- Konu Sahibi Babydeluxe
-
uzaktan ilişki zor oluyor belki hayatım ama devam ettiriliyor. sevgilimde tamamen yerleşmeye gitmişti İtalya'ya. 6 ay yalnızca telefon ve msn üzerinden görüştük.. ben ona gitmeden önce ayrılmayı teklif ettim rahat olsun diye ama kabul etmedi. bana "ben seni her gün arayamam, malum yoğun olucam" diyen adam her gün telefon etti, arayıp durdu sonunda da bensizliğe dayanamadı ve döndü. şimdilik
Ben de erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım muhtemelen de bazı durumlardan dolayı ancak 7 ay sonra görüşeceğiz.
Zor bir durum zaman zaman sınırları zorluyoruz üzüyoruz üzülüyoruz derken geçiyor zaman bir şekilde.
Geçeceğine de inanıyorum.
Kamerada görüşün imkanınız varsa bu bizim tek tesellimiz.
En azından onu biraz olsun hissetmiş oluyorsun.
Kaç defa dedim Msn de görüşelim fln, yok girmiyor hiç arası yoktur msn le skype la falan benim için bile girmiyor düşünün inatçıdır benim sevgilim ikna edemiyorum bitürlübenim için problem değil beklemek böyle de mutluyum çok onun varlığı bile yetiyo bana ama kendisi arada söylüyo sonra da öyle demek istemedim diyo beklicez artık başka çaremiz yok ztn gibi laflar ediyo. Elimde olsa anında giderim yanınaa ama olmuyoo
Kızlar sizce bu erkeklerin tarzı mı ? Sevgilim bana istediğim ilgiyi göstermiyor, yani ben ona aşkla tutkuyla dolu cümleler kuruyorum içimden gelerek, ama o aynı şekilde davranmıyor. Güzel şeyler söylemiyor bana
Ben böyleyim işte diyor soğuk kanlıyım belli edemiyorum fln diyor, bu onların doğasında olan bişey mi yoksa benimki mi sırf böyle?
Onu nekadar çok sevdiğimi her fırsatta her şekilde dile getiriyorum ama o hiiç içinden gelerek bişey demiyo, dediği tek şey "Seni çok seviyorum" ama yetmiyor bana hissettiremiyor
Ne yapmalıyım bu durumda? Konuşmayı denedim ama boştan yere tartışıyoruz..
Kızlar sizce bu erkeklerin tarzı mı ? Sevgilim bana istediğim ilgiyi göstermiyor, yani ben ona aşkla tutkuyla dolu cümleler kuruyorum içimden gelerek, ama o aynı şekilde davranmıyor. Güzel şeyler söylemiyor bana
Ben böyleyim işte diyor soğuk kanlıyım belli edemiyorum fln diyor, bu onların doğasında olan bişey mi yoksa benimki mi sırf böyle?
Onu nekadar çok sevdiğimi her fırsatta her şekilde dile getiriyorum ama o hiiç içinden gelerek bişey demiyo, dediği tek şey "Seni çok seviyorum" ama yetmiyor bana hissettiremiyor
Ne yapmalıyım bu durumda? Konuşmayı denedim ama boştan yere tartışıyoruz..
Hayır erkeklerin tarzı değil. Seven erkek güzel laflar eder nasıl bir yapıda olursa olsun aşk insanı değiştirir sonuçta.
İlgi göstermeyen erkekten uzak durmak lazım. Sevmiyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.
canım bence onun yapısıyla ilgili. kesinlkle erkeklerin tarzı fln deil bizim 3. yılımız olcak okadar güzel sevgi sözcüklerini sürekli söyler şiirler yazar. cidden çok kötü bi durum sende söyleme bence artık belki anlar seni
Ya bilmiyorum canım çok kafamı kurcalıyor yapısının böle olduğundan mı diye. Belki benden önceki uzun ilişkisinden dolayı bazı şeylerden soğmuş olabilir çok ilgi gösterip üzülmüş olabilir ondan artık öyle davranmıyo olabilir nebilim.
Hayır erkeklerin tarzı değil. Seven erkek güzel laflar eder nasıl bir yapıda olursa olsun aşk insanı değiştirir sonuçta.
İlgi göstermeyen erkekten uzak durmak lazım. Sevmiyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.
canım ama bunun acısını sana çektrmeye ne hakkı var. heleki bir kadın tabiki güzel sözcükler duymak ister bekler haksızlık yapıyo sana bence sevdiğin insanla tabiki bu sebepten ayrılma. ama onun en ii anlabilmesini sağlıycak şey sennde ona dememen olur
Ben de luksemburgta yasiyorum canim o bahsettigin seyi 3 yil yasadim ben ilk sene dayandik hatta cok da iyiydi cok sevdigini bilirdim ozlem de oldugu icin sabrediyosunuz tabi ama sen bana benziyosun bana cok kizardi universiteye turkiyeye gel derdi bende gelemem derdim gidemem istedigim bolumu tutturmama imkan yok orda. Neyse bende beni seviyorsan beklersin dedim bekleyemem diye 3. senemizde hemde ben onun yanindayken bir anda terketti beni daha ne kadar birbirinizi bekleyeceksiniz bilmiyorum ama cok da uzun surmuyo malesef bilmiyorum canim ya senin bunu basina kalkiyorsa benimki gibi 3 yila kalmadan bile terkedebilir sabri tasana kadar birakmaz seni sonra oyle bi birakir kii benim gibi kalirsin ortada
şakacı arkadaş senı .çok gorduk o sevıyorum bılmem ne edıyorum .aşk şiirleri yazıyorum deyıpde 2 gün sonra baskalarına yazanları .siz beraber oldugnuz erkekleri ilk önce vezir sonra rezil edersınız .çok ayıp yaptıgınız .senı sevıyorum dıyormus .belki bu dedıgın laf yüzünden arkadaş erkek arkadaşına kötü davrancak ve ayrılmalarına sebep olacaksın.bu vebali göze alıp öyle yorum atın.
Canım seven bekler.Sadece o üzülmüyorki.Sende üzülüyorsun ayrı kaldıgın için.
Bizim 6 yıllık flörtümüz oldu.Sadece 2 yılı beraberdik.Diğer 4 yılda bayramdan bayrama gibi birşeydi.Çok ayrı kaldık..
Ama şimdi 6 aylık evliyiz.:)
Bende bunu demek istiyorum İşte cnm :) Allah yazdıysa illaki olur ve mutlu olursunuz, ama öyle değilse zamanla zaten anlaşılır bu :)
Ömür boyu mutluluklar size cnm Allah bozmasın. İnşallah Allahım bana da bu günleri gösterir Sevdiğimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?