aşkın en güzeli uzaktan olandır !!! 3 sene ve evlılık getırdı bana..
ne güzel özetlemişsin aynen dediğin gibi oluyor.yürür yürür bal gibi de yürür hem de .sen dert etme .hem mesafe olan ilişkilerin
bırbırıne yakın olan ilişikilerden cok daha fazla avantajları vardır .karsılastıracak olursak ;
aynı sehır de olan ılıskıler yanı bırbırıne yakın olan çiftler
herseyı cok cabuk hızlı yasayıp hızlı tuketıyorlar .cunku sureklı
dıp dıbeler .her ıstetıklerı zaman bulusuyorlar .arada ne ozlemın verdıgı
tutku kalıyor ne heyecan .o kadar cok hızlı yasanıyor kı duygular
bir sure sonra ilişki vıcık vıcık bir hal alıyor .ama mesafe olan ılıskıler de
bu durumlar cok fazla gorunmuyor .duyguları paylasımları daha mutevazı kullanıyorlar
özlem hasret duygusu bu cıftler de daha agır basar,bulustukların da ılk gun kı gıbı tıtreyecek
kadar heyecanı taze tutarlar .mesafelı ılıskıler de cıftler bırbırlerıne karsı genel de saygıyı
yıtırmezler .cunku ılıskıyı hızlı yasamıyorlar .mesafe ılıskılerın de saygı ve sevgı genel de baki kalır .
genel tartışma sorunları bulusamamak olur .özlemın verdıgı stresle gerılebılırler .ama
bulustukların da pamuk gıbı olurlarbenım okuldan bır arkadasım vardı .sevgılısıyle
ayrı sehırde ıdı ve 6 yıllık bır ılıskı ıdı .arkadas ben omru hayatım da onların ılıskısı gıbı bır ılıskı
gormedım .hıc mı kavga etmesssınız sız(!) hıc mı tartısmazsınız (!).yok bunlar hıc tartısmaz hıc
kavga etmezdıunvden arkadasım ama sankı lıse askı gıbı ask yasıyordu .
yemın ederım onların askından bana fenalık gelıyordu .ben boguluyordum artık bunların
bu askım bocegım hallerınden yaa .ama gercekten ımrenılecek bır ılıskıydı .
sımdı evlendıler cok da mutlular
3 yıldır yürüyor aradaki 600 km inat
yürür ama bi zaman sonra çıkmaza girer eğer birleşmek için çok zaman varsa.
yürür ama yıpranırsın;çünkü telefonda internette yeterince kendini anlatamazsın.sevgini kızgınlığını özlemini..işte bu yıpratır
yürür ama çok fazla fedakarlık ister..görmek istediğinde göremezsin..gelemezse yanına kızamazsın..bozulsanda anlayış göstermen gerekir göstermezsen anlayışsız dırdırcı olursun..
bilmiyorum bir zamanlar uzaktan yürütmeye çalışan biri olarak çok yıprandım yoruldum ve sonundada bitti..
içini kararttım özür dilerim ama unutma istisnalarda olabiliyor bazen..sabır anlayış güven varsa yürüyedebilir
belkide ben beceremedim :)
1 yıldır uzağız birbirimize.. 2 yıl yan yana olduktan sonra ilk başta çok koydu.. Onun olmadığı bir yerde yaşamaya alıştım evet ama herşey sorun oluyor.. Kavgalar artmaya başladı, şüphecilik girdi araya..
Güvensizlik vs vs.. Yok kim ne derse desin uzaktan ilişki YÜRÜMÜYOR... Hiç birşey yokken soğukluk giriyo.. Ya daha bir sürü şey var.. Sözlenmeye karar verdik en sonunda.. Nasıl olacak bilmiyorum sonrasında ama bir nebze rahatlarız belkii... Özlem,hasret çok zor şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?