- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Tabi insan hele böylesine zorlu bir meslekte her zaman güler yüzlü olmayabilir. Ama cevap vermeyen tersleyenler insanı uzuyor.15 senedir kamuda çalışıyorum.Mesleğe ilk başladığım zamanlarda olduğu gibi enerjim yok elbet .Mesleki deformasyona uğruyorum bunu da hissediyorum.Hele Mart ayından beri hızlı bir dibe çöküş yaşadık camia olarak ama birazda kişilikle alakali sanırım .Sosyal hayatımda da somurtkan ve de ters bir yapım yok .
Ama insanlık hali her zamanda güleç olamıyorum
Ne güzel düşünüyorsunuz. Gercekteb de doktor veya hemsire olmayi bu yonde isteyebilirdim . Dua almsk cok onemli.Ben de hasta insanların dualarının daha içten olduğuna inanırım, aldığın paranın karşılığını vermek dışında bir de manevi olarak iyi hissetmek için iyi davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Tabi onun dışında karşı tarafın da verdiği enerjinin önemli olduğu aşikar çünkü benim ailemden yakın ve uzak çevremden hiç böyle bir sorunla karşılaşan olduğunu duymadım çok şükür
Herkes yaşadıklarından pay biçiyor.Yanlış anlamayın ama ben de güler yüzlü hemşire çok nadiren gördüm. Ama gördüğümde de çok mutlu oldum. Dua ederim onlara. Çünkü hasta iken bir de azarlamak, ters davranilmak çok üzücü.
Evet yapmamak lazım genelleme. Haklisiniz.Herkes yaşadıklarından pay biçiyor.
Serumu biten artık serumun içine kan gelen hasta için çağırdığımızda ne var be diye bağırarak gelen, sonuçlarımız ne zaman alabiliriz gibi çok normal sorulara tersleyerek cevap verenleri görünce genelleme yapmak kaçınılmaz oluyor.
Burada belli meslek gruplarına her ağzına gelen istediğini söyleyebiliyor ama bazı gruplarda duyar kasılıyor.
Bana bu yapılanda çok taraflı geliyor.
çok doğru her mesleğin iyisi kötüsü var.ama ben burda ki yüzlerce öğretmene destek yazmışsam beğeni atmışsam 3 haftadır her konularına siz öğretmenler neden sorunlu bir öğretmen yazdıklarımı başka yerlere çekip bana saldırdığında onun arkasında oldunuz .bugün açılan 2 konuda da aynını yapmış bunlar sadece bugünküler. her öğretmene de saygı duyulmaz 1000 de bir çıksa da .gerisi başımızın tacı iyi ki varlarHerkes yaşadıklarından pay biçiyor.
Serumu biten artık serumun içine kan gelen hasta için çağırdığımızda ne var be diye bağırarak gelen, sonuçlarımız ne zaman alabiliriz gibi çok normal sorulara tersleyerek cevap verenleri görünce genelleme yapmak kaçınılmaz oluyor.
Burada belli meslek gruplarına her ağzına gelen istediğini söyleyebiliyor ama bazı gruplarda duyar kasılıyor.
Bana buda çok taraflı geliyor.
Dediğim gibi ilk mesajınızı öğretmenden hesap soruluyor gibi algıladım.çok doğru her mesleğin iyisi kötüsü var.ama ben burda ki yüzlerce öğretmen destek yazmışsan beğeni atmışsam 3 haftadır her konularına siz öğretmenler neden sorunlu bir öğretmen yazdıklarımı başka yerlere çekip bana saldırdığında onun arkasında oldunuz .bugün açılan 2 konuda da aynını yapmış bunlar sadece bugünküler. her öğretmene de saygı duyulmaz 1000 de bir çıksa da .gerisi başımızın tacı iyi ki varlar
Bende konuyla alakali calisma yapan biri olarak kendime inanmaya devam edeyim. Siz bildiginiz gibi yapin. Bu arada tip da mikrobiyoloji anabilim dali hasta bakmaz. Biyokimyacilar gibi gelen hastadan gelen ornekleri analiz eder. Kalıcı hasar tespitini nasıl yapmışlar, sizin Prof. Mikrobiyolog tanıdıklar?Çocuklarda kalıcı hasar tespiti için ergenliğe girmelerini bekleseydiniz bari. Herkese çamur atmış olmayayım ama Türkiye de ki araştırmacı geliştirmeci doktor ve bilim insanlarının da profesörler dahil ne kadar dünyadan bi haber olabileceğini bilseniz keşke. Alın size dünyanın kullandığı literatür kaynağı, www.pubmed.gov . Açın kendiniz bakın. Daha önce de dediğim gibi her duyduğunuza inanmayın lütfen.duyumla ya da nette okuduklarımla yazmadım ailem de çok sayıda doktor var 2 tanesi mikrobiyoloji prof.u tabi ki onlara inanacağım size değil hanımefendi.covid in kalıcı hasarları var bir çok organa üreme organı da bunlardan biri.normal grip değil bu hala anlayamadık ülkece
Niye köyde oturan öğretmen yok mu? Ben köyde oturuyorum mesela. Türk telekom’a en yüksek hızda internet parası ödedim aylarca ama hizmet alamadım zor bağlandım. Hazretler sonunda oraya bu hizmeti veremiyoruz dediler de başka bir çözüm buldum. Parayı alırken orada yararlanamazsınız dememişlerdi amaevinde net olmayan öğretmen olur mu hiç inandırıcı değil apartman görevlilerinin bile evinde var bizim sınıfta aktif te kullanıyorlar sorunsuz
Niye köyde oturan öğretmen yok mu? Ben köyde oturuyorum mesela. Türk telekom’a en yüksek hızda internet parası ödedim aylarca ama hizmet alamadım zor bağlandım. Hazretler sonunda oraya bu hizmeti veremiyoruz dediler de başka bir çözüm buldum. Parayı alırken orada yararlanamazsınız dememişlerdi ama
Hocam söz alabilir miyim?Ne bu şiddet bu celal
Öğretmenler şöyle öğretmenler böyle bi susmadınız yemin ederim
Ev ortamındayız tatil beldesinde değil ne kadar abarttınız
Eğer haberleri takip ediyorsanız kamuda esnek çalışmaya geçildiğini de bilirsiniz.
Biraz takip edin.dünya koronadan yıkılıyor sizin tek derdiniz öğretmenler mı?
Ayrıca öğretmen olarak kendinizi koruyamıyor musunuz ne kadar saçma bi soru.
Koskoca proflar o kadar sağlık çalışanları bu hastalığa yakalandı hem de koruyucu tulumlar ı olduğu halde.geciyor bulasiyor bi sekilde iste.
Siz farkında değilsiniz ama biz bulaşıcı bir hastalıkla mücadele ediyoruz şu an.
Ve herkesin evi de okulun dibinde değil.
Amaç herkesi otobüslere metrobüslere dökmek mı yoksa olabildiği kadar insanın evde kalmasını sağlayıp hastalığı engellemek mı?
Gören de sanacak ki pijamayla kahvaltı sofrasında ders anlatıyoruz.
Burda bu kadar öğretmenlere sallayan veliler inşallah çocuklarının canlı derslerini takip ediyrodur.cunku birçok öğretmen de bundan şikayetçi
Hocam söz alabilir miyim?
Eşim kamu personeli, esnek çalışmaya falan geçmediler. Genelgede ihtiyaç kadar personel deniyor diye amirleri size ihtiyacımız var demiş.Kurum dışı bir çok kalabalık yere girip çıkıyor yani olur da covid hastası biriyle temas ederse filyasyonda adı bile geçmez.
Bunca zamandır bu kadar izole olan tek sektör sizsiniz bunu kabul edin.
Mantıklı cevapları beğenmiyorsunuz ki :) Mantıklı sebebe de haksız eleştiriye de cevap kıskanıyorsunuz oluyor.Ne yapalım öğrencisiz okulda?mantıklı bi cevap istiyorum
Mantıklı cevapları beğenmiyorsunuz ki :) Mantıklı sebebe de haksız eleştiriye de cevap kıskanıyorsunuz oluyor.
Neden yazmayayım forum burası olayı bu :)Siz hâlâ yazmaya devam mi?
Yok yok eger cevap mantıkliysa begenirim ama mantikliysa :)
Bugün almanyadaki bir canlı derse denk geldim.İnanın onlarda aynı şekilde dümdüz anlatıp geçiyor.devamlı ödev listesi yolluyorlar.
Sizi tebrik ediyorum kaç sayfa konuda üşenmeyip kime cevap verip vermediğimi kontrol ettiğiniz içinNeden yazmayayım forum burası olayı bu :)
Üstelik yazmakta sıkıntı yok cevap
vermemekte sıkıntı var. Evden çalışmanızı kıskanmıyorum ben de evden çalışıyorum ama okuldan ders vermenizi mantıklı buluyorum dedim en son, nedense o konuda yorum yapmamışsınız. Başka bir arkadaş öğretmenler de pozitif vaka saptandı ilk günden,okula gelince mi sorun oluyor öğretmenler dışarıda gezince corona yok mu demiş cevap yazmamışsınız mesela.
Burada da gördüğüm üzere öğretmenler de korkunç bi saldırı savunması var. Biraz hak veriyorum normal süreçlerde de haksızlığa uğradığınız için iyice diken üstündesiniz bu süreçte ama inanın herkes sizi kıskanmıyor. Başka bir argümanınız olsun insanlarla fikir alışverişi yaparken yani.
Ben size okula gidin mi yazdım? Kamu esnek çalışmaya geçti dediniz de onu bilgilendirdim.Ne yapalım öğrencisiz okulda?mantıklı bi cevap istiyorum
Neden iş yerime gidip çalışayım benim canım yok mu :)Sizi tebrik ediyorum kaç sayfa konuda üşenmeyip kime cevap verip vermediğimi kontrol ettiğiniz için
Sizin hayat bu forumdan ibaret sanırım ama benim reelde de bir isim ve hayatım var.
Canlı dersler evrak işleri rutin hayat derken oturup burada çene çalamıyorum çok pardon
Işte mantıksız yani düşünceniz e değişmiyor da sakız gibi uzatıp çocuk gibi kavga mı edeyim sizinle
Hala bi yerlerden cikip çıkıp saldırıyorsunuz ondan sonra da vah sen öğretmen misin ah sen söylesin deniyor çok gördük burada
Ama artık yemiyoruz bunları.forumda konu öğretmen olunca özellikle kavgaya gelen çok üye var
Siz hele oturduğunuz yerden hiç konuşmayın madem o kadar meraklısınız gidin is yerinizde çalışın.su durumda bana mantıksız geldiği için cevap bile vermeye gerek duymuyorum.
Ama madem zorunuza gitti yazayım.
Ayrıca daha kıskanma kelimesi kullanmamışken de sizi kimse kıskanmıyor diye diretmek de ne bileyim
Neyse size hayırlı işler.beni değil işinizi takip edin bay bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?