uzaktan ilişki yürür mü?

hefhef

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
64
0
16
Ankara
yaşayanlar atlatsın..hep diyoplar uzaktan yürümez diye ama yürüyen de var diyorum kendime..uzak olmak biraz zor..gerçi alıştım artık ama tanıyamıyosun belki de yakın olsan daha iyi tanırsın.bi de insan özenşyo yakın olanlara..onlar artık arkadaş gibi olmuştur özlemiyolardır birbirlerini diye moralimi düzeltiyorum..

sürüyor canım gayette bizde sevgilimle uzağız ama iki gönül bir olunca önemli olan birbirinize güvenmeniz ve sadık kalmanız yani

ne zamandır birlikte olduğuna bağlı.. 1 yıldan azsa temeli saglam değilse yürümeyebilir, benim erkek arkadasımla birlikteliğim 7.yılını doldurdu, şimdiye dek hep yanyanaydık son 6 aydır ayrı şehirlerdeyiz, yürüyor çok şükür

önemli olan yollar arasındaki değil kalpler arasındaki mesafe... Eğer aşk ve saygı büyükse her daim sürer ama azsa yanı başında olsa bile sürmüyor.

yürür yürür bal gibi de yürür hem de .sen dert etme .hem mesafe olan ilişkilerin

bırbırıne yakın olan ilişikilerden cok daha fazla avantajları vardır .karsılastıracak olursak ;

aynı sehır de olan ılıskıler yanı bırbırıne yakın olan çiftler

herseyı cok cabuk hızlı yasayıp hızlı tuketıyorlar .cunku sureklı

dıp dıbeler .her ıstetıklerı zaman bulusuyorlar .arada ne ozlemın verdıgı

tutku kalıyor ne heyecan .o kadar cok hızlı yasanıyor kı duygular

bir sure sonra ilişki vıcık vıcık bir hal alıyor .ama mesafe olan ılıskıler de

bu durumlar cok fazla gorunmuyor .duyguları paylasımları daha mutevazı kullanıyorlar

özlem hasret duygusu bu cıftler de daha agır basar,bulustukların da ılk gun kı gıbı tıtreyecek

kadar heyecanı taze tutarlar .mesafelı ılıskıler de cıftler bırbırlerıne karsı genel de saygıyı

yıtırmezler .cunku ılıskıyı hızlı yasamıyorlar .mesafe ılıskılerın de saygı ve sevgı genel de baki kalır .

genel tartışma sorunları bulusamamak olur .özlemın verdıgı stresle gerılebılırler .ama

bulustukların da pamuk gıbı olurlar benım okuldan bır arkadasım vardı .sevgılısıyle

ayrı sehırde ıdı ve 6 yıllık bır ılıskı ıdı .arkadas ben omru hayatım da onların ılıskısı gıbı bır ılıskı

gormedım .hıc mı kavga etmesssınız sız(!) hıc mı tartısmazsınız (!).yok bunlar hıc tartısmaz hıc

kavga etmezdı unvden arkadasım ama sankı lıse askı gıbı ask yasıyordu .

yemın ederım onların askından bana fenalık gelıyordu .ben boguluyordum artık bunların

bu askım bocegım hallerınden yaa .ama gercekten ımrenılecek bır ılıskıydı .

sımdı evlendıler cok da mutlular

Son düzenleme:
aşkın en güzeli uzaktan olandır !!! 3 sene ve evlılık getırdı bana..

valla ben eski moda bir insanımdır biraz böyle ortaçağ ingilteresinde falan yaşasaymışım çok mutlu olurmuşum heralde.
bir de ben şuna inanıyorum mesela eskiden kurulan evlilikler (görücü usulü değl tabi aşkla) ne kadar uzun süreli oluyormuş çünkü şimdiki gibi herkes her şeyi hemen tüketmiyormuş.
ben erkek arkadaşıma çok güveniyorum kendi babamdan bile daha çok güvenirim ona ama bu güven kolay oturmadı tabi.. uzaklık öyle bir şey ki bazen çok özlüyorsun dayanamayıp isyan ediyorsun ama bir araya gelince de her saniyeyi o kadar dolu dolu yaşıyorsun şimdi bakıyorum 3 yıldır birlikteyiz nişan ya da evlilik için daha bir 3 yıl daha var eğer yanyana olsaymışız gitmezmiş gibi geliyor.

ama şu saatten sonra yanıma gelse mesela o kadar çok yapacağımız şey var ki anlatamam. ha diyeceksin evlenince dipdibe yaşayacaksınız o zaman sıkılmayacak mısın. hiç sanmyıorum çünkü yine birbirimize aç olucaz. zaten bir süre kendi evimiz kendi hayatımız ardından çocuk derken yanyana olan çiftlere göre daha avantajlı olacağımızı bile düşünyorum bazen

ne güzel özetlemişsin aynen dediğin gibi oluyor.
4 yıl oldu ve hep ayrı şehirlerdeydik. genellikle buluşamamaktan kavgalar oluyor zamanlama uymuyor. genel konular yüzünden de tartışmalar oluyor ama her an buluşacak gibi durumumuz olsa anlık sinirle birbirimizi yerdik dediğim oluyor. bu ayrılığı yaşamak zor ama avantajları da senin dediğin gibi. çoğu arkadaşımız güler bize ama imrenirler... aşkım, kelebeğim, fıstığım filan..şiirleri vs. çocuk gibisiniz derler
bir de uzaklığı sorun yapıp yapmamak iki tarafa bağlı. her iki tarafta uyumlu olmaya gönüllüyse birbirini idare ediyorsun..yani uzağızda şeytana uydum aldattım olayları hikaye. insanın gönlü temiz olacak. sevgi kalpleri diri tutuyor her zaman

yürür ama bi zaman sonra çıkmaza girer eğer birleşmek için çok zaman varsa.
yürür ama yıpranırsın;çünkü telefonda internette yeterince kendini anlatamazsın.sevgini kızgınlığını özlemini..işte bu yıpratır
yürür ama çok fazla fedakarlık ister..görmek istediğinde göremezsin..gelemezse yanına kızamazsın..bozulsanda anlayış göstermen gerekir göstermezsen anlayışsız dırdırcı olursun..
bilmiyorum bir zamanlar uzaktan yürütmeye çalışan biri olarak çok yıprandım yoruldum ve sonundada bitti..

içini kararttım özür dilerim ama unutma istisnalarda olabiliyor bazen..sabır anlayış güven varsa yürüyedebilir
belkide ben beceremedim :)

iliskinin temellerine gore degisir. arada gercek sevgi varsa her turlu yurur.

1 yıldır uzağız birbirimize.. 2 yıl yan yana olduktan sonra ilk başta çok koydu.. Onun olmadığı bir yerde yaşamaya alıştım evet ama herşey sorun oluyor.. Kavgalar artmaya başladı, şüphecilik girdi araya..
Güvensizlik vs vs.. Yok kim ne derse desin uzaktan ilişki YÜRÜMÜYOR... Hiç birşey yokken soğukluk giriyo.. Ya daha bir sürü şey var.. Sözlenmeye karar verdik en sonunda.. Nasıl olacak bilmiyorum sonrasında ama bir nebze rahatlarız belkii... Özlem,hasret çok zor şey..

ne güzel demişsin yürü ama nasıl yürür işte.....

evet aslında şöle uzaktan başlayan ilişkiler yürüyor çünkü onlar bunu hesap ederek başlıyorlar zaten ilişkiye.ama zamanında yakın olupta iş okul gibi nedenlerle uzaklaşan sevgililerinki hayattaaaaa yürümüyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…