bugünde yine 4 kez aradı msj attı bu seferde çok kötüyüm hastayım seni çok özldim sana çok ihtiyacım var diye facesinden msjlar atmış bir resim yollamış üzerinede yazılar böyle onu yollamış birde geceyi sana yazdım diye onur akının şarkısını yollamı yollar yollamaz aradı arayıp açılmayınca msj atmış
gerçekten çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum okadar kötüyüm ki napıcağımı biilmiyorum mmmm sesini duyabilir miyimmmmmm...allahım bana yardım ett çok kötüyüm msjbu ne yapmalı :SSSSSSSSSS
üstelikte bende hastayım kaç gündürrr ve yapayalnızımmmm
KIZLAR en son bu konuyla ilgili yazdığımın üzerinden 1 ay geçmiş bakıyroumda en son yazdığımda ondan ayrıldığımı sölemiştinm fakat 2-3 gün sonrA beni ısrarla arayıp özürler dileyip bir şans daha istedi birşeyleri düzeltmek istediğini ve sevdiğini sölüyordu ve 2-3 gün üst üste telefonlarda ağladığına şahit oldumm ve ben yumuşadım tamam dedim fakat o görüşmek yanıma gelmek istediğini ilk fırsatta söledi ardından hafatsonu işten görevli old. için gelmedi ardından gelen tatil sürecinde yanıma gelecekti ve biz a kaç gün görüşecektik ve bende bazı şeylerin beni yıprttığını bildiğimden geldiğinde onu gözlemleyip bir fikir oluşturacak hislerimi tartacak ve herşeye takrar olur mu olmaz mı gözyle bakacaktımki gelmesine 1 gün kala telfonda tartıştık yıpranan ruh halim sebbeiyle onunla konuşurken birşeylerin beni mutsuz ettiğini hakaret vs. gibi konuların beni etkilediğini bu yüzden birşeylerin içime sinmediğini sölememle ban açıkşması bir oldu ne yani mutlu değilmisin dedi bende mutsuz hissediyorum kendimi dememe klamadı ne yani seni zorla mı mutlu ediyorum diye sorunca birden üstüme gelir gibi olunca ve bendeki tatminsizliklerle evet dedim öle mi ozman ben gelmiyorum sende o zman 4 gün boyunca arkadaşınla gezersin ozman deyip lafı soktu bana bende baktım yine alttan almadı yine beni anlamadı gibicesine birden sisnirlenip allah belanı versin şerefsiz dedim onaaa kii bu olnaların başında onun bana hakaret etmesi bana çok koymuştu dah aönce belliki bunlarda beni yıpratmışşş...ardından telefon kapandı akşam msjlar msjlar üstüne gelio ağlıyorum üzülüyorum sahtesin osun busun bir sürü eşy diyo ya allahım diyorum bana karakterli olan dinlenir dediğinde ben onun burnundan getimrdi açıp sen şusun bususn dememiştim yine gittikçe üstüme gelen msjlar atıoo suçluo elştiriyo böle canımdan bezecek gibi oldum huzur birşey klamadı böle duyarsızda kalamıyorum habire msj attım aç konuşalım diye telefon aötım açmıyor telefonlarımda ben sonrasında bir baktım eski kız arkadşının adıyla bana msj atmışş ismim yerin eski sevgilisinin adını yazaraka yıktın beni parçaladın .....
ardından yıktın beni parçaladın datlu_33 gibi ikinci bir msj atmışş deli oldum ne diosun sen dedim ya napmaya çalışıo anlamamdım ardından yazıyo sende onun gibisin hepiniz aynısınz diye msj attı arıyorum açmıo telelfonlarıda ardındann o gece zehir oldu bende ağlamay başladım beynim gitti düşünmekten ardından banaaldığı biletin iptalini msj olarak atıyıp ne oldu rahataladın mı tamam mı.....
diye yine o kızın ismini yazmışş allah allahhh kafam karmakarışık oldu....... ardından ev arkadaşına anlattım 2 gün de bulunduğum şehird eoyalandım ertesi kalkıp evime gidecekken ailemin yanına o gün arayıp iyiy yolculuklar diledi halbukki benim şerefsiz demem onun için gelmeme sebebi oldu yanıma ve banada zaten bu eski kız ark.ismiyle hitap etmemnin ne olduğunu açıklamadı bile sadce sende gibisin sende hepiniz aynısınız diye suçlama yaptı :S kızlar bu olaya ne diceksiniz ?
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:
İşte bende bundan korkuyorum her kavgada hakaret edilmezki hem ben neden kendimi bu kadar alçaltayım arayıp günde 1 sefer msj atılıyor fakat telefonlarına çıkmıyorum madem bir özür dile sölediğin söz için ama sensiz tadı yok hiçbirşeyin modunda takılma ve üzerime düşmüyor şimdilik. bende açmıyorum telefonlarını zaten cvpta vermiyorum msjlara.... aklım almıyor nasıl kullanabliyor böle ağır lafalrı bana ...
sen epey sözlüce birazda sert bir şekild eyazmışsın ne dicemi bilemedim umutlu ol...
ona yerinin sağlam oolmadığını nasıl gösterebilirim..Uzaktan ilişkiyi yürütmek zordur bilirim..
Bi tarafın hep anlayışlı olması gerekiyor yoksa yürümez. Ama tabiki karşı tarafta işin dozunu kaçırmayacak..
Seninki abartmış artık.
Oluruna bırak..
Kimse vazgeçilmez değildir unutma..
Ona yerinin sağlam olmadığını göster..
Seni kaybetme tehlikesini yaşat Ona..
Baktın hala olmuyor salla gitsin.
Emin ol hayatını böyle birini idare etmekle geçirmek istemezsin.
Heralde gözüne bir görünür var bu çocuğun.. Yazık..onunla nerdeyse 20 gündür konuşmuyoru< tatile gittim döndüm..telefonlarına msjlarına cvp vwermiyordumgeçen haftasonu bana bir msj geldi seni seviyorum sevicemde bana hakkını halel et olur mu birde yaşadığımız güzel günler ve anılar için herşey içinde çok tşk ederimm ardından seni unutmadım unutmuycamda diye bir msj ardından
3 saat sonra bir arama yaptı . ben ogün dönmedim kendisine ertesi gün baktımki gene aramış saat 6 buçuk bu seferde ben bir mğddet durup birden güç alıp açtım telefonu açmıyordum açıp konuşmalarına baktığımda bana sölediği seviyorum sensiz olmuyor yapamıyorum gibi böle kelimeler dizdirdi bende bi aralık bulup yaptığı hataları yüzüne vurdum onu suçladım yaptıklarını söledim açıkca kendi hayatımda artık beni mutlu edecek birisinin olmasını istediğimi söledimm bana sölediklerini yüzüne vurdum.1 msj atıp 1 çağrı ataraak yaptığı seçtiği yöntemlerin bana uygun olmadığını söledim 1msj atıp 1 çağrı atarak gibicesine oda ben görüşmek istemiyorum mu sanıyorsun dedi.sonra bana dönüp ''sen zaten hiç sevmedin ki dedi bana'''sölediğim onca şeyi dinlerken h,ç konuşmadı ben ardı arkasına sıralarken o hiç birşey demedi. benimde hatalarım varsa söleyemedi.seni sildim rehberimden resimlerini sildim neler neler dedim... ardından konuşamadı böle kapatömak istediğini hissettim böle bir hakkını helal et moduna soktu gibi oldu bu şekilde de çok soğpuk kapattımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?