Uzaktan ilişki olmuyomuş

troublegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
33
2
6
35
İzmir
Ben bi konu açmıştim kizlar, uzaktan ilişki olur mu diye o balikesirdeydi ben izmir izinde buluscaktik bu izine gelmeden 1 hafta once.kadar bana soğuk davrandi ama.hala seviyorum diyo telefonda konusurken ben dedim.ayrilalim belli sıkıldın herhalde tamam dedi ya. Ama ben onu aklimdan cikaramiyorum kesinlikle ama o coktan unuttu belli. Lanet olsun ya baskasini mi buldu sizce yada sevmedi mi ben sikcak bisey yapmadim :'(

Bende tecrübelerime göre söyleyim, isteyince oluyor. İlk 2 senemizde sevgilimle ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi. Şimdi aynı şehirdeyiz. Her gün beraberiz.

uzaktanı bırak görmeyince bile oluyor dün olduğu gibi dinde olduğu gibi

dünlere gidince seviyorum aşkımlar eksik olmaz

yani velhasıl kelam herşey gerçekten sevmekle ilgili uzak ilişki yıpratabilir ama eğer gerçekten seviyorsa ayrılığa neden olmaması lazım

Bencede sorun yoktu ama galiba başka birisini buldu. Beni en.cok bu üzüyo birini sevebilir ama.delikanli.gibi gelip soylemedi kiz gibi trip atarak son.noktaya getirdi

Bencede sorun yoktu ama galiba başka birisini buldu. Beni en.cok bu üzüyo birini sevebilir ama.delikanli.gibi gelip soylemedi kiz gibi trip atarak son.noktaya getirdi

bak kendinde diyorsun delikanlı olmayan bir adamla senin işin ne

boşver demek bize kolay ama senin için hayırlı olsaydı senin hayatında olurdu

üzüleceksin ama ben yine de deyim üzülme

İki taraf da birbirini gerçekten seviyorsa uzaktan ilişki 'Çok da güzel' yürütülür. Olmuyorsa demek ki bir şeyler eksiktir o ilişkide de ondan olmuyordur.

aynısı benim başıma da geldi cnm ama daha farklı beni aramadı güya hattı kaybolmuş yurtdışında felan en son onu dedi bende faceden herşeyden sildim uğraşamam sende salla gitsin ...hayatımda aşkıda sonsuza dek kapattım...

Eğer gerçekten seviyor ve dürüst delikanlı bir insansa olabilir fakat erkekler biz bayanlar gibi değiller uzaklığa bizim kadar tahammüllü olamayabilrler. Yanlarında kı arkadaşlarını görmek istiyorlar. Ve uzak olunca ufak şeylerden kavga etmekte an meselesi. Ama geçici bir uzaklıksa durum o kadar vahim olmayabilir. Neticede delikanlı değilse yanımda bir insan sevgilim olsun deyip başkasını bulması an meselesi.

insan birbirini gerçekten seviyorsa uzaktan ilişki yürütülür. yürümezse o ilişkide tek taraflı sevgi vardır

uzaktan iliski tabikide olur eger iki taraf birbirini gercekten seviyorsa istiyorsa mesafeler asla engel olamaz benim 7 yilik bir iliskim var ve birbirimize uzagiz .s

uzaktan da ilişki oluyor elbette neden olmasın. ama konu sahibesi sanki bu kişiyle hiç görüşmemiş gibi anlatmış. internet tanısıklığı filan gibi yani. doğru mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…