Uzaktan bakıp sonrasında tamamen ilgisiz davranmak

Ay ben dünden hevesli gibi çağrı atmazdım ya o ne öyle :KK70: hoşlantı varsa zaten karşı taraf ufakta olsa bir adım atar. Adam da utangaç falan değildir yani size karşı hoşlantısı olsa siz aradığınızda geri dönüş yapardı. Utandım şahsen :olamaz: birinin sizden hoşlandığını düşünüyorsanız bile adımı ondan bekleyin hemen atılmayın bu kadar ayol

Merhaba kızlar… geçen hafta çalıştığım kurumun bir eğitimine katıldım … bu eğitimde başka bir bölgede çalışan daha önce tanışmadığım bir beyde katılmıştı. Ben ilk zamanlar bana baktığının farkında değildim eğitimde bulunan diğer arkadaşlarımın sürekli söylemesiyle dikkatimi çekti ve bu durumu bende fark ettim … çevremdeki herkes bunu fark etmese abartıyorum diyeceğim… bende kendisinin numarasını whatsapp grubundan alıp çağrı attım … baktım dönüş olmadı daha sonra mesaj attım yanlışlıkla aramışım diye … oda olur böyle şeyler önemli değil iyi akşamlar yazmış… ya madem ilgin yok neden sürekli bakarsın …. Tanıyan bir arkadaşıma sordum çekingen biri pek kızlarla konuşmuyor dedi… böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı? Sizce neden böyle davranmış olabilir ? Bende kendisinden hoşlandım nasıl davranabilirim??? Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim…
Memlekette herkes kendine bakana çağrı atsa hatlar kitlenirdi. Erken davranmışsınız

Siz niye çağrı attınız ya 😂 size bakan herkesten hoşlanıp çağrı mı atıyorsunuz, yapmayın boşverin, boş boş herkesi süzüyordur muhtemelen var ortalıkta öyle adamlar, hiç kaale almaya değmez

Merhaba kızlar… geçen hafta çalıştığım kurumun bir eğitimine katıldım … bu eğitimde başka bir bölgede çalışan daha önce tanışmadığım bir beyde katılmıştı. Ben ilk zamanlar bana baktığının farkında değildim eğitimde bulunan diğer arkadaşlarımın sürekli söylemesiyle dikkatimi çekti ve bu durumu bende fark ettim … çevremdeki herkes bunu fark etmese abartıyorum diyeceğim… bende kendisinin numarasını whatsapp grubundan alıp çağrı attım … baktım dönüş olmadı daha sonra mesaj attım yanlışlıkla aramışım diye … oda olur böyle şeyler önemli değil iyi akşamlar yazmış… ya madem ilgin yok neden sürekli bakarsın …. Tanıyan bir arkadaşıma sordum çekingen biri pek kızlarla konuşmuyor dedi… böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı? Sizce neden böyle davranmış olabilir ? Bende kendisinden hoşlandım nasıl davranabilirim??? Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim…
Bakmasının bir sürü nedeni vardır birine bile benzetmiş olabilir yani. Aramanız da iyi olmamış bence erkek yapsa adı taciz olurdu.

Niye caldirip kapatıyorsunuz. Muhabbet acsaydiniz. Adam da salak değil o kadar kişi içinde onu caldirip kapatman falan yememistir. Ya sadece değişik bir sima olarak ilgisini cektin oldu bitti. Her baktığımızda acilsaydik olmazdı ki

Lisede yapardık biz AAA bana baktı sana baktı diye koskoca insanlarsınız arkadas ortamın da garip gaza getiriyor falan.
Bir kere çok itici bir şey kız beni buluyor arıyor falan hoşlansam bile itici gelirdi erkek olsam.
Aramıyor caldiriyor

Beğenen konuşsun, tanışmanın bir yolunu bulsun tamam kadın da teklif eder onda sıkıntı yok ancak bana ikili oynuyor gibi geldi. Hiç nazlı erkekleri sevmem.

Benim gözler bozuk bazen öylesine bakınıyorum.
Yeni evlendiğimiz de eşim yeter artık yarım saattir çocuklara niye bakıyorsun demişti(ağacın arkasında armutlarda oturan 4-5 genç varmış)bende miyop nerden bilem :KK53:

Demem o ki her bakandan bir anlam çıkartmayın, aramakla hata yapmışsınız, mesajda tuz biber olmuş.

Back
X