uzaktan ciddi ilşki yürütmek ...ve tanımak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

iyi demişsin çünkü zamanla başka davranışlarıda seni üzmeye devam edicek.
yaş ve fizik olarak büyümüş ama beyni 4 yaşında kalmış.
bazı erkekler maalesef ki mütevazilikten bir haber oluyorlar.
sırf ceketinin markası gözüksün diye askısındaki marka yerinden tutup uzatan tipler bile var en basit örnek (eski sözlüm)
ve değişmiyorlar çünkü davranışları karakterleri olmuş.

bizde uzaktan iliski yürütüyoruz, cok zor bu gercekten ama eger karsindaki insani seviyorsan ve oda seni seviyorsa mecbur uzakliga katlaniyorsun.

fakat henüz iliskinic bu denli tazeyken bu derece "odun" bir insan varsa karsinda, ondan ne sana ne kimseye hayir gelmez.

ben erkek arkadasinin tavrini hic begenmedim.
ileriye dönük planlar kurma, büyük ihtimalle hayal kirikligina ugrayacaksin.

ayrica tecrübeme dayanarak söylüyorum, bu davranis bozuklugunun mesafeyle alakasi yok. yakinda olsa ayni tartismalari yasayacaktiniz, hatta yakin oldugu cin daha cok yüzgöz olacaktiniz.

bence karakterleriniz uyusmuyor, yol yakinken dön.

normalde kimseye ayrilmasini tavsiye etmem hep yapiciyimdir ama dahabir kac ay olmus hemen tepelere cikmis beyfendi.

Sevgiliniz Sizden oldukca beklentili... Belki Sevgiye muhtac belki sizi göremediği için kendine stres yapıyor sinirleniyor ? Bence karşılıklı oturup sorunları gündeme getirirseniz ve nedenlerini sorarsanız birbirinizi daha iyi anlarsınız

Uzaktan iliski yurutmek kolay degil ama imkansizda degil benim sevgilim uzakyol kaptani gorustugumuz cok ama cok az zamanlar ama dogum gunumde burda olmak icin kendini parcalar her sene :) simdi bide sizin tarafa bakiyorum daha yeni bir iliski ozel gunu unutmalar sen kimsin demeler bence emek verme arkadasim kafandaki soru isaretleriyle coddi adim atmak seni cok yorar tartismaayi telefondan cozmek cok zordur bazen yuzyuze geldiginde konusmaya bile degmeyecek konular icin uzaklikla beraber gunlerce tartistigimiz olur sizinde oluyodur olacaktirda ama ben bilirimki ozlemden hasretten sende boyle dusunebiliyosan ugras cabala emek ver olmazsa icin rahat olur ama eksileri artilarini geciyosa buna devam etmek kendine hakaret olur hakkinda hayirlisi olsun :) not burdan israildeki askima opucuklerimi yolliyorumm :)))

kesinlikle haklısın,
erkek dediğin erkekliğini bilecek,
her tartışmada hakaret edip insanın kişiliğine saldırmayacak
bunu kadın-erkek kimse yapmamalı
tartıştığın konu neyse sadece o konuşulmalı
sen şöylesin sen böylesinlere girmeye hakkı yok kimsenin hele yeni bir ilişkide
ha uzun süredir çıkarsınız sonra bak şu şu hareketlerin bana yanlış geliyor diye düzgünce konuşulabilir ama böyle değil!
bu adamdan ne köy ne kasaba olur,
akıllı bir kızsın böyle bencil bir adamın seni üzmesine izin verme
aile aracılı olduğu için seni çantada keklik görmüş sanki hani nası olsa devam edicez o bana gelsin o yapsın,
böyle bir bencillik almış başını gidiyor adamda, ailesi çok şımartmış bence, erkek şımarıklığı var
bu özgüven değil
ablamın sevgilisi vardı aynen bu mantıkta farklı şehirdeydi o da
yok ablam gelsin, ablam arasın niye mesaj atmıyorsun niye şunu yapmıyorsun
a be öküz adam bunları dile getirene kadar sen yap o dediklerini
nedir ki yani sevdiğin insana yollarına gül döksen çok mu?
ne zararını görürsün ki sevdiğin mutlu oldukça sen de mutlu olursun.
ama yok ataerkil yetişmiş kızlara değer vermeyen ailelerden yetişen bencil erkekler böyle oluyor ne yazık ki.
üzgünüm değiştiremezsin, bu adam değişmez, daha şimdiden böyleyse ileride evlenseniz kavgalarınızda kimbilir ne hakaretlere varıcak.
kaldı ki doğum gününü unutup senden onun yanına gelmen vs gibi incelikler bekleyen bir adamdan bahsediyoruz.
bence kendini üzmeye hiç değmez, anlıyorum denk olmak çok önemli birşey ama her konuda ama anlaşmak en önemlisi yoksa denk olduğunuz için kavga çıkmaması gerek diye düşünürken sabah akşam kavga edersiniz.
en iyisi bu ilişkiyi bitirmek, doğru yapmışsın bence de.

Bence yürümez bu ilişki...
Daha işin başındayken iyi düşün derim...

canım mesaj kutun dolmuş....yine.

ya zaten bu sonradan göremeliği bende anlmaıyorum bende çok akrşılaştım mesela saat takmıyormuşum marka giyimomuymuşum kullandığım prafüm markamıymış ama bu hale erkekler nasıl gelio işte böyle marka düşkünü kızlarla takılmaktan sürekli böyle göze sokmaya çalışıyorlar çünkü ekonomik durumu belirten izler marka saat gözlük parfüm giyim olmuş mütevazi olman gözlerine batıyor belkide bu birşy bilmiyor sanıyolar ne kötü....

kafamdaKİ soru işaretleriyle ciddi adım atmak kesinlkkle yoruyo beni çünkü ailenle tanışayım baban annenle tanışatyım 1,5 ay sonra tanışmaya gidelim falan diyo araya serpiştiriyo evlilik gibi konular açıyor ssusup kalıyorum nağpmaya çalışıyor diyorum. bende ve aracı olan kişilerde bana yaptıklarını söylediklerini hiç anlatmadım aynı yerde açlışıyorlar ama bir tanesini bile söylemedim.. ve onu çok iyi bir insan olarak görüyolar fakat onlarda benimle tanıştırdığında onu pek tanımadıklrını söylemişlerdi.. 1 ay falandır aynı işyerindenler...:S başlarda olgun olgun konuşuyordun birden bozuldu ilşki.

onada söyledim istediğin eşyler olmadıkça bunun acısını çıkarar gibi davranıyorsun kısasa kısas yapıosun yaptığın şeyleri başıma kakıyorsun fedakarlık diye ben de bunları anlamıyorum dedim ona ben gittikçe jhakaret duyuyorum ben bunun için girmedim ki bu işe madem öle gittikça üzgün morali bozauk canı sıkılan bir insan oldum bunu n farkındayım istedikleri olmayınca yada ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde sorun çıkıyo dedim ki ayrı şehirlerdeyiz ve dışarı ya çıkacağı zman en azından bir fikir alınsın sonrasında ne oldu istersen birde tasma tak gezdir dio bana tartışma çıkarıp ......:SSS

Oturup sevgisini sorgulayacak değilim içini bilemem ama saygıdan zerre görmüyorum. Umarım geç olmadan kurtulursunuz bu ilişkiden

Böyle kişileri yanından hemen uzaklaştırıcaksın çünki ucuz oluyorlar :) Elbisesi pahalı kendi Ucuz İnsandan ne hayır gelir ? En baba Yiğit İnsan ın Elbisesi Ucuz Kendisi pahalı olur. Bir Laf var Tam böyle İnsanlar İçin Söylenmiş nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok. nice elbiseler gördüm içinde insan yok Böylelerine Yol verin gitsin...!

Son düzenleme:
diğer konunuda okudum ıkısınede cevabım canım benım uzme kendını bazı erkekler boyle sorunlar yapıyor kendını kanıtlamaya calısıyorlar. mesleğiyle alakalı olabılırmı? benımde polis bir cıktığım vardı aynı boyleydı. Bir erkek sana vazgecılmez degılsın dıyorsa o vazgecmeden sen vazgec bence

aslına bakarsan bir kanıtlama havası içinde mesleğide askeriyeden biri. bu sözünede katıldım şimdi vazgeçilmezsin dediğinde dedimki bu sözü çok duydun herhalde yada hayatına gireneler senden hep vazgeçtiler demkki sende alışmışsın böle sözler sölmeye dedim çünkü ben hayata hiç böyle bakmıyordum ama gittikçe değişiyorum sanırım benimde böle bakmam gewrekcek..... Kimse vazgeçilmez değil szöü içinde özür dileyip bir daha olmayacak demişti defalarca bende kimseye bahsetmeden bir şans daha vermiştim kendimcee... şimdi durum ortada anneme söylemiştim böyle bir cümle kulanıyor die orda bekle izle bir kez daha yaparsa sil gitsin demişti ama şimdi onada anlatamıyorum üzerinden 6 gün geçti hergün bir kez arıyo açılmıo kapatıyo bu kadar durum bu ....

kendını kanıtlamaya calısıyor aklı sıra. ama aranızda baska neler gectı bılemem daha fazla yorum yapamam. Sen kendını vazgecılcek bırı olarak goruyormusun. Sen bence ıyıce dusun hayatın boyunca bu erkekle yasayabılırmıyım dıye sor kendıne ona gore karar ver.

Şaka gibi gerçekten 3-5 aylık bir ilişki içinde söylenen sözlerin ağırlığına bir bakın. 2,5 senelik birlikteliğim var henüz bunların kıyısından geçen bir laf işitmedim. Saygı pek yok gibi ilişkinizde, temeli sallantıda olur böyle saygı olmayan ilişkilerin. Kİmse sizden değerli değil bunu unutmadan yaşayın derim o sözleri haketmez kimse.

son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..

canım tanıstıran kişiler onu farklı tanıyor olabilir bi insanı arkadas olarak tanımakla sevgili olarak tanımak bir degildir kesin kararını vermeden sakın ailenle tanıstırma derim yaptıgı herseyi bir kenara bırak ve düsün bu ilişkinin seni yoran tarafımı daha cok aklında yoksa mutlu eden tarafımı ? mesela biz cıkmaya basladıgımızda sevgilim henüz sefere cıkmamıstı cok stresli zamanlar yasıyorduk sevgililer gününde görüsmedi benle hicbir işi yoktu evdeydi bense günlerden beri hazırlık yapmıstım kurabiyelere adımızı yazana kadar hazırlanmıstım o kadar hayal kırıklıgına ugradımki anlatamam ama üc bes kere basına kaktım unutmadımm kafamın bi kenarına yazdım bunu ama baktım hep mi boyle biri yoksa istemeden mi olmus gercekten diye ...icimde muhakemesini yaptım onu daha iyi tanıdım yani sadece bu konulara takılmamakta lazım ama sen kimsin demesi cok kötü olmus anlasılan cok sert cıkısları olan birisi iyice incele sadece belli konulara takılma derim genel olarak ıncele cafeye gıttıgınde garsonla olan konusma seklinden kızdıgında bırıne verdıgı tepkıye kadar insallah umdugun diledigin gibi olur hersey tatlım

canım bence sen ıyıce dusun 2 ozure ınanıpta acele karar verme gercekten mutlu olacagına ınanıyorsan konus ınanmıyorsan bırak daha yenıymısınız. diğer konularındada yalnızlıktan bahsetmısın sana ozel mesaj atamamıyom. tanısmak ve konusmak ıstersen ozelden maılını atabılırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…