anlamıyorum özgüveni yüksekte olablir ama bu kadarda değil genel olarak her açıdan denkiz görüntü maaş aile yapısı genel olarak denk görünüyoruz her açıdan yani bilemiyorum ben onada söylemiştim kimse kimsenin hayatına zorla girmeye çalışmıyor ne ben nede sen demiştim . o gün lkendisinede söyledim bu ne böyle kendini üstün görmenin sebebi ne maaşın mı aynaya baktığında kendini gördüğün mü demiştim ama dönüp ne alakası var saçmalaıyorsun gibi alaycı bir tavır takındı bende dedimki sen artık bundan sonra ömrünü ayaklarımın altına sersen eteklerimede yapışsan bu kadar büyük konuşuyorum senin bu ikinci sözünü afetmeyeceğim bitti deyip telefonu kapattım çok kötü bir gceydi....
Sevgiliniz Sizden oldukca beklentili... Belki Sevgiye muhtac belki sizi göremediği için kendine stres yapıyor sinirleniyor ? Bence karşılıklı oturup sorunları gündeme getirirseniz ve nedenlerini sorarsanız birbirinizi daha iyi anlarsınızMerhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:
kesinlikle haklısın,
erkek dediğin erkekliğini bilecek,
her tartışmada hakaret edip insanın kişiliğine saldırmayacak
bunu kadın-erkek kimse yapmamalı
tartıştığın konu neyse sadece o konuşulmalı
sen şöylesin sen böylesinlere girmeye hakkı yok kimsenin hele yeni bir ilişkide
ha uzun süredir çıkarsınız sonra bak şu şu hareketlerin bana yanlış geliyor diye düzgünce konuşulabilir ama böyle değil!
bu adamdan ne köy ne kasaba olur,
akıllı bir kızsın böyle bencil bir adamın seni üzmesine izin verme
aile aracılı olduğu için seni çantada keklik görmüş sanki hani nası olsa devam edicez o bana gelsin o yapsın,
böyle bir bencillik almış başını gidiyor adamda, ailesi çok şımartmış bence, erkek şımarıklığı var
bu özgüven değil
ablamın sevgilisi vardı aynen bu mantıkta farklı şehirdeydi o da
yok ablam gelsin, ablam arasın niye mesaj atmıyorsun niye şunu yapmıyorsun
a be öküz adam bunları dile getirene kadar sen yap o dediklerini
nedir ki yani sevdiğin insana yollarına gül döksen çok mu?
ne zararını görürsün ki sevdiğin mutlu oldukça sen de mutlu olursun.
ama yok ataerkil yetişmiş kızlara değer vermeyen ailelerden yetişen bencil erkekler böyle oluyor ne yazık ki.
üzgünüm değiştiremezsin, bu adam değişmez, daha şimdiden böyleyse ileride evlenseniz kavgalarınızda kimbilir ne hakaretlere varıcak.
kaldı ki doğum gününü unutup senden onun yanına gelmen vs gibi incelikler bekleyen bir adamdan bahsediyoruz.
bence kendini üzmeye hiç değmez, anlıyorum denk olmak çok önemli birşey ama her konuda ama anlaşmak en önemlisi yoksa denk olduğunuz için kavga çıkmaması gerek diye düşünürken sabah akşam kavga edersiniz.
en iyisi bu ilişkiyi bitirmek, doğru yapmışsın bence de.
iyi demişsin çünkü zamanla başka davranışlarıda seni üzmeye devam edicek.
yaş ve fizik olarak büyümüş ama beyni 4 yaşında kalmış.
bazı erkekler maalesef ki mütevazilikten bir haber oluyorlar.
sırf ceketinin markası gözüksün diye askısındaki marka yerinden tutup uzatan tipler bile var en basit örnek (eski sözlüm)
ve değişmiyorlar çünkü davranışları karakterleri olmuş.
kafamdaKİ soru işaretleriyle ciddi adım atmak kesinlkkle yoruyo beni çünkü ailenle tanışayım baban annenle tanışatyım 1,5 ay sonra tanışmaya gidelim falan diyo araya serpiştiriyo evlilik gibi konular açıyor ssusup kalıyorum nağpmaya çalışıyor diyorum. bende ve aracı olan kişilerde bana yaptıklarını söylediklerini hiç anlatmadım aynı yerde açlışıyorlar ama bir tanesini bile söylemedim.. ve onu çok iyi bir insan olarak görüyolar fakat onlarda benimle tanıştırdığında onu pek tanımadıklrını söylemişlerdi.. 1 ay falandır aynı işyerindenler...:S başlarda olgun olgun konuşuyordun birden bozuldu ilşki.Uzaktan iliski yurutmek kolay degil ama imkansizda degil benim sevgilim uzakyol kaptani gorustugumuz cok ama cok az zamanlar ama dogum gunumde burda olmak icin kendini parcalar her sene :) simdi bide sizin tarafa bakiyorum daha yeni bir iliski ozel gunu unutmalar sen kimsin demeler bence emek verme arkadasim kafandaki soru isaretleriyle coddi adim atmak seni cok yorar tartismaayi telefondan cozmek cok zordur bazen yuzyuze geldiginde konusmaya bile degmeyecek konular icin uzaklikla beraber gunlerce tartistigimiz olur sizinde oluyodur olacaktirda ama ben bilirimki ozlemden hasretten sende boyle dusunebiliyosan ugras cabala emek ver olmazsa icin rahat olur ama eksileri artilarini geciyosa buna devam etmek kendine hakaret olur hakkinda hayirlisi olsun :) not burdan israildeki askima opucuklerimi yolliyorumm :)))
onada söyledim istediğin eşyler olmadıkça bunun acısını çıkarar gibi davranıyorsun kısasa kısas yapıosun yaptığın şeyleri başıma kakıyorsun fedakarlık diye ben de bunları anlamıyorum dedim ona ben gittikçe jhakaret duyuyorum ben bunun için girmedim ki bu işe madem öle gittikça üzgün morali bozauk canı sıkılan bir insan oldum bunu n farkındayım istedikleri olmayınca yada ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde sorun çıkıyo dedim ki ayrı şehirlerdeyiz ve dışarı ya çıkacağı zman en azından bir fikir alınsın sonrasında ne oldu istersen birde tasma tak gezdir dio bana tartışma çıkarıp ......:SSSkesinlikle haklısın,
erkek dediğin erkekliğini bilecek,
her tartışmada hakaret edip insanın kişiliğine saldırmayacak
bunu kadın-erkek kimse yapmamalı
tartıştığın konu neyse sadece o konuşulmalı
sen şöylesin sen böylesinlere girmeye hakkı yok kimsenin hele yeni bir ilişkide
ha uzun süredir çıkarsınız sonra bak şu şu hareketlerin bana yanlış geliyor diye düzgünce konuşulabilir ama böyle değil!
bu adamdan ne köy ne kasaba olur,
akıllı bir kızsın böyle bencil bir adamın seni üzmesine izin verme
aile aracılı olduğu için seni çantada keklik görmüş sanki hani nası olsa devam edicez o bana gelsin o yapsın,
böyle bir bencillik almış başını gidiyor adamda, ailesi çok şımartmış bence, erkek şımarıklığı var
bu özgüven değil
ablamın sevgilisi vardı aynen bu mantıkta farklı şehirdeydi o da
yok ablam gelsin, ablam arasın niye mesaj atmıyorsun niye şunu yapmıyorsun
a be öküz adam bunları dile getirene kadar sen yap o dediklerini
nedir ki yani sevdiğin insana yollarına gül döksen çok mu?
ne zararını görürsün ki sevdiğin mutlu oldukça sen de mutlu olursun.
ama yok ataerkil yetişmiş kızlara değer vermeyen ailelerden yetişen bencil erkekler böyle oluyor ne yazık ki.
üzgünüm değiştiremezsin, bu adam değişmez, daha şimdiden böyleyse ileride evlenseniz kavgalarınızda kimbilir ne hakaretlere varıcak.
kaldı ki doğum gününü unutup senden onun yanına gelmen vs gibi incelikler bekleyen bir adamdan bahsediyoruz.
bence kendini üzmeye hiç değmez, anlıyorum denk olmak çok önemli birşey ama her konuda ama anlaşmak en önemlisi yoksa denk olduğunuz için kavga çıkmaması gerek diye düşünürken sabah akşam kavga edersiniz.
en iyisi bu ilişkiyi bitirmek, doğru yapmışsın bence de.
Böyle kişileri yanından hemen uzaklaştırıcaksın çünki ucuz oluyorlar :) Elbisesi pahalı kendi Ucuz İnsandan ne hayır gelir ? En baba Yiğit İnsan ın Elbisesi Ucuz Kendisi pahalı olur. Bir Laf var Tam böyle İnsanlar İçin Söylenmiş nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok. nice elbiseler gördüm içinde insan yok Böylelerine Yol verin gitsin...!ya zaten bu sonradan göremeliği bende anlmaıyorum bende çok akrşılaştım mesela saat takmıyormuşum marka giyimomuymuşum kullandığım prafüm markamıymış ama bu hale erkekler nasıl gelio işte böyle marka düşkünü kızlarla takılmaktan sürekli böyle göze sokmaya çalışıyorlar çünkü ekonomik durumu belirten izler marka saat gözlük parfüm giyim olmuş mütevazi olman gözlerine batıyor belkide bu birşy bilmiyor sanıyolar ne kötü....
diğer konunuda okudum ıkısınede cevabım canım benım uzme kendını bazı erkekler boyle sorunlar yapıyor kendını kanıtlamaya calısıyorlar. mesleğiyle alakalı olabılırmı? benımde polis bir cıktığım vardı aynı boyleydı. Bir erkek sana vazgecılmez degılsın dıyorsa o vazgecmeden sen vazgec bence
kafamdaKİ soru işaretleriyle ciddi adım atmak kesinlkkle yoruyo beni çünkü ailenle tanışayım baban annenle tanışatyım 1,5 ay sonra tanışmaya gidelim falan diyo araya serpiştiriyo evlilik gibi konular açıyor ssusup kalıyorum nağpmaya çalışıyor diyorum. bende ve aracı olan kişilerde bana yaptıklarını söylediklerini hiç anlatmadım aynı yerde açlışıyorlar ama bir tanesini bile söylemedim.. ve onu çok iyi bir insan olarak görüyolar fakat onlarda benimle tanıştırdığında onu pek tanımadıklrını söylemişlerdi.. 1 ay falandır aynı işyerindenler...:S başlarda olgun olgun konuşuyordun birden bozuldu ilşki.
son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?