uzaktaki gelinler...

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.907
17.518
498
İyi geceler kızlar. Uzakta evli olanlar ailenize kaç ayda bir gidiyorsunuz. Nişanlım yılda 4 5 kez gidebiliriz dedi. Moralim çok bozuk.

İyi geceler kızlar. Uzakta evli olanlar ailenize kaç ayda bir gidiyorsunuz. Nişanlım yılda 4 5 kez gidebiliriz dedi. Moralim çok bozuk.

uzak da ne kadar uzak? şehir mi? ülke mi? kıta mı? mesafe ne kadar yani?

Ailemden 12 saat uzaktayım yıllık iznimizde ve bayramlarda gidebiliyoruz sadece. Çalışmıyorsanız siz daha sık gidersiniz tabi eşiniz sıkıntı çıkarmazsa.

Ankara Eskişehir çok yakın ya hızlı tren de var artık belki işlerinizden dolayı öyle demiştir nişanlınız

Gene nisanlin "gideriz" demis :) seni yanliz birakmiyo en azindan :)

Çok zor olacak benim için. Yılda 365 gün var ve sadece 4 5 kez gidebilirmisiz çok az. Benim dediğim olacak diyor birde ona kızıyorum.

Çok zor olacak benim için. Yılda 365 gün var ve sadece 4 5 kez gidebilirmisiz çok az. Benim dediğim olacak diyor birde ona kızıyorum.

Yani mesafe sorun değil o istemediği için 4-5 kez gidebilirsiniz doğru mu anladım?

Ay sabah binsen trene gitsen aksam donersin. Bence takılma daha sık gidersin

Aynen doğru o istemediği için sadece 4 5 kez izin verecekmis.

Bence öyle dediğine bakmayın ilk aylarda daha sık giderseniz zaten siz üzüldükçe o daynamaz gönderir bence

kendi aileside ordaysa dediğine bakma sen gider gelirsiniz. Erkekler yeni evliyken eşinin eve bağlanmasını ister o yüzden ailesiyle az görüşsün ister. Çocuk falan olunca ve seneler geçince zaten sen istemesende göndermek ister kafa dinlemek için :)

İnşallah dediğin gibi olur :) erkekler kadınların halinden hiç anlamiyolar :)

İnşallah dediğin gibi olur :) erkekler kadınların halinden hiç anlamiyolar :)

Ah keşke ben de Ankara-Eskişehir kadar yakın olsam....

Sabah çıksan kahvaltıya yetişirsin.

Nişanlın niye 4 5 kere dedi ki, yani neden bi sayı konulması gerekti ? Eşinin ailesi de orda mı?

benim eşim önce tutturudu evliliğe alışamadında aklın ailende de falan filan. Şimdi 2 çocuğum var 8 saat yolgitmek zor geliyo 3 ay da bir gidiyorum. Özlenmek de güzel aslında.

Ben eylulde ailemden uzaga gidicem ama ablam 10yildir bizden uzakta.
Ilk baslarda yegenim kucukken 2ayda bir falan gider gelirdi o bizi ozlerdi biz de onu ve minnosu cok ozlerdiik.
Ama bizim minnos buyuyup okula gidince anca 15tatilde ve yaz tatilinde gelmeye basladi.
Sizin mesafeniz cok azmis gunu birlik bile gidip gelinebilir. Belki nisanliniz bu sayiyi maddi acidan koymustur kimsenin aile gorusmelerine karismaya hakki yok bence kendisine bi zarari olmadikca.

Back
X