uzaktan ciddi ilşki yürütmek ...ve tanımak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.933
8.356
358
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:

bence haklısın....
hem daha ilişki yeni hem uzaksınız bukadar üstüne gelmesi doğru değil..
zaten uzaktan ilişki yürütmek çok zordur..
hani önceden tanışıp birlikte olupta mecburen ayrı yerlere gidenler bi derece daha yürütebilir belki...
amaaaa direk uzaktan ilişki başlaması ve yürütmeye çalışmak sabır ister...
sana söylediği laflara bakılırsa zaten pek anlaşılacak biri gibi değil...

bırak sevgili olarak insan olarak bile çok saygısız biri geldi bana..
uzaktan birini tanımak çok zordur.ben sevgilimi tanırken bu kadar bile şansım olmadı, bir kere ancak görüştük.uzun
bir sabır gösterdik, anlayış gösterdik karşılıklı..

her tartışmada sözlerinin hakarete ulaşması seni her zaman çok zedeleyecek..bence uzatmayın, herkes kendi yoluna
diyebilmelisin..sevgi demek güven demek, anlayış demek.ufak teefek sözleri sineye çekebiliyoruz ama artık bu adam
yenilir yutulur laflar etmiyor gibi ve dahası etmeye de devam eder bu gidişle..

yeni bi ilişki ve doğum gününü unutuyor....arkana bakmadan kaç yazık etme kendine..bundan bişey olmaz

manyakmış salla gitsin.biz de eşimle 2 yıla yakın farklı şehirlerde ilişki yürüttük.en olmaz dediğimiz anda bile bu tip tartışmalara girmedik.
bir kere saygıyı korumayı bilmiyor.kendine hakim değil ve şımarık

daha önce sen kimsin dedğinde ağlamıştım ertesi 1,5 ay geeçti sonunda gene ağır bir söz bunun üstünede duydun işte otur ağla zatende yaptığın bişey yok aramasaydın napiyim lafı ettii nbana dayanamadım hak etmeyen bir insan olduğumu çok ii biliorum buyüzden ağır geldi bu laf karşılıksız olan ne varmış ya kabulb etmiyorum bundan sonra sen bana nasılsan bende sana öleyim dedi bana

sanki duygusal yönden değil de cinsel yönden bir tatmin bekliyor arkadaş.onun acısını çıkarıyor gibi

canım kusura bakma ama bu ne böyle? insan sevgilisine der mi böyle şeyler yaa.. ayy sinirlendim
bizde uzaktan ilişki yürütüyoruz bizim tek şansımız çok fazla tatile çıkmamız oldu, oralarda birbirimizi baya tanıdığımızı düşünüyorum.
her neyse senin sevgilin bana çok saygısız geldi. madem seninle sevgili olmuş madem seni seviyorum diyo böyle laflar etmemeli, yok sen hakediyosun bu lafları diyosa da sevgilim demicek bu nasıl iş valla. cık cık cık
doğum gününü de unutmuş valla pes.. pek kıymet bilmeyen biri sanırım ve saygısız. böyleleriyle ilişki yürütmek için peygamber sabrı olması lazım insanda.
yol vermelisin bence sen ona..

bilmiyorummmm( baştan beri hiç güvenemedim bi kere aceleci çok çabuk hareket ettiğini düşünmüştüm daha tanımadan etmeden ona karşı bağlanmak anlamsız olurdu...

İşte bende bundan korkuyorum her kavgada hakaret edilmezki hem ben neden kendimi bu kadar alçaltayım arayıp günde 1 sefer msj atılıyor fakat telefonlarına çıkmıyorum madem bir özür dile sölediğin söz için ama sensiz tadı yok hiçbirşeyin modunda takılma ve üzerime düşmüyor şimdilik. bende açmıyorum telefonlarını zaten cvpta vermiyorum msjlara.... aklım almıyor nasıl kullanabliyor böle ağır lafalrı bana ...

Sizin sorununuz mesafe değil
Daha dün sevgilin olmuş ama maşallah her haddi aşmış
Hatta yakın olsanız neler olurdu düşünemiyorum

Ben olsam tek kalem de silerdim
Karakterden dem vuruyorsun ama önce aynaya bak derdim

bildiğin hödükmüş bu ya ne demek karakterli olan dinlenir vs. terbiyesize bak.hem de daha cicim aylarındasınız şöyle birkaç senelik ilişkiniz olsa ya da evlenip birbirinize alışsanız ağzına geleni sayacak demek.sen buna daha da bağlanmadan yol ver gitsin.daha kalbini çok kırar bu senin

ona göre o benim için her türlü fedakarlığı yapıyormuş ben hiç birşey yapmıyorumuşum çok uyuyormuşum ilgilenmiyomuşum hep o arıyomuş yanına geleme için bulduğu şehre bahne üretiyormuşum hatta bu saöledikleri laflar için bile boşuna kendine malzeme arama diyo ne malzemesi ne malzeme arıycam diorum ://anlamadım gitti.çalıştığım yerdeki kişiler onu anlatmamaşışım iması geçmişten bahsetmeyen senin hiç sevgilin oldumu diye soruyo bu nasıl bilmiorum ya üf :S

Küçücük bi tartışma da ağır sözler eden erkeklerden hemen uzaklaşılmalı bence. Karakterli olan dinlenirmiş. Lafa bak. Seviyorum dediği kıza bu lafları etmek karakter sahibi olmak mı oluyo acaba onun dünyasında.

İletişimin hemen kesilip bir daha yüzüne dahi bakılmaması gereken bir şahıs bu.
Düşünecek hiçbir şey yok.

uzak dur bence ..balık bastan kokar derler aynen de oyle olmus rengını bellı etmıs ,ilerde daha cok uzulursun yol ver gıtsın...

ne köy ne de kasaba olur sana bu insandan.

insan dediğin küçük bir tartışmada kendını kaybetmeyecek!

uzak ol, belkı kendıne gelır. ne ara ne sor.
hatta cevap bıle verme
çok ısrarcı olursa
yanlışlarını söyle yüzüne ve , '' sen bu şekilde olmaya devam edersen bu iş olmaz '' de.
gerçi huylu huyundan vazgeçmez ; ama dişini gösterdığın zaman kendını geri çekme ihtimalide var
herkesın anlayacagı bir dil vardır.

sanırım özgüveni çok yüksek biri,
davranışlarında kısa süreli düzelmeler görsende uzun vadede bu kişinin seni mutlu edeceğini sanmıyorum

sanırım özgüveni çok yüksek biri,
davranışlarında kısa süreli düzelmeler görsende uzun vadede bu kişinin seni mutlu edeceğini sanmıyorum
anlamıyorum özgüveni yüksekte olablir ama bu kadarda değil genel olarak her açıdan denkiz görüntü maaş aile yapısı genel olarak denk görünüyoruz her açıdan yani bilemiyorum ben onada söylemiştim kimse kimsenin hayatına zorla girmeye çalışmıyor ne ben nede sen demiştim . o gün lkendisinede söyledim bu ne böyle kendini üstün görmenin sebebi ne maaşın mı aynaya baktığında kendini gördüğün mü demiştim ama dönüp ne alakası var saçmalaıyorsun gibi alaycı bir tavır takındı bende dedimki sen artık bundan sonra ömrünü ayaklarımın altına sersen eteklerimede yapışsan bu kadar büyük konuşuyorum senin bu ikinci sözünü afetmeyeceğim bitti deyip telefonu kapattım çok kötü bir gceydi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…