canım eski günlerimizi cok özlüyorum biliyorum bi yanyana gelsek düzelecek ama olmuyo işte . sogukluk ilgisizlik ne sorarsan var . yanlış bir karar almak da istemiyorum ama cok mutsuzum ve daha bikaç ay görüsemicez gb .benmde uzaktan sürdürdüpüm bir ilişkim var Allah büyüktür biribirinize mutlaka zaman ayırmalısınız araya illaki soğukluklar giriyor arayın sorun zamn ayırın birbrnze mutlaka arkdaşm
kızlar yardım edin 1 yılı dolduracak bi ilşkim var . cok seviyoduk birbirimizi şimdi uzaga düştük 5 aydır görüşmüyoruz bi sogukluk oldu . bi süre de görüşemicez ve ikimizde sorunlu bi çift haline geldik . yanyana olsa deliriyoruz birbirimiz için şimdi yanlış bi karar vermek istemiyorum. napmalıyız ?
kızlar yardım edin 1 yılı dolduracak bi ilşkim var . cok seviyoduk birbirimizi şimdi uzaga düştük 5 aydır görüşmüyoruz bi sogukluk oldu . bi süre de görüşemicez ve ikimizde sorunlu bi çift haline geldik . yanyana olsa deliriyoruz birbirimiz için şimdi yanlış bi karar vermek istemiyorum. napmalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?