- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
senim dediğin yerden kopsa gene iyi kız aşık olsa çirkinliği bile güzel gelcek adamın ama erkekler zor aşık olur bence genelde üzülen biz oluyoruzÇok sabırlıysan başla tabi ama riski büyük baştan söyleyeyim. Konuşurken yazışırken mükemmel uyum sağladım diyen biri yüzyüze elektrik alamadım dedi çekip gitmişti mesela. konuşmanın birinci haftasıydı o bile koymuştu. Sanada olur demiyorum ama olmayacağının garantisi yok. Sende beğenmeyebilirsin. Bu muydu diyebilirsin. İnan bana yüzyüze herşey bambaşka çünkü. Yani bir de hemen görüşemediğini ve bağlandığını düşün. O zaman daha zor olur. En azından hemen görüşün bakın ne oluyor. Sonrası da güllük gülistanlık olmaz. aramayınca yazmayınca zaten görmüyorsun sıkıntı çıkıyor. Yani dezavantajları daha çok. Sırf biri olsun diye çekilecek şey değil.
kesinlikle öyle bende tipini beğenmemiştim çok ısrar etmişti görüşmek için aynı okuldaydık ısrarına karşılık bir de sohbetimiz çok iyiydi uyumu yakaladım seninle demişti iyi madem görüşelim dedim ben konuşmasından vs etkilendim ama o hissedemedim deyip beni engelledi. sanki aşık olup peşine düştüm ne zoruma gitmişti. sonradan ezik olduğunu anladım tabi iyiki gitmiş.. erkeklerin geneli mal.S
senim dediğin yerden kopsa gene iyi kız aşık olsa çirkinliği bile güzel gelcek adamın ama erkekler zor aşık olur bence genelde üzülen biz oluyoruz
Ayy bi kerede ben birine öyle yaptım aklıma geldi hep sonradan becilce davrandım çokta bey efendiydi bak aklıma geldi. O yüzden netten tanışıyorsan riskler bilinmeli kabullenilmeli.kesinlikle öyle bende tipini beğenmemiştim çok ısrar etmişti görüşmek için aynı okuldaydık ısrarına karşılık bir de sohbetimiz çok iyiydi uyumu yakaladım seninle demişti iyi madem görüşelim dedim ben konuşmasından vs etkilendim ama o hissedemedim deyip beni engelledi. sanki aşık olup peşine düştüm ne zoruma gitmişti. sonradan ezik olduğunu anladım tabi iyiki gitmiş.. erkeklerin geneli mal.
işte ne istediğini bilmeyenler yüzünden artık netten tanışmaya sıcak bakmıyorum. insan olarak bile görmek zor olmasa gerek. sürekli ezik gibi sen benden daha iyisin şöylesin böylesin diyordu. ezik. ay yine sinirlendimAyy bi kerede ben birine öyle yaptım aklıma geldi hep sonradan becilce davrandım çokta bey efendiydi bak aklıma geldi. O yüzden netten tanışıyorsan riskler bilinmeli kabullenilmeli.
Bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Takip falan da etmiyordu ama sorduğum 2-3 soruya cevap yazdı. Sadece sorularda birkaç cümlelik muhabbetlerimiz oluyordu. Ama o da ben de mesaj atmıyorduk. 10 gün kadar önce soruma cevap yazdı yine. Orada muhabbet ettik. Sonra mesaj attı. Öyle konuşmya başladık. Dürüst birisi gibi. Bana 'bak sorabilirsin de, ben bugüne kadar bana mesaj atılmadan kimseye mesaj yazmış adam değildim, sana yazdım ilk defa' dedi. Ne kadar doğru bilemem tabi. Ama öyle yapışkan değil. Mesaj atıyor. Eğer işi varsa söylüyor. Ben kısa cevap yazarsam konu buluyor. İşim varsa söylüyorum. Bekliyor. Yazdığımda dönüyor. Ben yazmadıkça whatappta hiç aktif görmüyorum mesela :) Ve biz tanıştıktan sonra o sitede vakit geçirmemeye başladı :) Sesli de konuştuk. Ağır birisi. Muhabbeti güzel ama öyle nasıl tabir etsem lakayt birisi değil.Neden olmasin? Tanistiginiz ortam onemli ama. Tabiri caizse araniyoken denk gelmisseniz uzak durmali. Uzak iliski de cok zor ama imkansiz degil.
Bana da zor gelir. Bunları konuşacak kadar ilerlemedik. O muhabbetini açtığında hepsini söyliycem. Mezun oluyor bu şubatta. Sonrasında başka bir ülkeye yerleşmek hayali var. Seni bekliycem birlikte gidecez diyor. İşin esprisi tabi de. Bana da uzaklık zor geliyor. Ben istediğimde sarılmak, öpmek, kokusunu içime çekmek isterimerkekler için çok rahat bir ilişki türü ama biz kadınlar için uygun oldugunu düşünmüyorum , her an sevdiğimize ihtiyaç duyabiliyoruz gel dediğim zaman hemen gelemeyen sevgili istemem , ben yapamazdım sen yaparım diyorsan dene derim.
Bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Takip falan da etmiyordu ama sorduğum 2-3 soruya cevap yazdı. Sadece sorularda birkaç cümlelik muhabbetlerimiz oluyordu. Ama o da ben de mesaj atmıyorduk. 10 gün kadar önce soruma cevap yazdı yine. Orada muhabbet ettik. Sonra mesaj attı. Öyle konuşmya başladık. Dürüst birisi gibi. Bana 'bak sorabilirsin de, ben bugüne kadar bana mesaj atılmadan kimseye mesaj yazmış adam değildim, sana yazdım ilk defa' dedi. Ne kadar doğru bilemem tabi. Ama öyle yapışkan değil. Mesaj atıyor. Eğer işi varsa söylüyor. Ben kısa cevap yazarsam konu buluyor. İşim varsa söylüyorum. Bekliyor. Yazdığımda dönüyor. Ben yazmadıkça whatappta hiç aktif görmüyorum mesela :) Ve biz tanıştıktan sonra o sitede vakit geçirmemeye başladı :) Sesli de konuştuk. Ağır birisi. Muhabbeti güzel ama öyle nasıl tabir etsem lakayt birisi değil.
Uçakla 70 dakilalık mesafe. Otobüsle olamaz. Deniz aşırı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?