Uzaktaki Sevgilim...

Babydeluxe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
81
0
0
Almanya
Görüşmemize daha koskoca 8 ay var, bunu sürekli göz önüne getirip hem beni hem kendisini çok üzüyor. Ama bu benim elimde olan birşey değil ki, kalkıp kafama göre istanbula gidemem ki, yinede kendimi suçlu hissediyorum. Onu böyle bir ilişkiye mahkum etmiş gibi. Seven herşeye katlanmaz mı kızlar ???

Son düzenleme:
Ne kadardır birliktesiniz?
Aynı şartlar sizin içinde geçerli,o da sizin yaşadığınız şehre çıkıp gelebilir o zaman

Son düzenleme:
Ne kadardır birliktesiniz?
Aynı şartlar sizin içinde geçerli,o da sizin yaşadığınız şehre çıkıp gelebilir o zaman

1 seneden fazla oldu. Bu okadar kolaay degil iste cnm ben Almanya da yasiyorum cikip gelemiyo bazi nedenlerden dolayi hem pasaportu bile yok onun islemleri vize fln aylar sürer. Bunlari bile bile bu yolu secti beraber olduk anlamiyorum, SIKILDIYSAN bu durumdan söyle uzatmayalim daha fazla diyorum onu da istemiyo anlamadim gitti derdini

Derdini bilemeyeceğim ama kendinizi suçlu falan hissetmeyin,o sizi özlüyorsa sizde özlüyorsunuz
Onun için ne kadar zorsa,sizin içinde o kadar zor
Dediğiniz gibi sıkıldıysa,zor geldiyse ayrılabilir

Derdini bilemeyeceğim ama kendinizi suçlu falan hissetmeyin,o sizi özlüyorsa sizde özlüyorsunuz
Onun için ne kadar zorsa,sizin içinde o kadar zor
Dediğiniz gibi sıkıldıysa,zor geldiyse ayrılabilir

ondaki sadece öfke de olabilir, yaninda olamadigim icin dedigin gibi ÖZLEDIGI icin ama bunlari basindan beri biliyordu. SIKILSAM coktan ayrilirdim katlanmazdim bunlara diyo. Alip biletimi istanbula gitmeyi cok istiyorum ama malesef okadar geni$ bir ailem yok asla yalniz göndermezler, ne tanidik var istanbulda ne akraba tek basima hayatta göndermezler

Anama cok yalvardim nolur birak gideyim 3 günlügüne de olsa, bazi seyleri düzeltmemiz icin yüzyüze görüsmemis sart fln, yok anam kadin Nuh diyo Peygamber demiyo tabi kiz basina ne isin var orda diceksiniz ama gidersem yalniz olmicam en yakin arkadasimla gitmek istiyoruuz ve sevgilimin orda beni yalniz birakmicagini biliyorum ama gidemiyorum iste bi türlü ikna edemedim anami

canımm arayaa mesafe girdiğindee herşeyy çok çok zorlaşıyoo amaa bu duruma alışmanız zaman alacakk çokk sıkıntı çekiliyo ama seviyorsanız atlatıyrsunuzz emin ol..anlayş göstern birbirinizee yeterr..insan hırçınlaşıyo elinden bişey gelmeynce dahada kırıcı olabiliyo hepsii o lanet olası mesafeler yüzünden amaa emin ol..

ben asla sikayetci olmadim bu durumdan cünkü biliyorum sabrin sonu selamettir, bu 8 ay i atlattiktan sonra ztn hersey daha farkli olucak bizim icin daha düzenli bi sekilde görüsücez ailelerimiz tanisacak fln öyle konustuk, simdi niye durduk yere böle yapiyo onu anlamadim. canimi acitmak hosuna gidiyor sanirim
Sevgisinden süphe etmiyorum ama insanlik hali olur ya sabir sabir nereye kadar, sevgi hersey degil agir geliyor ona katlanamiyo daha fazla. ne bileyim ben üfff bunaldim resmen 1 paket cips yiyorum su an skntidan

sen kızsın o erkek bırak o yapsın uğraşsın zaten hep biz atlıyoruz herşeye sakin uzaklığı eksiklik olarak görme benden sogurmu deme seven adam sonuna kadar gider tatlım

ahh canim ahhhh ayni dertteniz seninle bende yurtdisinda kaliyorum ve esim turkiyede... bizde bu yaz evlendik ama hala ayriyiz yaa bu durum cok zor onu cokkk ozluyorum ve boyle ayri olunca birbriimizi yipratiyoruz uzuyoruz..

dedigin gibi sabrin sonu selammettir ama iste bazen oyle bi noktaya geliyorsun ki sabir edemiyorsun. biz esimlede ilk zamanlar cok zordu ve onu bi kerede olsa gormek istiyordum ama suan sanki dahada zor evliyiz ama ayiriz

elindekini bırakkkkkk benceee sonraa daha çokk dertlernrsinn kilolar gelincee benm gibi:)))az daha sabredinn yaa tek sorun uzaklık olsun görüşememk olsunn gerçkten bağlıysanız birbirinizee aşarsınız bu zorluklarıdaa...

sizde en azindan resmiyet var, ayrilacak benden skldi korkusu da yoktur icinde cünkü o senin kocan :)

haklisin cnm biraktim zaten midem kalkti gece gece bööö bizim gibi bircok insan var biliyorum ve böyle bizim gibi baslayip simdi cook mutlu olanlar var tek biz degiliz :) fazla üzerine gitmicem bu konuda, eger skldysa da zamanla anlasilir ztn yapicak birsey yok ozmn..kendi kaybeder :)

sizde en azindan resmiyet var, ayrilacak benden skldi korkusu da yoktur icinde cünkü o senin kocan :)

oyle deme yaaa walla bizde cokk zor gunler geciriyoruz boyle olmak bizi cok yipratiyo biz ikimizde heyecani seviyoruz askimizi dolu dolu yasamayi seviyoruz ama bu durum gercekten cok zor. ustelik evliyiz artik evimi yuvami bilmek istiyorum walla zoruma gidiyo boyle aylemin yaninda kalmak sagolsunlar bana cok destek cikiyorlar ama iste insan evlenince kendini dogup buyudugu evden aylesinden yabanci olarak gorebiliyomus... suan yapacagimiz tek sey sabir etmek bunuda ins basaririz..

bakk bendee 2 yıl çıktım yanmdaydı adam şimdii başka şehirde her fırsatta görüşyrz amaa yinedee zor oluyoo ilk zamanlarr buluttann nem kaptım herşeyi sorun ettim sanki onun suçuymuş gibii davrandm ama sonraa sonraa alışmaya başlaynca halloldu herşeyy..hem internet var telefon var yanındaki gbi olmaz amaa eskisi gibide zor değil yani herşey kolayy..sabrın sonu selamett senn sabrett kısmetnde varsaa hayrlısıysaa zaten olurr

uzaktan ilişki zor oluyor belki hayatım ama devam ettiriliyor. sevgilimde tamamen yerleşmeye gitmişti İtalya'ya. 6 ay yalnızca telefon ve msn üzerinden görüştük.. ben ona gitmeden önce ayrılmayı teklif ettim rahat olsun diye ama kabul etmedi. bana "ben seni her gün arayamam, malum yoğun olucam" diyen adam her gün telefon etti, arayıp durdu sonunda da bensizliğe dayanamadı ve döndü. şimdilik

ben cnm 3 yıllım bi ilşkim var ve aramızda 18 saat var bir kaç aya yüz yüze görüşüyoruz.o geliyo ben gidiyorum o şekilde onun dışında msn kamerada her gün telle konuşuyoruz mesajlaşıyoruz faaln sevgilim asla uzaktalığı sorun etmedi çok şükür seven insan herşeye katlanmalı sevgide budur zaten zorluklar olacak tabi ama dayanamsını sabretmesinide bilmeli

En azindan gidiyorsun yanina cnm ben onu bile yapamiyorum bizimkiler asla tek basima göndermezler istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…