda fazlaca mesafe var. Net ortamında tanıştık. Yaklaşık 10 gündür konuşuyoruz. Yanlış hareketini görmedim. Etkilenmeye de başladım ama ne yapacağım konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?

Canım hiç gönlünü iyice kaptırmadan uzaklaş derim yaşandı onaylandı bi çok şey

Kişiliğini anlamak içim telefon ve netlede olsa baya konuşman lazım iyi biride olabilir kötüde ama bu süre zarfında kendini tehliye atar ya aşık olursan kötü sonuçlarla karşılaşınca daha çooook üzülürsün

Uçakla 70 dakilalık mesafe. Otobüsle olamaz. Deniz aşırı :)
Biz evlendik eşimle ama o kadar uzak değil tabi :) gelip gidebilirse her ay sıkıntı olmaz bence. Tabi birazda kısmet o senin kısmetinse olmayacağı varsa da olur

Ben sna söyleyeym.mi ne olacağını.

Bir sure sonra acaba ne yapıyor diye merak edeceksin sonra acaba yaninda km var vs diye düşünmeye baslayacksn. Konuşmadığınz yada mesajlasmadiginiz zamanlar başkasıyla mi diye dusuneceksin. 1 kez dahi olsa bulussanz ble gormedikce ozleyecksn hircinlasacaksin. Kıskançlıklr acaba benle tanışan başkasıyla da tanışmış mıdır yada şuan başkasıyla da konuşuyor mu diye dusunmeler

Ege nin Yaz Aşkım şarkısı geldi aklıma. Başlamam, biteceğini bile bile bu aşka başlamam...

Daha ki neler neler yani zor zanaat sabreder başarılı geçerse kaderdir bellide olmaz amaaa okuyunca bile içim sıkıldı olmazz

Daha ki neler neler yani zor zanaat sabreder başarılı geçerse kaderdir bellide olmaz amaaa okuyunca bile içim sıkıldı olmazz
Benm sevdiğim adam bambaşka ilde arada 7 saatmi ne var otobusle. Ki ortağı ve ortağının ailesini tanıyorum. Brlkte çalıştığı ortagn kardeşi ile muhabbetm.çok iyi ama bu halde bile o kiskqncliktan hircinlasiyorum resmen

İstediğin kadar güvensen de özlem bir süre sonra dediğin duyguları getiriyor

Yürümez mi diyorsunuz?
Çok sabırlıysan başla tabi ama riski büyük baştan söyleyeyim. Konuşurken yazışırken mükemmel uyum sağladım diyen biri yüzyüze elektrik alamadım dedi çekip gitmişti mesela. konuşmanın birinci haftasıydı o bile koymuştu. Sanada olur demiyorum ama olmayacağının garantisi yok. Sende beğenmeyebilirsin. Bu muydu diyebilirsin. İnan bana yüzyüze herşey bambaşka çünkü. Yani bir de hemen görüşemediğini ve bağlandığını düşün. O zaman daha zor olur. En azından hemen görüşün bakın ne oluyor. Sonrası da güllük gülistanlık olmaz. aramayınca yazmayınca zaten görmüyorsun sıkıntı çıkıyor. Yani dezavantajları daha çok. Sırf biri olsun diye çekilecek şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…