uzaktaki sevgilinizle sıkılmamak için ne yapıyorsunuz?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar uzun yıllardır çıkıpta uzakta olanlara soruyorum özellikle ne yapıyorsunuz sıkılmamak için?heleki tel.konuşmaları okadar sıradanlaşıyorki karşılıklı sıkılılıyor ve bitiyor ilişkiler.hal hatır sormaya hava durumunu sormaya kadar gidiyor iş düşünün o derece iyide ne konuşulabilirki hergün hergün?siz neler yapıyorsunuz

Bilmiyorum hic basima gelmedi. Uzak mesafe iliskileri zor oluyor. Bir an once nihayete erdirmeli

canım benim vardı çok sıkıntı oluyo hiç tavsiye etmem yan yana el ele olmak varken uzaktan uzaktan telde görüşmek ne biliyim ordan burdan görüşmek hiç iyi olmuyo güvensizlik oluyo facede okey oynardık birlikte tv izlerdik izledğimz şey hakknda yorum yapardık..yada kavga ederdk bu.

Benim son ilişkim uzaktan devam ediyordu ve bitmeye mahkum oldu. Sorunun temeli uzak olmamız değildi fakat dediğiniz gibi telefon konuşmaları bile çok sıradanlaşmıştı, çözümü varsa ben de bilmek istiyorum, yine gidip uzaktaki bi adama aşık olursam napıcam bilemiyorum

Amuda kalkıp mesajlaşıyoruz

Ayy canım alemsin valla. Uzaktaki yakındaki ne fark eder. Sıkılacağın varsa ikiside boğar. Uzaktaki sevgiliyle diye sınırlamana gerek yoktu yani..

Neyse cevap vereyim. Bu sizin ilişkinizin durumuna yada kadının çekiciliğine kalmış.. Sen ne kadar ilgi çekici biri olursan adamın senle konuştukça konuşası gelir. Buda senin elinde..
Sıradan biri olma. Pozitif, renkli, eğlenceli biri olarak her fırsatta sana koşmasını, enerji depolamasını sağlarsın..

hayır nebileyim şöle konuşun sık görüşün ya görüşmeyin gibi belki taktikler verebilirsiniz kızlar:)

Aramizda 3000km var ve 2,5 yildan fazla beraberiz.
Ilk baslarda gunde 3-5 kez, saatlerce konusurduk internet uzerinden veya telefondan.
Konusmalarimiz siradan olmaya basladi bu sene.
Bende icimdekilerini anlattim ona, ne yapabiliriz diye konustuk.
Simdi ise her aksam 1 saat fln konusuyoruz ve gun icinde telefonda 10-15dk yi gecmiyor.
Favori konumuz: Evlilik
Dugun detaylarina kadar konusuyoruz sonra tabi gunumuzu anlatiyoruz, bulusacagimiz gunu, hasretimizi konusuyoruz...vs
Konu konuyu aciyor desem yeri.
Youtube gibi dusun, bir seye bakiyorsun, bi kac dk sonra apayri bir konu ile ilgileniyorsun.
En onemliside arayi sogutmamak icinde mutlaka yuz yuze gorusmeli.
Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:

aynen canım sana katılıyorum

Son düzenleme:
aynen canım sana katılıyorum bende öyleydim ben sevgilimle tanıştığımda o uzaktaydı bi arkadaştan numaramı almış ve yakama yapışmıştı aylarca peşimde koşturdum ve daha sonra onu tanımayı kabul etmştm 9 ay boyunca arkadaş olarak konuştuk gercekten ben ona arkadaş gözüyle bakıodum oda hep keşke senin gibi bi sevgilim olsa hiç şanslı değilim falan gibi şeyler diodu bende inşallah olur diodum hatta bnm bi sevgilim wardı yakınımda sürekli gördüğüm öeee onu hep ona anlatıyordum onunla ağlıodm onunla gülüodum bana gerçektn çok iyi bi dost olmuştu bazen ona sevgilimi anlatırken birden kötü davranıodu bana bida msj atma fln diodu ne olduğunu anlamıodum (ona anlamıomş numarası yapıodum ) ben naptım şimdi diodum yarm saat snra msj atıodu özür diliodu canı sıkkın olduğu için öle sölediğini pişman olduğunu sölüodu tmm diodm her neyse tam bnde ona karşı bişeyler hisstmeye başladım ve cok sıcak dawranmaya sürekli msjlaşmaya konuşmaya başladm o bana bnden hoşlandığını daha acık belli etti ve bnde ona karşılık werdm her neyse sevgili oldk o askre gitti ve 3 ay sonra dağıtıma geldi benm onunla buluşacak fırsatm yoktu 17 saatlik yoldan herşeyi göz önünde bulundurarak 5 dakka bile olsa görmek için geldi ve ben sadece onun yanından gctm bu şekilde gördü beni ( o beni dfalarca görmüştü benden hoşlanmış o yüzdn peşime takılmıştı ama ben onu hiç görmemiştim) çok seviodu beni benm için yapamayacağ şey yoktu gercekten ve yine geldi yarım saat beraber konuşma fırsatımız oldu ve cok beğenmiştim onu. o tekrar askere gitti 12 ay boyunca hiç görmedim hep uzaktaydık çok hayaller kurduk beraber geldi işte sözlendik 3 aylık nişanlıyız ve nişanlım yine uzakta ama uzaklık hiç mesafe koymuyor aramıza deliler gibi seviyoruz birbirimizi ben cok canlı bi insanım bnle her fırsatta knuşmak için can atıo hiçte sıkılmıyoruz

4 yıldır tanıyorum nişanlımı ve hıç aynı şehırde olmadık..

senede hala 2 ya da 3 defa görüşürüz ama bunun bı onemı yok..elbet daha fazla olsa işime gelırde

bırlıkte kelime turetmece vb oyun oynardık..ya da aynı anda alışverışe çıkardık..aynı anda herhangı bır konuda liste hazırlardık..

ama en önemlısıde sürekli konuşma dedınde olmamak..

evlilere bıle haftada bır gun bıreysel takılın tavsıyesı vr..

o nedenle o gun aklınıza hangı muzıplik geldıyse siz onu yapın gıtsın telefonda

Aynı şehirde olanlar ; Sürekli konuşuyoruz hep birlikteyiz hep yan yanayız monoton oldu herşey diyip sıkılıyorlar.
Uzakta olanlar ; Sık sık telefonlaşıyoruz hep aynı muhabbetler göremiyoz birbirimizi hep telefon çok özledik diyip sıkılıyorlar..

Bunun sonu yok yani

çok güze ama ne konuşuyosunuz peki bukadar:)

ilginç şeyler güzell başka:))

Bizde 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz ama sık görüşüyoruz 15 günde 20 günde falan.
Aynı şehirlerde nasılsak şimdide öyleyiz gün içinde mesajlaşırız akşamlarıda sesimizi duyar öyle uyuruz her şeyden konuşuruz iki arkadaş gibi sevgili gibi...
Şuana kadar sıkılma olmadı :)

ben ayrıldım,kesin çözüm
konularından anladığım kadarıyla sen de ayrıl kurtul diyorum arkadaşım,değmezler... ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…